Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chemi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A brit Telegraph borkritikusa, Victoria Moore frontális támadást intézett a Manchester United borvirágos ábrázatú menedzsere ellen, miután az egy olasz lapnak nyilatkozva elárulta, hogy milyen borokat kedvel. Sir Alex Ferguson bor iránti rajongása először 2005-ben lett bulvárhír,…..
Nem ismerek magyar borokkal rendszeresen foglalkozó külföldi szerzőt, aki Wojciech Bońkowskinál mélyebben ismerné a borainkat és borászainkat. Nem válik dicsőségünkre, de a net felől nézve valószínűleg ő a legfontosabb idegennyelvű kritikus információforrás a magyar borok…..
A minap betöltötte a harmadik évét. Ki gondolta volna, hogy ezt megéri? Én nem.Azt már elmeséltem, hogy a gyerekeim biztatására, azért kezdtem el írni, hogy könnyen megtalálják benne, amit éppen akarnak. És miért folytattam és irkálok még ma is? Mert nekem is jó megtalálni…..
Chemi 2010.06.08 09:44:13
Elérkezett az ideje, hogy újból előbányásszam a wokot a spájz mélyéről. Nagyon szeretek wokban főzni, a rövid hőkezelés miatt jól megmaradnak az alapanyagok ízei. Igazából sok baj sincs vele, az idő legnagyobb részét az előkészítés viszi el, még ezzel…..
A Művelt Alkoholista Best Buy 2010.04.28 06:00:00
Bármely rajongói fórum ösztönösen arra törekszik, hogy terjessze a mémet, azaz esetünkben, hogy a borozás iránti szenvedéllyel másokat is megfertőzzön. Ennek tagadhatatlanul fontos eleme a verbális násztánc, de a lényeg mégiscsak az anyag maga, amitől belázasodtunk. Ebben a…..
Említettem már az alternatív és a hamis változatot, muszáj teljessé tenni a sort. Ez most Az Igazi Stíriai Metélt, a tésztájában túróval, amelynek kiindulási pontja jó eséllyel Horváth Ilona lehetett. Van, aki szerint ez már a macerás kategória, de ami édes, annál nálam ez…..
csox Halzselé 2010.06.06 10:43:00
Pisztrángot tartalmaz pontosabban, zselé formájában. S bár a kókusz-hal párosításra találtam pár figyelemre méltó receptet, kókuszos-halas csokoládét még nem ettem – eddig. A csomagoláson egy nagy pink halacska úszkál, már ettől valami egészen megdöbbentő és bizarr az…..