Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abalint

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cseng a vekker, migrén, fájdalomcsillapító, kis pihenés amíg hat, fiúkat felkelteni, kivinni az ágyból, kisebbik nem akar, nagy már reggelizik, középső is kijön, leül az asztalhoz, etetni kell olyan kómás, hugi még alszik, nagy ügyesen öltözik, kicsinek símogatóspóló kell más nem jó, anya hoz neki,…..
Cseng a vekker, kimászni az ágyból, fiúkat felkelteni, kicsalni az ágyból, kicsalni a szobából, inni adni nekik, reggelit készíteni, asztalhoz ültetni őket, megenni a reggelit, kiválasztani a pólót, felvenni a nadrágokat, megkeresni és felvenni a csizmákat, kabát sapka, alvókát nem elfelejteni, ki…..
A Siemensnél szó szerint vették a Homár szlogenjét, ezért a nikotinaddikt alkalmaztottakat berakták üvegkalitkákba, hogy ott füstöljenek. Igen ám, de a kalitkák a szabadban találhatók. Télen még nem volt tetejük, amikor beesett a hó, aztán nyárra lett tető, meg 60 C. Ez a…..
A Homár aggódva olvassa, hogy az elmúlt egy hónapban sem emelkedett a munkamorál az Intersparban. Ha hihetünk az Interspar bolondjának, a köztudomásúan végetért válság ellenére sem pótolják a kihullott alkalmazottakat, illetve már az áruszállítást is a dolgozók…..
 Idén ismét belevágtunk a múzeumok éjszakájába. Ezuttal a Sziklakórházban kezdtünk:   Egy kisebb fajta sor végére kellett beállni :-)   Elindultunk körülnézni a várban   Az elmaradhatatlan 'olcsó' finomságok   Csodás naplemente a palotából  …..
 Vasárnap a Vörösmarty-téren össze lehetett futni néhány elismert íróval, politikussal: Leslie L. Lawrence   Csoóri Sándor Sólyom László köztársasági elnök ..
Life in Budapest Árvíz Budapesten 2010.06.07 12:21:00
A hétvégén elérte az árvíz Budapestet. Fényképeztem néhányat: ..