Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gogosb

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három évvel ezelőtt, 43 éves fejjel újra iskolapadba ültem. Mivel érdekelt a kenyérsütés, gondoltam, nem bénázok otthon, hanem elmegyek az iskolába, ott megtanítják hogy kell csinálni, én meg majd attól kezdve tudom. A következő párbeszéd ezen ominózus OKJ-s pékképzés egyik első óráján zajlott,…..
A várva várt epizód sok szempontból zseniális, de néhány okból azonban végtelenül szomorú és csalódott vagyok. A nagy probléma, hogy kizárólag az igazán fontos szempontokban bukott meg a sorozat. A körítés szép és jó, a látvány általában fenomenális, de a setting mit sem ér, ha a történet nem…..
gogosb 2019.05.02 00:17:18
@SzocsO: Én azt még el tudom fogadni, hogy Bran azért vargolt a hollókkal, hogy végre odajöjjön az Éjkirály mielőtt mindenki elesik. Csali volt.
A hetedik évad ötödik epizódjával folytatódott az HBO-n a Trónok harca. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód főbb eseményeit...
gogosb 2017.08.15 09:07:13
@chrisred: Tarly az egyik legnagyobb stratéga volt Westeroson, az egyetlen aki legyőzte Robert Baratheont. Daenerysnek nem megégetni kellett volna, hanem maga mellé állítani. Értem, hogy miért nem tette, de maga sétált bele a helyzetbe. Sodródott az eseményekkel.
gogosb 2017.08.15 10:18:45
@Nemzeti Dohányos:
Én azt gondolom, hogy ez a sorozat (is) a változásról szól. Daenerys tudta ezt Essoson. Tudott olyat lépni, hogy nem a származása és a seregei miatt lett uralkodó, hanem azért mert a népe érdekét képviselte - felszabadította a rabszolgákat. Nos ez nem igazán megy neki Westeroson, helyette Jon ismeri fel a valós ellenséget. Persze lehet, hogy igazad lesz, de szerintem laposabb és szimplább vége lenne a történetnek: Westeroson nem változott semmi.
Ha a történet dramaturgiáját nézem akkor inkább tennék Gendry & Sansa illetve Arya & Pordick párosokra, de a sztori pont attól jó, hogy nem klisés, szóval ki tudja...
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
gogosb 2017.05.28 10:10:54
@Hungarian Geographic:
Újabb csúsztatás. Janisch Attila hozzászólása nem volt gyűlöletkeltő vagy rasszista. Mellékszálként ugyan benne volt, hogy hazánkban sajnálatosan fejlett a fikakultúra, de lényegében a posztról szólt.
Imádom, hogy az ilyen ultraolcsó TV boxokat is mindig olyan tévékkel reklámozzák, amilyet átlag ember még csak ismeretterjesztő filmben látott, és a pénztárcája akkor is remegve kucorgott a zsebében. A Nexbox új kütyüje egy már jól ismert hardvercsomagot vonultat fel új kiadásban, és elég olcsón,…..
A Waldorf,Babos-káposztás,Lecsó,és Libamáj krémleveseim után, (láthatod a blogomban) még egy krémleves ami szintén megállja ám a helyét ennek a sorozatnak következő tagjaként. KORHELY HALÁSZLÉ HARCSA POGÁCSÁVAL,SAVANYÍTOTT FEKETE TÖLCSÉRGOMBÁVAL. A vegyes halászlét…..
 Őszintén szólva baloldali létemre én nem tartozom a Gyurcsány „fanok” széles táborába, de most nagyon egyetértek a Ferenc blogjában található gondolatokkal. Az ex-kormányfő nem szarakszik, lopásnak nevezi, hogy "a kormány le akarja nyúlni a…..
Már csak alig több, mint 1000 cédula kell Budapesten, hogy ne csak a Fidesz-re és az MSZP-re lehessen szavazni, hogy Jávor Benedek elindulhasson! Segíts, hívd fel ismerőseidet és hozd el céduládat valamelyik lenti LMP-s standhoz. Kérlek küld tovább a levelet! Néhány…..
gogosb 2010.09.03 11:58:32
Ma este, amikor Orbánék előállnak az új programmal, valami igazán nagy dobással kell előrukkolniuk. A hazánkat finanszírozó külföldi hitelezőknek elfogyott a türelme. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) Hűha. Ez a pár nap igazán ijesztő volt! Mi történt? Kósa Lajos és…..