Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marci1234

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy mostanában senkinek sem könnyű a netes világban a szinkron mellett szólnia, hiszen nagyon nagy szeretettel hurrogják le a drága fórumozók az ilyen megnyilvánulásokat, és mondják el, hogy csak az eredeti a jó, a magyarítás az ebeknek való.  A…..
Marci1234 2010.06.07 08:11:40
Én személy szerint nagyon jónak tartom a szinkron összeállítást és gratulálni szeretnék, mert tényleg remekek lettek a hangok és illenek is a karakterekhez. Én néztem a 7.évadot felirattal majd szinkronosan és féltem hogy olyan lesz nekem mint a South Park 13.évada amit szintén láttam ígyis-úgyis de ott már az én fülemnek nem volt olyan jó aszinkronhangok minősége, mint addig na mind1 csak magán vélemény.De ilyen a Family Guy-ban szerencsére nem volt és sztem is jó h Stewie angol akcentusát nem erőltettétek és Brian is nagyon jó :) de Peter a favorit :D viszont a madár az ász a bird is the word helyett tényleg melléfogs volt.
Viszont kérdeznék vmit ami a cikkből kimaradt de sztem érdekes: a Halál, mert az ő hangja gváltozó és sztem a legjobb a legelső volt, abban a részben mikor Peter lesz a halál és abban a részben tn Epres Attila nyújtotta a hangját és sztem az is jó volt szal ha nem titok akkor szeretném megtudni, hogy mi a változás oka.
Am én örülök a szinkronoknak mert a magyar szinkron színészek hangja zseniális és vannak alkotások ahol sokkal jobb az eredetinél a magyar és én szeretem anyanyelven hallgatni a filmeket még ha néha rosszul is vannak fordítva.
(am Dolmány Attila hang és lelki betegsége nem akkor volt mikor azt a részt készítettétek mikor Brian férges volt mert megmaradt bennem hogy olyan furán mondja Stewie azt, hogy te férgess vagy? na mind1 csak kérdezem nem rosszból)
Minden jót és így tovább!