Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SMERSH

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén együttérzek mindenkivel, akinek bármi köze is volt a tűzijátékhoz, a bombamestertől vagy kitől elkezdve az összes mindenkiig, aki már két hete építette a kilövőállásokat, a szervezőkkel és persze a nézőkkel, ekkora szopást elképzelni is nehéz, hogy tudniillik a…..
comment:com Szex és tarsoly 2. 2006.08.17 21:00:00
Ezen a héten mutattuk be kedves olvasóinknak azt a pajzán, de ugyanakkor "hazafias" posztert, ami a Magyar Mérce közepét díszíti. Rajta egy csillogó szemű magyar menyecske, aki majd' megőrül a tejjel-mézzel folyó, árpádsávos Nagy-Magyarországért, ami a feje mellett…..
A várakozásokkal ellentétben egész jó kis sportprogramot sikerült beajánlani tegnap estére, ezen felbuzdulva ma este is szemezgetek a sportadók kínálatából, hátha. A magyar női kézilabdacsapat a szlovákok ellen küzd a Pannon kupán, tessék szépen megnézni, és szorítani, hogy…..
comment:com Hétfő esti matek 2006.08.14 15:35:23
Egy hét bolgár tévéműsor után az ember már annak is örül, ha Benkő Dániel meztelenül lantozik a szarul bevilágított  stúdióban, de hála az égnek a ma este tartogat ennél jobb szórakozást azoknak, akik nem szigetelnek ma. Nyolctól én annak ellenére javaslom a Numb3rs,…..
SMERSH 2006.08.17 16:07:49
A Dr. House humorának nagy része a doki karakteréből ered, bele se merek gondolni hogy nélküle milyen vérkomoly lenne a sorozat! Talán olyasmi, mint az egy szezont megért Medical Investigation, ami most érkezik hozzánk. :/

A Gyilkos számokban a leghumorosabb jelenetek számomra azok, amikor az éppen aktuális gonoszt buktatják le vagy húzzák csőbe a tudományok segítségével, így a komolyabb nyomozó szakasz végére számomra mindig akad egy kis felüdülés, csak a nyomozás tényleges folyamatát lehetne felpörgetni egy kicsit.

Az eredeti kérdésfeltevésem az volt, hogy hogyan lehet NÖVELNI a humort a sorozatban, és erre általában az alábbi módszereket szokták kitalálni:

- A karakterek hirtelen olyan "vicces" dolgokat mondanak, amik lehet hogy viccesek, de elüt a karakterüktől ha egyszer már megismertük őket valamilyennek. EZ olyan út keresés lenne, de szerintem a különféle beszólások nehezen működnének mondjuk abban a részben, ahol nukleáris anyagot loptak el.

- Valakit a sorozatból hirtelen nagyon átírnak, hogy komikus legyen, de a végeredmény gyakran borzasztó lehet. Például az új Dr. Who sorozat két szezonja közt annyira megváltozott Rose, hogy az egyszerű "szomszéd lány"-ból egy téli szünet után kőbunkó liba lett. Brrrr...

- Beírnak egy új karaktert, aki új színt hoz a sorozatba, másképp fog érintkezni a régi karakterekkel. Kapásbók most Joey barátja jut eszembe, akit a sorozat második szezonjára írtak be a sorozatba, hogy Joeynak legyen egy Chandler-jellegű barátja. Ez szerencsésebben sült el, de néha lehet nagyon gáz embereket is beírni a sorozatba, akiket aztán valahogy újra ki kell írni... Kétélű fegyver.

Na már most rossz kezekben bármelyik fegyver visszafelé elsülhet, a legveszélyesebb pedig az lenne szerintem, ha most ezekhez a karakterekhez hozzányúlnának. Nagyon szimpatikus volt a sorozatban, hogy nem használták a tudós-kliséket, nincs benne SZTK-keret, átizzadt laborköpeny és bénázás a csajokkal ahogy azt megszokhattuk a sorozatbeli "átlagtudósok" esetében. De nem is tudom mit izgulok, hiszen a sorozat már sokkal előrébb jár a valóságban, majd meglátjuk mit csináltak. :p
A magyarországi premier kapcsán már megemlékeztünk az utóbbi évek egyik legjobban sikerült vígjáték-sorozatáról, és dícsértük is érte az HBO-t jól, (ugye, hogy nem csak fikázni tudunk?) mert megérdemli: kitűnő sorozatot hozott el a magyar nézőknek. Akinek nem volt még…..
Akik szeretik eredeti nyelven követni kedvenc tévéműsoraikat, most nyalogathatják a szájuk szélét ezerrel: a CBS is beáll a sorba, és az ABC-hez hasonlóan online elérhetővé teszi egy pár sorozatának új részeit - egy nappal a sugárzást követően. A kínálat egyelőre így…..