Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lekváros Bibinka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Még van 20 napod... 2011.04.22 02:47:00
 Van egy rossz hírem. Aki május végig nem kezdi el az edzéseket, az akkor nyugodtan felejtse is el ezt az egész lefogyok dolgot úgy szeptember közepéig. Besunnyogott ugyanis egy  olyan akadályozó külső tényező, amit nyárnak hívunk. A nyár nem éppen az önsanyargatásra…..
Lekváros Bibinka 2011.04.22 10:15:05
Nos..akkor hozzászólók..Bence barátom..őszinte legyek, megtetszett ez az egész amit csinálsz, de még mindig nem írsz a lényegről, nem írsz arról a bizonyos dologról ami mindezt az egész témát alapjaira teszi. Ez nem más, mint a stressz. REgélhetnék itt Neked, több ezer sorokat, hogy ez a tényező mennyire befolyásolja az egészséges élet felé vezető utat, de nem fogom. Ha az ember stresszes környezetben él, és valjuk be, Magyarországon az emberek 84%-a így él, hiába kíméled magad ezzel, azzal, ha a körülötted lévő életszínvonal szar, munkahelyi környezet szar, otthoni környezet szar, anyagi problémák sorozata vesz körül.Én mindig azt vallottam, és ez bizony tudományosan be van bizonyítva, hogy a mai idióta embernek sok minden marhasággal be lehet etetni. Fantasztikus, hogy emberek hogy gazdagodtak meg olyan dolgokkal amiknek semmi alapjuk. Ilyen például ez a fogyókúra téma. Egy nagy átverés az egész. Tök mind1 mit eszel, nem az számít, hanem a mértékletesség. Másik nagyon fontos dolog amit hiányolok a témáidban, a genetika. Ez is egy olyan dolog, hogy vannak akik hajlamosak a hízásra, vannak akik szalonnáét zabálnak egész nap, és nem híznak. Genetika, zsírlebontás, mind mind egyénfüggő. Valószínűleg hallottál már a placebo hatásról, ha nem, akkor elmondom.Az agy, az emberi test irányítójával mindent el tudsz hitetni, csak hinni, és akarni kell és lám működik.Ha te elhiszed, hogy szalonnától fogyni fogsz, le fogsz fogyni.
Az egyetlen dolog amiben igazat adok Neked, a folyamatos mozgás kell. Mindentől függetlenül, kell!
De, hogy visszatérjek az eredeti dologhoz a stresszhez, hiszem, tudom, olvastam róla, tudományosan be van bizonyítva különböző tanulmányokkal, a stresszsor kizárása az életből, ez jelenti az egészséges életmód első, és legfontosabb részér.Erre kéne törekedni, erre kéne az embereket mozdítani, bár ebben sok üzlet nincs tudom. Mégis inkább ezt kellene tenni, mint az embereket becsapni. Hosszú évek óta ismerlek "bence", sok mindent átéltünk,emlékszem mikor szar passzban voltál és nem volt kedved focizni menni, vagy sportolni. Látod? Ha szar környezeti hatások érnek, semmihez sincs kedvünk. Ilyen az emberi test, ilyen az emberi tudat.
A Balaton sound és hasonló társaikhoz meg az a véleményem, hogy szerencsére mindig kihagytam az életemből, és nem bánom. Az ottani rongyrázás, a hazugság, a felszínes emberek, a primitív majmok(és ahogy írtad, pár nap múlva hazamegy és éli a szánalmas kis életét) egyfajta stresszsor számomra, meg ott mindenki felül akarja überelni a másikat, csupa fizikális, múló dolgokkal, ami nem túl intelligens dolog. Ezért sem megyek ilyen helyekre, mert nem vagyok kíváncsi a sok ribancra, majmokra.Ebben csak az a szomorú, hogy egy mai fiatal ebben nő fel, ezt látja, és olyan emberré válik, olyan emberek lesznek a példaképei mint amilyenek ott, és hasonló helyeken vannak. De ez már egy másik téma!
Lekváros Bibinka 2011.04.22 10:42:10
Még valami..tudom ez egy blog és a saját gondolataimat kell,hogy leírjam, de van egy nagyon, számomra jó zeneszöveg, inkább egy kis elbeszélés.Engedd meg, hogy megosszam...érdemes végigolvasni, nagyon jellemző a mai létformákra.

"Igen nagyon fáj, és hiába követsz meg
Belevágtál életembe komputerekkel, az Internettel
Mielőtt bevégeztem dolgomat
Végigmentem volna utamon
Ideért egy Új Világ

Hagytam magam megnyílni sok újnak
Megismertem idegen országokat vallásokat műveket
Nem zavartak mások más szexuális szokásai

Tudtam hogy későn jöttem és inkább a Múlt vagyok
Néha a Jelen de sosem a Jövő ami már itt van
Utolérte és leterítette a kultúrát a zenével együtt
Nem gondoltam arra hogy a szabadság szemetet is hoz
És hogy a mélyből felszínre tör a szenny
Az íróasztalok stúdiók műtermek mélyéről alig került elő
Valami szépséges vagy tiltott titok

Amerikát akartuk, de csak a kukát küldték ide
Mindenki rohant turkálni
Csak álltunk néztük
Ez lenne a szebb a több a szabadabb művészet
Új kor új értéke

Tudom a helyem
Mégis olyan nehéz elviselni és megtalálni a kivezető utat ebből a bűzből
Ezt kellene elfogadnom, megértenem, hogy modern lehessek

Divat lett a kopaszság a katonabakancs
Elég gyakran a kettő együtt
Fiatalok hordják meg kellene találni velük a hangot
Nem olvasnak, nem érdekli őket a múltból semmi
Csak számolni tudnak, de azt nagyon
De mégis lehet valami, ami az övék
Amit én nem értek és ez talán baj

Hiszen még nem is éltek és egyáltalán nem romlottak
Beprogramozták őket, mint egy új gyülekezet tagjait
Csak még nem ismerték fel
Ezt hallgasd, ezt tedd ezt utasítsd el
Erre add a pénzed vagy az apádét

Mindent bilit megtöltenek, amit küldünk nekik
Tudják mi az üzlet, amit velünk kötnek
Hogy kibírjuk egymást és, hogy ők kibírják az életet velünk együtt

Az én hajóm nemsokára végleg kifut
Elhagyja ezt a véres, szaros szárazföldet
A kazánban jajgat a szén, a kürt még nem bőghet

Üszökben születtünk szikrák lettünk
Lángot a világra nem vetettünk
Nem is kellett Istennek hála
Hát belevesztünk az éjszakába

Szárnyas lovakon vágtattunk
Remények bujdosói voltunk
Álmokat kísérgettünk
Zenébe fújtuk a lelkünk

Nem vártuk meg, amíg időnk lejár
Kocsmákba menekültünk olcsó sörök közé
Ideges vigyorunkban még ott van egy kis büszkeség
De gőgnek nyoma sincs
Nem tudjuk elfelejteni a stadionok és színházak tomboló tömegét

Pár éve az egész városon nyomott hagyott az arcom
A repülőtéri úton száz métereként néztem saját szemembe
Nevem ismerősen hangzik az embereknek
Tudják, hogy még vagyok
Bárokban, éttermekben is játszom
Nem adtam fel nem rokkantam és nem haltam bele

Esznek, isznak
Minden csendes lassú bluesnál hallom miről beszélgetnek
Csak a vadság köti le őket és a ritmus
Bömbölő rock and rollok alatt nem hallatszik semmilyen böfögés
Dülöngélve akadozó nyelvvel dalokat kérnek
Nem tudják, hogy részegen nem élvezhető a muzsika

Bele kellene törődni
Belőlük értük élek ebből
De nem megy
Üvöltözök velük, abbahagyom a bluest
Röhejes kuplékat és magyar nótákat kezdek énekelni
És ők boldogok velem éneklik, mint egy himnuszt
A dalt, amely minden kort, rendszert és kultúrát túlél"
LifeTILT Dani 2011.04.04 05:42:00
  Bemutatom Danit, aki a LifeT!Lt blog következő szereplője lesz az elkövetkezendő bő 3 hónapban. Dani több mint 15 éve súlyproblémákkal küzd, és mostanra érett meg benne az elhatározás, hogy szeretné radikálisan megváltoztatni az életét még mielőtt azon kapja magát,…..
Lekváros Bibinka 2011.04.04 16:33:30
éreztem belülről egy bizsergést, hogy nekem is hozzá kell ehhez szólnom. Kedves Cöcö!
Mindenki egyénileg dönti el, hogy le akar fogyni, vagy sem. Ha a párom fogyózik, nem fogok önmegtartóztatást alkalmazni magamon, és ha egy tejszínhabos csokitortát akarok enni, akkor meg is fogom enni, ha kell előtte. Itt rögtön ki is derül, hogy mennyi az illető tűrőképessége. Ha valaki fogyni akar, azt először pszichésen kell elintézni, hogy igen,"én most fogyni akarok". És akkor le is fog fogyni, mert minden az agyunkban zajlik le. Ugyan ez a cigivel. Lehet bármilyen tapasz, nikotinos rágó, vagy terápia, szart sem ér, ha az agyacskámban nem határozom el, hogy le akarok szokni.
Ami az egészséges életet, életmódot jelenti, rendkívül összetett, és genetikai támaszon alapszik. Minden embernek más és mást jelent az egészséges életmód, valaki pl. nem ehet ezt, vagy azt, jóllehet az benne van a egészség kódexben. valaki nem tud mozogni, mert teszem azt reumás, akkor mást kell tennie. Vagy ha csak az alapvető genetikát figyelem, ha genetikailag egészségesen élek, akkor is lehet agydaganatban fogok meghalni.

Számomra az első tétele az egészséges életnek, hogy ne legyen, ne vegyen körül, hogy teljes mértékben minimálisra szorítsam a stresszt az életemben, mert bizony egy jó stresszor, oly mértékben el tudja deformálni az elménket, lásd, pánikbetegség, depresszió,különböző pszichoszomatikus megbetegedések, kórképek. Hiába eszem, és hiába mozgok állandóan, szart sem ér, ha a család romokban, melóhelyen csak stressz van, életkörülmények folyamatosan romlanak. Ergo, több bajom lesz, mintha Mekis kaját zabálnék, és napi 10 órát egy számgép előtt ülnék. Szóval először talán egy pszichés kúrát kellene mindenkinek tartania, ami elég nehéz MO.-on, mert ugye itt annyira primitívek az emberek, hogy ezeket a dolgokat nem tudják érdemben kezelni, jóllehet már felfigyeltek arra, hogy vajon egy 10en éves mi a szartól lesz depis.

Ami a Nőket illeti. Én tisztelek minden egyes nőt, mert megérdemlik. De vannak dolgok, amikben sajnos nem jó,ha szerepet vállalnak. Ezzel minden elmondtam, köszi a lehetőséget, hogy írhattam!
LifeTILT Petra 2011.03.30 05:00:00
    Nem mondom, hogy nem kellett ezekért a képekért napokig könyörögnöm, de végül is tegnap este megkaptam. Ő Petra  a 0.napon.  Jelenleg 64 kg és 10 hét alatt, ha minden úgy alakul ahogy terveztem, le fog adni 8-10 kg-ot, majd a továbbiakban megformáljuk a comb, fenék, és…..
Lekváros Bibinka 2011.03.30 12:16:46
LifeTILT 57 Nappal Később... 2011.03.12 22:32:00
                                     57.nap                                                  0.nap 84,70 Kg. Túl vagyok tehát 57 napon, bár eredetileg 64 naposra terveztem ezt  a szart, ami később egy megcsúszás miatt 66 lett. Az a nagy…..
Varánusz A bennem lévő x-faktor 2010.10.17 08:00:00
Nemzeti Média Nostradamusunk jóvoltából ezen a hétvégén már szétültették az eminenseket a kereskedelmi tévék. Megasztár pénteken, X-Faktor szombaton, mert kér a nép, hát adjatok neki. Így tegnap este először jutottam odáig, hogy ne csak a neten található, engem érdeklő…..
Lekváros Bibinka 2010.10.17 09:36:30