Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Filhipposz

0 bejegyzést írt és 254 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hadd tegyem közzé, hogy egy új jobbközép párt alakítását határoztuk el páran, akik semmilyen párthoz nem kötődtünk a múltban, és nem kötődünk a jelenben. Az ún. baloldalt megvetjük a 2002 óta mutatott kormányzati teljesítményéért, a Fideszt rendkívül veszélyesnek…..
Az Írországban régóta népszerű viccek közül az egyik egy angol megszálló katonáról szól, aki szuronyával keresztüldöfi az idegen uralom ellen tiltakozó ír prolit, aztán a forma kedvéért hangosan összeszidja és jól bele is rúg néhányat, miközben a szerencsétlen kivérzik…..
Többször megkapjuk, hogy a kormányellenes kül- vagy belföldi vélemények tulajdonképpen az országot támadják. Ugyanezt a logikát propagálja a kormány erejét az ország erejévé stilizáló enyhén militáns propaganda. Mindkettő nyilvánvaló hazugság. Magyarország ereje, ha…..
Filhipposz 2013.01.02 19:00:41
@genyamagyar: Kedves Gedva,

Nyugodtam olvasd el a kommentemet, mielőtt reagálsz rá.

Nem volt minden rendben, mert a németek (tudatosan, vagy nem, de) elszabotálták az utánpótlás kihelyezését a magyar egységekhez. A visszavonuláshoz, majd a vereséghez éppoly kevés közünk van, mint magához a háborúhoz, hiszen, mint írtam, egy segédcsapat voltunk a sokból.

A keleti front összeomlásának az oka pedig a Sztálingrádi csatavesztés, illetve az amerikai utánpótlási útvonalak felállása volt.
Elgondolkodtatok már azon, melyek a legtipikusabb családnevek az egyes európai országokban? Mi igen. Lássuk, mire jutottunk. Magyarországon a „Nagy” családnév már régóta őrzi vezető helyét (a Kovácsok, Tóthok, Szabók és Horváthok előtt). A magyar top 5 jól mutatja az…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Filhipposz 2012.11.02 18:33:44
@pjotr_75: Te most melyik vadbarom vagy, a Feri vagy a Gordi? Fogjátok már végre fel, hogy kibaszottul unalmas ez az antiorbános faszoskodás! Fejezzétek má abba, ha így érthetőbb.

Amúgy egy katonának harci körülmények között is meg kell állnia a helyét, akármilyen magas rangú is. Ha - ahogy te állítod, bár ez is egy vadbaromság - vannak genetikailag dagadék emberek, arra az a megoldás, hogy ezek ne menjenek katonának. Ugyanúgy, ahogy a sánták vagy a vakok sem.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Filhipposz 2012.10.28 18:33:58
@negondolkozz!majdénmegmondom!: A büdös nigger kurva anyádat is megbaszom te féreg.
Filhipposz 2012.10.28 20:57:35
@Orbán Diktor: Gordika, vedd be szépen a gyógyszeredet és menj má' aludni! Ezzel a szar átlátszó dumáddal senkiben nem fogsz maszop-nosztalgiát ébreszteni húgyagyú! Nem kellett volna öngyilkosságba kergetni a beszállítóidat, és most nem így állna a népszerűséged! Amúgy a bankok vezető tisztviselői nem a Fidesz-szimpátiájukról ismertek...
Egy teljesen meztelen, kezében kardot tartó, terhes anya húszméteres bronzszobra várja a devoni Ilfracombe kikötőjébe érkező turistákat. A szobor annak a Damien Hirst nevű szobrásznak az alkotása, aki már korábban is ismert volt botrányos alkotásairól. A szobrot kedden avatták…..
Filhipposz 2012.10.18 09:22:07
@Lángharcos: Neked elég nagy baj, jóbarát, mert azt jelenti, legalább annyira beteg vagy, mint ez a barom, aki odarakta (de neki legalább van benne érdekeltsége).

Ami ennél is gázabb: az áldott állapotban lévő asszonyokat a "t" betűs szóval illetni. Aki ilyet tesz (ami az egész világban példátlan, emberiség elleni bűn), ne csodálkozzék, hogy a hanyatló NATO-civilizáció maga alá temeti. Pfuj. Pö.
Tisztelt Tamás Gáspár Miklós! Én önt igen-igen tisztelem. Bár gondolatai jelentős részével nem értek egyet, írásainak kérlelhetetlen logikája, szellemi horizontjának tisztasága, szövegeinek rejtett humora és bölcs derűje – az egyetértés és egyet-nem értés tengelyén túl…..
Nemrég tértem vissza egy hathónapos dél-amerikai utazásról, aminek az elején úgy döntöttem, hogy spórolási célzattal megpróbálkozom a CouchSurfinggel, amivel korábban minimális tapasztalatom volt Európában. Ami alapvetően rossz volt. Így aludtunk például egy vasfogú…..
Vhailor és Agent Ungur sorozata magyarokról-szlovákokról. A magyar hibák elemzésének második részében az 1939-es szlovák-magyar „kis háborúval” és Csehszlovákia 1968-as katonai megszállásával foglalkozunk. Talán meglepően hangzik, de az 1919-es és 1938-as két…..
Filhipposz 2012.09.28 20:14:08
@Vhailor: Aki a tulajdonneveket kis betűvel írja, az nem értelmiségi, tehát olvasson sokat, írjon keveset, vagy inkább semmit.

A szlovákokhoz sem került vissza etnikailag tiszta tót terület a háború után, mégis, aki így okoskodott volna a körükben, annak hamar a talpa alatt fütyült volna a szél...
Filhipposz 2012.09.28 20:18:13
@Pan Modry: Üdv egy ékezetekkel teli világban.

Egyetlen kérdés: mikor voltál utoljára Szlovákiában? Láttál te ott falvakat? Miből voltak a házak? Mivel fűtöttek benne? Mennyi nyugdíjat kaptak a benne élők?

Most nem kérdezem meg, hogy Kelet-szlovákiai cigányputrit láttál-e, mert nem akarlak még jobban zavarba hozni.
Hiába mondták neki, hogy rossz ötlet, David Cameron brit miniszterelnök nem hallgatott a tanácsadóira és Boris Johnsonra, London polgármesterére és Barack Obamához hasonlóan elment az amerikai tévébe haknizni egy kicsit. Cameron David Letterman talkshow-jába ült be tegnap este, és…..
Filhipposz 2012.09.27 21:25:35
@niklex: Kire gondolsz? A Jobbikosok mind az Elte BTK-n végeztek, nekik bármit feltehetsz. Orbán is műveltebb az átlagnál. Mondjuk a kedvenceitekből valóban kinézem, hogy nem tudják Mohácsot vagy IV. Bélát elhelyezni a kronológiában, viszont nem is "magyarkodnak", bármit is jelentsen ez a baromság.
Filhipposz 2012.09.27 21:28:24
@Krogshöj: Az utcán talán nem, de az érettségizettek körében mondjuk 8 biztos. Tény, hogy ez a szám Amiban azért nem ilyen magas...
Új-Zélandon nagyon drága ám az internet. Annyira drága, hogy Magyarországon meg olcsó. Ilyen egyszerű az új-zélandi Flip reklámüzenete, meg persze ott van az érdekes hangzású, titokzatos nyelv, meg a furcsa népviselet. Mert a műszálas otthonka csak valami népviselet lehet valahol…..
Filhipposz 2012.09.12 05:17:35
@jssyjrm: Hát kedves barétom bazdmeg lenne egy-két észrevételem a hozzászólásod kapcsán:
- az észteket meg a szlovákokat miért írod nagybetűvel? Ha így látod jónak, a magyarokat miért kicsivel?
- Magyarország nevét ne írd kicsivel, mert az vérbunkóság
- mi az a szilikonvölgy? Egy régió, ahol rendkívül fejlett technológiákat alkalmaznak a csöcsnagyobbításra?
Filhipposz 2012.09.12 05:19:55
@Dinkainka: Remélem, te már megtetted! Én egyébként oly sületlen vagyok, hogy itt maradok, és képzeld, még jól is érzem magam. Úgyhogy csá, és az ajtót zárd be magad után légyszi.
[A lista közben elavult kicsit, megszűnt a Lukács, és bejött új szereplőnek például az Erdős és fiai, a Levendula és a Fragola.] Éppen tegnap volt a fagyikehely (sundae) születésnapja, amit a Google is megünnepelt. 119 év szép kor, hozzá ez a tavaszi idő, ideje kicsit ünnepelni…..
Gondoltam belépnék a Vitézi rendbe, ha biztosan tudnám, hogy vannak közös céljaink, s lám szembejött ma velem a sátruk a szombati piacozás után. Hamar lehangolt az életnagyságú Horthy-poszter, meg a gyűjtés a szoborra, de csak megálltam beszélgetni, mert aktív, tenni akaró…..
Filhipposz 2012.08.28 02:52:17
@pneumónia: Ahhoz viszont kéne, hogy le tudjatok akár egyetlen mondatot írni megközelítőleg helyes magyarsággal!

@Mdavid89: Eddig próbáltam küzdeni azok ellen, akik állítják, hogy az LMP az új Szadesz. Eddig...
1893-ban Louis Boutan francia biológus készítette el a víz alatti fényképezés első sikeres fényképét. Harminchárom évvel később, a Mexikói-öbölben található Florida Keys-ben Dr. William Longley és a National Geographic fotósa, Charles Martin egy nagy nyugat-atlanti ajakoshalat…..
Teadélután Never free Breivik! 2012.08.26 02:45:34
A Norvégiában jelenleg kiszabható legmagasabb büntetést rótták ki a tavaly nyáron hetvenhét embert meggyillkoló Anders Breivikre - ami jelen esetben huszonegy év börtönt jelent. Ez minősül (többek közt) Norvégiában is az életfogytiglani börtönbüntetésnek. Mint ismeretes, a…..
Filhipposz 2012.08.26 20:30:36
@vladimir964: "Soha egyetlen országban sem tartott vissza senkit sem a halálbüntetás megléte a gyilkolástól."

Nem vagy te egy kissé túlképzett ideológiailag? Honnan veszed ezt a merész kijelentést? Olvastad, mi?

Hát akkor most olvasd ezt: a nép egyszerű gyermekeinek 99%-a visszarettenne a komolyabb bűncselekménytől, ha pár embert kivégzésének híre elterjedne.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Filhipposz 2012.08.21 20:52:33
@Steve31: Te meg kapsz egy vonatjegyet. Jó lesz?

Amúgy tényleg senkinek nem tűnt fel, hogy ez bizony fake a köbön? Annyira banális, közhelyes, sablonos és profán, hogy gyakorlatilag meg sem történhetett. Van rá egy komolyabb fogadásom, hogy a blog gazdája írta, uborkaszüretre.
Filhipposz 2012.08.21 20:56:14
Filhipposz 2012.08.21 20:57:01
Lancelot, a béka. Kurultaj 2012. 2012.08.19 07:12:11
Múlt hét szombaton Bugacpusztán jártunk, ahol megcsodálhattuk a lovasok bevonulását. 27 népcsoport képviseltette magát. Szálltak a zászlók, vágtattak a paripák. Betyárok is feltűntek a rengeteg ember között. Táltos dobkör búcsúztatta a…..
A Potzner Ferenc építész által jegyzett „Koncepcióvázlat a Budai Várnegyed jövőjéről” munkában jól látható a budai Duna-part egykori palotasorának részleges helyreállítási terve. Az egykor műemléknek számító palotákat nem világháború, hanem a kommunisták semmisítették meg. Az elpusztult budai…..
Filhipposz 2012.08.13 21:30:47
@ekszvájzed: Akkor még szedegesd egy kicsit, angyalom.

Ahhoz mit szólsz, hogy AH aktív tagja volt a Berlini Tanácsköztársaságnak, legfőbb csodálója, Mussolini pedig először szocialista, majd kommunista újságíró, majd párttag, sőt vezető volt? HOgy a nemzetiszocialisták az utolsó pillanatig szocialistának, népinek, forradalmárnak gondolták magukat, akik a világot kifordítják a kapitalista kényszerpályáról? Ahhoz, hogy ilyen fölényesen nyilatkozgass róluk, először tán olvasni kellene tőlük. Vagy nem?
Filhipposz 2012.08.14 21:22:47
@ekszvájzed: Na jó, ezt a választ elfogadom. A pénz forrását persze ma már nem lehet tudni, de ha elolvasod a fent említett Göbbels-naplót, abból nem tűnik úgy, hogy dúskáltak a lében. Eleinte néhány főtiszt és arisztokrata hitelezett nekik, meg sok önkéntesük volt. Igazából az egész mozgalom akkor kapott erőre, amikor Göring - demokratikus választáson, koalíciós partnerként - Poroszország tartományi belügyminisztere lett...
Filhipposz 2012.08.14 21:31:27
@Amatőr: Ami, ne izgulj, nem fog nyerni a Jobbik, aminek a nevét egyébként nagy betűvel írod, ha ennek az országnak a polgára vagy.

Más kérdés, hogy igenis létezhet olyan forgatókönyv, hogy az egész Észak-atlanti civilizációban, de legalábbis Ny-Eu-ban megbomlik a stabilitás, a rendszert egyensúlyban tartó erők kibillennek a helyükről. Sajnos sok minden utal erre, sokszor olyan itt a hangulat, mint a Weimari KT-ban volt. Azaz romlott, hitehagyott, áruló, materialista, liberális, mának élő, ostoba, rövidlátó. Az irányító tényleges elit rég letért a bölcsesség útjáról, nem hallja meg a nép panaszát, erkölcsei úgyszólván nincsenek. (Erről a témáról ld. bővebben Wilhelm Röpke: A harmadik út című, 1939-ben írt dolgozatát.)

Egyébként kb. így képzelem a hunok előtti Rómát, vagy a mongolok előtti közel- és közép-keletet.
Amikor egy család gyerekekkel vág neki a külföldi életnek, az egyik legfontosabb kérdés az iskolai beilleszkedés. Különösen nehéz lehet a helyzet, ha nyelvi nehézségek is adódnak, márpedig általában ez a helyzet – még szerencse, hogy a gyerekek gyorsan tanulnak és…..
Filhipposz 2012.08.04 14:02:48
@Pan Modry: Persze, hogy nem értetted, nem is fogod megérteni, mert amint a kommentedből látszik, te is lemosódtál arra a színvonalra, ahol ők tespednek. Siker? Beszéljük ezt meg 40 év múlva, amikor nem lesz nyugati ember, aki felhúzzon egy falat, és a megmaradt idős angol mummyk nyugdíját Mohamed és Juszuf adójából kell majd kifizetni.
Mindig reménykedünk és mindig csalódnunk kell. Pedig általában nagyon jó és olykor egészen különleges dalt küldünk hazánk képviseletében az Eurovíziós Dalfesztiválra. Azt sem lehet mondani, hogy nem próbálunk változtatni: volt egészen profi blues, nyálas diszkósláger, igazi…..
Filhipposz 2012.05.27 20:50:02
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Hogy szerintem mi képtelenség és mi nem, azzal még várj egy picit.

Jelen kontextusban a "liberális" szót valóban egyszerűsítő és pejoratív értelemben használom, egyrészt jobb híján, másrészt azért, mert a felelős gondolkodó rétegben ez így terjedt el. Magyarán: jelen esetben "liberális" az a szellemileg-kulturálisan rothadó, magát egyedüli értelmiségnek kikiáltó réteg, amely (1)zsigeri gyűlölettel viseltetik közösségünk, hagyományaink, kultúránk iránt (2) jelenleg gyakorlatilag 99%os befolyással rendelkezik a közbeszéd, közgondolkodás és a tömegkultúra tematizálásában (3) az üzleti életből kirekeszti a másként gondolkodókat (4) Európa nevét kisbetűvel írja, hiszen életfeltétele, hogy a hagyományos európai kultúrát szarba tiporja, majd elpusztítsa.
Filhipposz 2012.05.27 20:56:25
@irógép: Űristen, jóbarát, neked előbb olvasógépnek kellene lenned, és csak utána írónak!

Nagyon erősen indikált lenne pl. elolvasnod Marxnak a 48-as magyar szabadságharcról írt cikkeit, gondolatait. A magyar népet a legnemesebb, legbátrabb, a szabadságot mindennél jobban megérdemlő nemzetnek mutatja be, ellentétben a szláv hordákkal és az osztrák imperialistákkal.

Ajánlott továbbá Heine, Camus, Merle vagy Lord Rothermere velünk kapcsolatos gondolatait tanulmányozni.
Filhipposz 2012.05.27 20:59:22
@genyamagyar: Semmi gond, utálj minket nyugodtan, kis genya. Majd a végén elszámolunk. Mondjuk az neked speciel pont fájni fog.
Sziasztok! Olvasgatom a blogot, de most úgy érzem, hozzá is kell szóljak. Persze lehet, hogy nem teszitek ki.Nem egy konkrét posztra reagálnék, hanem néhány általános dologra, amit ezerszer olvastam, és igen, szívesen letörném a szarvát pár álszent hímnemű…..
Filhipposz 2012.05.09 20:40:34
 http://www.youtube.com/watch?v=6SwAsc1w4-g..
Filhipposz 2012.04.23 20:20:20
@Sunyi Orbán az EU-ra fogja az új megszorításokat !: Szállj már ki végre az éterből te idióta! Nem veszed észre, mennyire unalmasak az igénytelen hülyeségeid?