Regisztráció Blogot indítok
Adatok
druckerd

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit nehezen indult ez a hét az előzetesek szempontjából, de Jonathan Nolan új sorozata mellé végül berobbant Tarantino, vele együtt pedig érkezett két díjvárományos életrajzi darab, a…..
druckerd 2015.08.15 13:50:13
Egy érdekes kis kütyü jutott hozzám a távol keletről. Korábban már írtam egy beharangozót arról, ha az ember eszköze kap még négy gombot. Ebben az eszközben "egyesülnek" a gombok. Ez a toldalék gyakorlatilag egy programozható gombocska, segítségével akár a főképernyő…..
Tegnap a Trafóban tartott előadást Reggie Watts, és noha végigültem a performanszt, még mindig tanácstalan vagyok. Nem tudom meghatározni, min is vettem részt pontosan. Ezt lehetett olvasni róla a beharangozóban:Performansz , koncert, stand-up comedy, dadaista beat-boksz, abszurd humor,…..
TiVo Bitchez Én, te, ő (2002) 2010.03.26 10:00:00
 Nicholes Philibert dokumentumfilm rendező alkotását nézhetitek meg este 21:55-től a Magyar Televízió 2-es csatornáján. A film sztorija az egyszerű valóságon alapul, ami a műfaj  egyik meghatározó eleme: egy osztatlan osztály életének néhány napjába pillanthatunk be,…..
druckerd 2010.03.26 13:02:52
Nyilván számítani lehetett rá, hogy lesznek olyanok, akik elkomolykodják a Blog.hu múltkori bulijáról kiszivárgott történést: vagyis hogy a Blog.hu bloggerigazolványt adott a jelenlévőknek. Persze csak azoknak, akik a tréfásnak gondolt kérdőívet legalább alapszinten ki…..
Blog.hu Sablonok Page-style 2008.12.19 18:06:00
Ez is önök kérték volt, már jó régen (bocs). Ezzel nagyjából kimerítettük az összes olyan kívánságot, amit technikailag át lehetett hozni a blog.hu-ra úgy, hogy ne veszítsen túl sokat. Úgyhogy megint érdemes kívánni!Jellemzői: beépített rss és kereső, két hasáb,…..
Csak mert van benne némi félmeztelenség is, plusz Rafa összes kereskedelmi megjelenése összevágva, plusz jó meccspillanatok. Úgyhogy lányok és/vagy Rafa rajongók, nektek. Mert egy világelsőnek jár egy ilyen videó.   ..
Webisztán Bemutatom a zenekaromat 2009.02.21 10:47:00
A recept a következő:  1. Kattints rá a Wikipedia "random article" linkjére. A szócikk címe lesz a zenekarod neve. 2. A "random quotation" oldalon válaszd ki a legutolsó idézet legutolsó 4-5 szavát. Ez lesz a zenekarod albumának címe. 3. Majd a Flickren az…..
Hetente átlag 2647 videót töltöttek fel a magyarok a YouTube-ra az elmúlt 30 napban. Az Index címlap blogketrecébe heti közel 300 post került ki az elmúlt 30 napban. A Webisztán feedjére 2360-an iratkoztak fel eddig Google Readerben. (Sorozatjunkie: 1316. Commentcom: 515.) A…..
Épp a "10 dolog, amit a Google-tól kérek karácsonyra" című postot írtam tegnap, és persze így szép az ébredés, hogy ma reggelre a Gmail befrissült az egyik kivánságommal: lehet rangsorolni a labeleket (címkéket). Igaz, a Google a színezést gondolta megfelelő…..