Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vkorsi

0 bejegyzést írt és 334 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában megint randizgatok régi szerelmemmel, a futással. Volt nekünk egy hosszú kapcsolatunk valamikor a kilencvenes évek közepén, aztán megint összejöttünk kétezer után (aki megmondja nekem, hogy a magyar billentyűzeten hol a nulla, azt örökre szívembe zárom, de nem, az egyes…..
A H&M őszi darabjai között végre találtam egy olyan ruhát, ami tetszik. Ez a borvörös vagy inkább burgundi szín az őszi-téli kollekció alapszíne és én hamar ráhangolódtam. Nem hiszem, hogy ilyen kiegészítőkkel viselném a ruhát, mert ez nekem így kicsit bohókás,…..
Tuti nem kéne kétszer mondanom! Egymással versengve rohanna helyet foglalni a család apraja-nagyja, ha a TrackTile Tables valamelyik asztala állna az étkezőnkben. Hogy miért? Mert ez tényleg egy olyan étkezőasztal, ami terepasztal is egyben! Méghozzá olyan, amilyet a családtagok…..
vkorsi 2012.07.12 17:46:53
@eszenix: pont erre gondoltam :D :D
Gyerekszoba Rajzfilm minimál 2012.03.19 14:12:00
Legóból mindent lehet. Elvileg. Majdhogynem gyakorlatilag is. Főleg ha megvan az a bizonyos hozzáadott érték. A Jung vom Matt hírügynökségnél megmutatták hogy minimálban is lehet maximumot nyújtani, főleg ha kultikus rajzfilmekhez nyúlnak a kis kockák népszerűsítése okán. Nem…..
Ilyenkor karácsony előtt különösen elfogja az embert a meleg családi fészek utáni vágy, viszont pillanatnyilag más élehetőség nem lévén, az örökbefogadás mellett döntöttem. Sok kellemetlenségtől megkíméli magát az ember, és legalább olyan izgalmas hazaállítani egy idegen…..
vkorsi 2011.12.06 22:46:09
@fogash: a fekete is zomancos belul, csak matt fekete zomac van rajta.
nekem staubom van ontottvasbol az a le creusett unokatesoja :) es az is fekete matt zomancos
 Az amúgy is túl kicsi konyhámat újabb "nélkülözhetetlen" eszköz érkezett a múltkori óriásbébi után. Ez is egy olyan eszköz, amit már réges-rég csodálok távolról, de eddig nem nagyon jutott eszembe, hogy nekem is lehetne ilyenem otthon, hiszen alapvetően a profi szakácsok…..
világevő Kvíz: na ez vajon mi? 2011.10.02 08:11:34
Hamarosan jelentkezem egy újabb részletes beszámolóval Lyonból, de addig is egy találós kérdés: ez vajon mi lehet? ..
vkorsi 2011.10.02 14:09:58
Appleblog Szevasz Microsoft Office! 2011.08.04 15:20:00
Tavaly került fel a gépre, tesztelésre kaptam, de egyszerűen képtelen voltam egyetlen értelmes mondatot is kiizzadni magamból. Az Office 2011 ugyanis olyan valószerűtlenül szarul működött a gépemen, hogy azt hittem, a: ez valami vicc, b: én értek félre valamit.Lassú volt, még egy…..
vkorsi 2011.08.04 16:23:26
@Redmaster:
azért a google docs _sokkal_ kevesebbet tud, mint egy excel. Én már évek óta rajta vagyok a dolgon, hogy megszabaduljak tőle, de a numbers sem tudja helyettesíteni, a google docs meg még sokkal kevésbé.

Másolás-beírás: nekem is volt ezzel bajom, de valami frissítés ezt megoldotta (nem én csináltam), azóta normálisan működik.

Nekem az egyetlen MS maradvány a gépemen az excel, de az megkerülhetetlen még mindig.
vkorsi 2011.08.04 16:25:28
@uTomi:
az excel copy-paste, és nem lehet beleírni a cellába (vagy csak 2 karakter/perc sebességgel) nem user error, tele van vele a net. Visszatérő hiba a Officeokban.
vkorsi 2011.08.04 16:31:16
@uTomi:
pont ezt írtam :) hogy valami nálam is megoldotta -de mivel nem én csináltam, így nem tudom, mi-.
Lassan a nyár zenitjére érünk, én pedig tegnap este, ahogy ültem a teraszon és néztem a naplementét, már azon kezdtem parázni, hogy máris rövidebbek a nappalok, mint mondjuk 1 hónapja vagy akár 1 hete. Akinek még nem hullott ki idén pár napra a kezéből a munka, az szedje…..
vkorsi 2011.07.18 18:33:02
Három gyermekhez többféle módon juthat az ember: kitartó gyermekszüléssel, jól sikerült második házassággal, az ügyesebbek egy patronból megoldják. Viszont ilyenkor egy csapásra szembesülnek az nagy kérdéssel: milyen autóban fér el három gyerekülés? Mai cikkünk…..
vkorsi 2011.07.08 10:13:04
@cso zsi:
a forgalmit tényleg soha nem néztem, de holnap megteszem azt is akkor.
(bár innentől csak szeszélyes női kérdés, hogy minek az 5 öv, ha csak 4 személyes ill. miért 4 személyes - törvényileg, jogszabályilag -, ha 5 övcsatja van)
vkorsi 2011.07.08 15:50:36
@dhrbikes: rengeteg embernek nem telik rá, hiszen a noname minősítés nélküli kínai üléseknek is óriási a piaca.

másik pedig, hogy 3 gyerek esetén nem különálló ülésű autónál, ki sem tudod használni azt a 2 db isofix pontot, ami van/lenne a kocsiban.
(már ha van, mivel Európában Amerikához képest elég későn vezették be a kötelező isofix csatlakozási pontokat, és meglepő módon 1-2 márkánál egész fiatal autó esetén sincs benne az autóban)
vkorsi 2011.07.08 19:41:47
@dhrbikes:
ok, találtál egy típust, ettől még nagyon sokan a 7e Ftos naniat veszik, mert arra telik. Lehet mondani, hogy ne mááár, pedig így van.

"Amúgy meg aki három gyereket vállal(!) az vállalja már fel, hogy költségei is lesznek vele."
hidd el, hogy felvállaltuk... de mindenkinek megvan a maga prioritása. (hangsúlyoznám, hogy ülés kérdésben nem képviselem az átlagot, az enyémk 2 évesen is háttal utaztak svéd ülésekben - merthogy elhiszem, hogy az úgy biztonságosabb -, és mindenki kategóriájában belül a legjobb ülések egyikében ül) De amikor tényleg gond a hóvégén az étkezés rengeteg családban, akkor a 24e Ftos ülés is nagy kiadás, nem beszélve arról, hogy azért egy nania isofix nem jobb egy nem isofix, jól bekötött römernél, akkor meg miért kellene annyira az isofixhez ragaszkodni?

(függönylégzsákos autóban is kénytelen vagyok a szélére tenni gyereket, mivel máshogy nem férnének el :D _minden_ szempontot elég nehéz figyelembe venni, hacsak nem jár az ember busszal -én nem járok, és nem is áll szándékomban -)
Különleges, limitált példányszámú határidőnaplót dobott piacra a legendás Moleskine. A kis herceges határidőnaplókkal Saint-Exupery nagyszerű műve előtt kívánnak tisztelegni. A gyűjtőknek szánt Moleskine-ek kétféle méretben és elrendezésben kaphatók, és persze, már a…..
Első számú előítélet a hosszú szoknyával kapcsolatban: Csak a magas lányoknak áll jól. Második: csak a jézusszandálos, szövött tarisznyás, alter lányok szaladgálnak benne. Egyik sem igaz, csak meg kell találni a megfelelő fazont, szint, mintát, anyagot. Én magam sem vagyok…..
vkorsi 2011.03.02 11:45:57
Pole & Cole Lótuszos irattáska 2011.01.25 15:18:00
Különleges, óriási lótuszvirággal díszített irattáska . Persze, nem csak annak lehet használni, mérete, 36x24 cm-s, alapján, de én én úgy vízionálom, hogy 30-as, jólmenő, bankár, kínosan jólvasalt nadrágkosztüm, szigorú szemüveg,  hátrasimított haj, tévedhetetlen…..
GazPömpöllér & co Farsang 2011.02.13 16:04:00
Az ovis farsang az egy olyan esemény, amelyre az anyukák és az apukák behozzák a jelmezbe öltöztetett gyereküket, némi süteményt, innivalót, és az összes kurva vírust, ami csak a környéken feltalálható, és mivel ilyenkor mindig rengeteg ember zsúfolódik be egy nagyon kicsi…..
Hát a mobilgyártás legviccesebb sztorijává nőtte ki magát az a fejezet, amelyikben az Apple nem tudta előállítani a fehér színt. Korábban ez gond nélkül sikerült, a több mint fél éve bemutatott iPhone 4 azonban a mai napig csak feketében érhető el, állítólag a…..
vkorsi 2011.01.25 14:44:36
@von schwartz: :) :) :) :)
Egyik olvasónk küldött egy levelet tegnap, miszerint érdekes sms-t kapott a telenoros hálózaton iPhone-jára, az üzenet tömör és lényegretörő volt, mindenesetre egy érdekes szókapcsolatot is tartalmazott:http://1.1.1.1:9080/SADM/iPhoneDownload?... és ezután egy rakás…..
A trailere alapján kicsit félve vágtunk neki Az utazó című filmnek a napokban, melynek főszereplője Angelina Jolie és Johnny Depp. Mi volt az, ami a közepes beharangozó film ellenére mégis nagyon vonzott a mozizásban? Nem, nem csak a popcorn. Angelina ugyanis olyan fantasztikus…..
vkorsi 2011.01.01 11:57:06
Gyerekszoba Túlspirázott hazai 2010.12.16 19:20:00
Pedig milyen jó is az! Hétköznap reggelente például direkt fél órával korábban kelsz, hogy a csemete uzsis dobozába ízleteset, tutiegészségeset pakolj.  Tudom-tudom, ez a projekt normál körülmények között cirka öt perces tevékenységet kíván. Azonban ahhoz, hogy egyszerre…..
vkorsi 2010.12.16 20:58:55
Mai hír: a közoktatási törvénytervezetbe meglehetősen sajátos formában került bele az a javaslatom, hogy a fiatalokat önkéntes közösségi munkára motiváljuk. Íme, így néz ki ez HR fejében:"60 órás társadalmi tevékenység - Új elem, hogy az érettségi vizsga…..
Artesan Zacskótartóról 2010.10.25 07:51:00
Mindenkinek gondot okoznak a bevásárlások során összegyűlt zacskók és reklámtáskák tárolása. 3 évvel ezelőtt elegem lett a mosogató alsó szekrényéből kiömlő szatyrokból. Olyan megoldást kerestem amit saját kezűleg előállítható az itthon található maradék anyagokból,…..
Artesan A kezdetek..... 2010.10.22 22:24:29
Kedves Látogató!Blogunk célja, hogy gyüjteménye legyen okos ötleteknek, hasznos és kevésbé hasznos:o) -de szellemes- tanácsoknak és megoldásoknak.Olyan témákat, területeket veszünk górcső alá, amelyek a mi érdeklődési körünk középpontjában vannak de reméljük, hogy…..
Környezettudatos nevelésben részesülő csemeténket talán még jobban rá tudjuk venni arra, hogy a műanyagpalackokat különválogassa, ha beszerezzük Guillermo Juárez és Samantha Arredondo palackprését. Bár tapasztalatom szerint a kölkök amúgy is élvezik ezt a tevékenységet, de…..
vkorsi 2010.11.17 18:10:02
Írjátok le a kommentekben, töltsétek fel Polyvore szettben a Facebook oldalunkra, vagy linkeljetek képeket!(Valentino csipke borítéktáska és 'Lace d'Orsay' cipő: 850-900 dollár a Saksnál)Forrás: Purseblog  ..
vkorsi 2010.11.09 15:37:11