Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bangocibumbujpulujhurculujbüszkülüj

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tetovált lányok Sara Blake 2011.07.13 09:40:00
Bangocibumbujpulujhurculujbüszkülüj 2011.07.13 21:12:49
 Kezdem bánni, hogy tüntettem az Alkotmánybíróság jogainak csorbítása ellen. Én egyszerűen nem kaptam levegőt a februári, 1068/B/2010. AB határozat hallatán; ez nyilvánítja alkotmányellenesnek a kormánytisztviselők indoklás nélküli kirúgását – május 31-i…..
Dúró Dóra a parlamentben vehemensen többrendbeli magyar-gyalázással vádolta meg az egyik kereskedelmi tévé csatornát, amelyik arra vetemedett, hogy azt merészelte állítani, Petőfi versszavalása a Nemzeti Múzeum lépcsőjén csupán legenda volt, mint ahogy az is, hogy Mátyás…..
Bangocibumbujpulujhurculujbüszkülüj 2011.02.16 22:05:23
@Slaydo: OK, dolgozzuk fel az információt. Van mondjuk 5 testvéred és közülük nem mindet csak négyet gázosítanak el. Biztosan kisebb fájdalmat okozna neked ez a különbség? Mármint nem matematikailag hanem érzelmileg? Szerinted működik itt a matematika?
  A budapesti rendőrfőkapitány határozatában megtiltotta, hogy a melegfelvonulást a Hősök tere - Andrássy út - Erzsébet tér - Bajcsy-Zsilinszky út - Kossuth tér útvonalon tartsák meg. Az indoklás szerint a tiltás oka az, hogy a közlekedés más útvonalon nem…..
Ha valaki mocskosul gazdag, általában két végletet választ a karácsonyi ajándékok lerendezésére. Az egyik, hogy mivel már az egész családnak megvan mindene, ezért csak egy-egy zoknit/nyakkendőt/könyvet ajándékoz szeretteinek. A másik, hogy minden évben próbálja túlszárnyalni…..
  Szeretem a népművészetet, talán éppen ezért sokkol ez a népiesch amerikai konyha, amely ebben a hirdetésben szerepel. Már önmagában igen fura a beazonosíthatatlan tájegységről származó művészete, meg az a rejtélyes funkciójú könyöklő, de igazán szép egységet alkot…..
Bangocibumbujpulujhurculujbüszkülüj 2010.10.13 22:04:25
Több posztunk is volt az első Starbucks végtelen hosszan lebegtetett megnyitásáról, ezért nem hagyhattam ki a fenti internetes műalkotást, utólag is megünnepelve, hogy végre lehet drága nemzetközi porkávét kapni Budapesten is. A Starbucks-nyitásról írt a Szívlapát és a…..
Bangocibumbujpulujhurculujbüszkülüj 2010.06.17 07:10:16
@joetaylor: Magyar kávékultúra az nagyjából az amit te képviselsz. Lenyomod a kotyogón és iszod ami kijön...
Varánusz Hazudtunk, bocsesz! 2010.06.06 08:00:00
Konszolidált a gazdaság helyzete, a kormány igyekszik tartani a költségvetési hiánycélt - mondta Csontvázfeltáró Varga Mihály a tegnapi Nagy Csontvázfelfedő Szemináriumon.De az ország helyzete azért bibis, ő maga talált szikkadó hullákat különböző szekrényekben. Össze is…..