Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vezerhim

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többen is írtatok nekünk levelet, hogy bár a snippetes megjelenítést bekapcsoltátok, de a blog kezdőlapján mégis megjelenik a teljes bejegyzés. A két dolog teljesen független egymástól, az ezzel kapcsolatos tévhiteket most tisztázzuk. Ha a blogod kezdőlapján csak egy rövid…..
vezerhim 2010.06.13 13:24:14
A böngésző címsorában, az URL előtt megjelenő kis képet favicon-nak nevezzünk. Lehetőséged van ezt lecserélni, ehhez a következőket kell tenned: Ha gyári sablont használsz, akkor azt először le kell másolnod, ehhez az alábbi linken találsz…..
„Kiugrik egy bokor mögül Joci, bottal a kezében és elkezd ordibálni” - amikor a féltékenység már rögeszmévé válik egy srácnál filmszerű események áradatát indíthatja el. A csaj végre kiadja az útját egy kissé flúgos srácnak, ám a szakítás mégsem választja…..
Én mindig is tudtam, hogy ezt a sztorit nem szabad félvállról venni!    ..
nosferato Oszi az interjú készítésekor kilenc blogban volt érdekelt szerzőként, de nem lenne meglepő, ha ezt a számot a megjelenés után rögtön frissíteni kellene. A Hétköznapi helyesírás, B-oldal, és a Bünti - Mit érdemel az, aki...? atyja végre bevallja; léteznek blog…..
vezerhim 2010.06.10 18:52:12
Nyerd meg ezt a buja kis hímes tojást! A TENGA egy japán férfi örömszerző és maszturbátor termékcsalád, melynek tagjai egymástól eltérő egyedi felépítésüknek köszönhetően különleges egyedi élményt nyújtanak. Kitalálója Mr. Matsumoto, egykori mérnök, ő…..
vezerhim 2010.06.10 15:17:55
@vezerhim: vagy is én biztos nem nyerem meg :D
Sorozatunkban azokat a munkákat mutatjuk be, amik a 90-es években, egy otthon lakó, a rezsiről csak elbeszélésekből értesülő középiskolás pöcs számára lazának tünhettek különböző (pornó)filmes élmények alapján.  Videótékás: Egész nap csak ülni a seggeden és…..
vezerhim 2010.06.10 15:15:35
vezerhim 2010.06.10 15:16:16
„Feltörte a mail-fiókomat, de nem talált semmit, lévén a féltékenységének nem volt oka” - nincs annál szebb, mikor két szerető szív megtalálja egymást, de az már csak akadály, ha a sok közös témán kívül még a pszichológiai zavaruk is klappol. Amikor már azt…..
vezerhim 2010.06.09 21:47:50
Ma éjszaka komolyabb karbantartást végzünk a blog.hu szerverein, éjfél és hajnali kettő között az admin felület nem lesz elérhető, illetve a teljes szolgáltatás is leáll erre az időszakra.Igyekszünk terv szerint mindent befejezni, várhatóan hajnalra helyreáll a rend, és lehet…..
vezerhim 2010.06.07 18:06:49