Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ati1995

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindennapok 2016-tól jelenlegig 2018.02.11 07:49:12
Jelenlegi helyen jól érzem magam, sokat tanulok, szeretem csinálni. A hetek, hónapok teltek, én pedig dolgoztam, mint az állat. Ekkor már sajnos csak egy napot voltunk suliba, így nem volt egyszerű ez az egész. Ekkoriban is negyed hatkor értem haza, bár akkor még nem volt probléma, ha valaki,…..
Mindennapok A második szakma 2018.02.10 19:00:36
Szóval, mint írtam, 2015-ben sikeresen levizsgáztam élelmiszer- és vegyiárú eladó szakmából. Sok jó embert ismertem meg az eltelt 13 év alatt, az egyik akkori osztálytársammal szoros barátságot alakítottunk ki. 2015 szeptemberében elkezdtem a második, szakács szakmát. Szerencsére (vagy inkább…..
Mindennapok Resetelés 2018.02.10 18:36:31
Nagyon jó! Az előbb írtam egy új posztot, elküldtem, erre törlődött az előző is. Akkor elölről. Sziasztok! Én egy katolikus iskolába járok, bár nem vagyok az. Átvette két éve az egyház. Ebben az iskolában, ami akkor még sokáig önkormányzati volt, itt kezdem az iskolát 2002 szeptemberében. Kijártam…..
Az eladó már majdnem becsomagolta a szeletelt szalámit, amikor észrevette, hogy én észrevettem a szeletek közé diszkréten becsúsztatott szalámivéget. Nem reklamálok úton-útfélen, bár megkérhettem volna, hogy vegye ki a véget, hiszen rendszeresen bele lopják. Az már kimeríti a pimaszság kategóriáját,…..
ati1995 2016.12.30 21:45:56
Azért menjen mindenki kedves anyjába! Ti mindannyian elvagytok tévedve! (tisztelet a kivételnek)! 1. Dolgozónál nem lehet sztornó kulcs, mert akkor a kedves pénztáros az összes terméket lesztornózhatná és elvihetni a vevő olcsóbban. 2. Arról nem tehet a kedves eladó, hogy lefagy a pénztárgép, nem ő fagyasztja le, kell a kulcs, vagy a kártya, hogy újraindítsa a pénztárgépet, de kulcs is, meg a kártya is az üzletvezetőnél van, aki nem fog ott állni a pénztárnál egész nap arra várva, hogy melyik fog mindjárt lefagyni!! A kedves cikkírónak meg üzenem: a pénztárosnak honnan kéne tudnia fejből egy új termék kódját?? Egy nagyobb spárban, vagy akár Tescoban vagy vagy 60 féle termék, aminek meg kellene jegyezni a kódját!! De mint minden eladó, meg minden épeszűe ember tudja, ez teljesen lehetetlen! Egyébként meg a szalámivéget is beleteszik, mert annak mivel nincs semmi baja, ezért nem fogja az eladó kidobni! És jegyezzétek meg! Ti belőlünk, eladókból éltek!!! Mert ha mi nem lennénk, akkor ti nem tudnátok élelmiszert vásárolni!!! A bírókat meg ne keverjük már bele, kérem szépen! Az teljesen más terület, más szakma, máshogy keres!!! rettentó: Csütörtökön fél órával a nyitás után nem volt friss kenyér??? Mégis mire számítottál? Biztos, hogy van, csak azt le kell szedni a kamionról, át kell venni és hátra kell vinni a pékséghez. Csak az, hogy a szállító lepakoljon mindent, már az minimum 20 perc. Az átvétel és a pékségre történő kihúzása meg még legalább 10 perc. És még mire kirakja a megfelelő helyre, az újabb 10-15 perc. Ha ennyire sietsz, akkor vedd meg máshol a kenyeredet!!! Mindenesetre én inkább csöndbe lennék a helyetekben, mert jó nagy faszságokat állítottatok!!!!!!!!
Ma este láthatják utoljára a BK-fanok Kertész Gézát azaz Németh Kristófot a sorozatban, legalábbis egy ideig. Németh Kristóf, a Játékszínt fura módon privatizáló színészt már elbúcsúztatták a stáb tagjai. Kertész Géza sorsáról azonban Németh Kristóf döntött, már…..
ati1995 2012.11.21 17:38:04
@steelhand: Szerintem már ők sem tudják, hogy mikor lesz! :D Lehet, hogy erre gondoltak a világvége címszó alatt, hogy Géza kilép. Csak szerintem azt hitték, hogy kihúzza decemberig!