Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SiD13

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ideje volt, a héten már 4 százalékos közönségarányt is produkáló műsort nemcsak az RTL-csoport csatornái, de a saját kábelportfóliója is verte, tegnap este pedig a Viasat az Észbontók premierjével adott nekik újabb pofont. A helyzet tarthatatlan volt, a TV2 lépett, és A szultána címmel egy török…..
SiD13 2016.09.16 12:19:01
@Brigante: a Heroes még Amerikában sem volt sikeres (kivéve az első évadot), szal eléggé barokkos túlzás amit írtál... :D én szerettem a sorozatot, de nem csak Mo.-n bukott meg csúnyán.
A lényeg a videóban, a képek lenn a bejegyzés végén. Megoldást ide: rosszpcjatekok@gmail.com   Az indafotó javíthatatlan önálló gondolkodásának hála, nem elég hogy már megint fordított sorrendben rakja ki a képeket, de érthetetlen oknál fogva a 13-14-es kép sorrendje…..
Van oka a vigadalomra a CBS háza táján, az újoncok közül az Elementary kiválóan teljesít, a Vegas sem rossz, az NCIS stabilan hozza a 17 millió feletti nézettséget, és Ashton Kutchert is szeretik a tévénézők. Ennek a csinos tortának a tetejére nyomott 17,4 millió gyertyát a The…..
Otthon elfogyott a fertőtlenítő alkoholunk, úgyhogy útközben elmentem a patikába venni egy új flaskát. Kérdésem felétek, szerintetek mennyibe került egy 100 grammos flaska? Nem egy nagy darab, összehasonlításképp kiraktam egy fülpálcikát. Megfejtés majd pár tipp után a…..
SiD13 2012.08.24 20:51:42
Te jó ég, komolyan ezt kell majd a meccsek montázsainál végigszenvedni? Ez valami nagyon ocsmány. Az sem teljesen világos, miért egy ismeretlen német énekesnő dalol egy lengyel-ukrán rendezésű tornán. Mondjuk 4 éve sem volt jobb, mikor Shaggy lett a kiválasztott...   Hol vannak…..
Az Amerikai szerveren találtam egy kérdezz-feleleket, melybena  következő kérdést tették fel.     Mikortól támogatja a játék a több magos processzorokat? Ebben az évben tervezzük a bevezetést egy új renderelő rutinnal együtt! "When will we get support for…..
Biztató hétvégét zárt a Hungaroring James Thompson és a Lada, hiszen gyakorlatilag teszt nélkül 1,4 másodperc volt csak a hátrányuk az élbolyhoz képest. Az apróbb műszaki hibákon kívül azért van más is, amit még rendbe kell tenni az oroszoknál. Valamikor március közepén…..
A posztot a  hadvéd oldalán találtam és minden komment nélkül adom közre, link a cikk alján. Az itt látható kép csak illusztráció, petelacitól kaptam, minden jog fenntartva!       Amikor a hazai sajtót teljes egészében a köztársasági elnök…..
Egy jó két hónapja merült fel bennem a hirtelen ötlet, hogy az ez évinyaralást hozzuk előbbre és mi lenne, ha egybekötnénk az áprilisbanmegtartandó divízió 1 jégkorong világbajnoksággal, amit Szlovéniábanfognak megtartani. Az ötletből utánajárás, az…..
SiD13 2012.04.26 13:41:22
@kófic: Debrecenben is szokás bemondani a vonatokat angolul, legalábbis az IC-ket tuti. magán az ic-n pedig alap az angol és német szöveg is, minden megálló felé közeledve vagy a megállót elhagyva.
WTCC Hírblog Melyik Sanghaj? 2012.03.16 21:17:00
A kérdésre az első és megnyugtató válasz, hogy biztosan nem a Tianma, a tavaly megismert szűk, piszkos kis pálya nem alternatíva a WTCC novemberi kínai fordulója szempontjából. Az tehát biztos, hogy a Forma-1 által is használt Shanghai International Circuit lesz a…..
Aki látta a blog aktivitását az utóbbi hetekben, sejthette, hogy valami nincs rendjén. A legtöbb posztot én raktam ki, holott én elvileg itt csak kisegítőként szerettem volna már csak jelen lenni. Hiába volt több szerkesztőnk, sajnos nem sikerült naponta életet lehelni egy ilyen…..
Picit olyanra sikerült ez a történet, mint az a bizonyos kánai menyegző, amikor a legjobb bort a végén szolgálták fel. Mi is írtunk és filozofálgattunk sokat és sok mindenkiről, miközben nagyokat hallgattunk azokról, akikről igazán kellett volna beszélni. Nem azért, mert nem lett…..
 ..
SiD13 2012.02.27 13:59:00
Nívó BKV vagy debreceni stadion? 2012.02.22 16:04:18
Ha azt a kérdést teszem fel, hogy melyik a fontosabb, a szétlopott BKV rendbetétele vagy a debreceni stadion, szerintem sokféle választ fogok kapni, attól függően, hogy vidéken vagy a fővárosban él a válaszadó. Maguk a szocialisták sem értettek ebben egyet, mert míg a fővárosi…..
SiD13 2012.02.23 12:07:10
@AKIsTUDATLAN: te annyira agyatlan vagy :D Debrecen várjon a sorára, kapott már annyi mindent? :D és akkor Bp.-ről mit mondjuk? XDXD vonjanak el más fővárosi építkezésből pénzt, ne a vidéket akarják gyengíteni. és szerencsére nem is fog nekik sikerülni.
SiD13 2012.02.23 12:09:30
@Ács Ferenc: e mért volt az eredmény befolyásolása? :D bunda volt? fizetett azért, hogy az újpest szedjen be 3 gólt? NEM!
Az egész azzal kezdődött, hogy az Egyenlítő blog megírta, hogy a Tv2 annyit tudott mondani az Educatio 2012 kiállításról, hogy a habos palacsinta fogyott a legjobban a rendezvényen. Pedig történt ott más is. Egyrészt jól fogyott a nutellás palacsinta, másrészt a Hallgatói…..
Ha ez így ahogy le van írva, tényleg életbe lép, akkor kész, vége. A magyar mozi halott lesz, mindenki le fog tölteni és most már el sem tudnám ítélni ezt... Ez egy bohózat. Annamarikáéknak tényleg az az érdekük, hogy a mozik bezárjanak és több ezer ember munkanélküli…..
Felszámolás alá került a WTCC-ben 2005 óta szereplő olasz Proteam istálló, miután a csapat tulajdonosa, Valmiro Presenzini ellen eljárást indított az olaszországi ügyészség adócsalás vádjával. A csapatfőnök számos ingatlanját és ingóságát lefoglalták Arezzo városában.…..
ROFL-net Férfi és női evolúció 2011.10.16 06:00:00
..
SiD13 2011.11.06 00:48:01
"Anyósomtól" kaptam egy elég bizarr édességet, amelyek úgy néztek ki, mint valami szemgolyó (belül savanyú lé volt). Evés előtt persze ki kellett próbálni a kihagyhatatlant...  ..
SiD13 2011.11.02 11:58:25
@jokerap: szerintem elég ha tükörbe nézel :D
A jó másfél évvel ezelőtt vett Tom és Jerry gyűjteményemnél még mindig nem jutottunk a végére, de lehet, hogy nem is fogunk. Tudtam, hogy volt a sorozatban egy törés, amit már gyerekként is kiszúrtam, de azért bíztam benne, hogy csak az emlékeim tévesek. Sajnos úgy a 6.…..
SiD13 2011.10.13 00:30:56
@komika2: ezt a két videót elnézve nekem gyerekkoromban is feltűnt volna, hogy a második sokkal szarabb. valószínű nem is néztem volna gyerekként, ha az összes ilyen lett volna.
az első viszont haláli, szokás szerint :D
Többen kérték, hogy a többi Star Wars részhez is írjak véleményt. Nos, a klasszikus trilógiát hónapokkal ezelőtt már megnéztük (ki tudja hanyadszorra), szóval azokat most hanyagolnám. Viszont tegnap az epizód II-vel folytattuk, amelyet szerintem most láttam harmadjára.…..
Hónapokkal ezelőtt leálltam a blog szerkesztésével, de idővel elkezdett hiányozni.. Végül elhatároztam, hogy a napokban visszatérek minden eddiginél nagyobb aktivitással. Azt hiszem ez a videó méltó lesz a "visszatéréshez". Ha tetszik lájkold! Sokat segítesz! ..
Ezúttal két új beszélgetőpartnerrel: Algi és Fecó a kockablog.hu oldalról Jó két órában beszélünk algi munkájáról (sorozatoknak/filmeknek készít magyar szövegeket) kedvenc sorozatainkról, csalódást keltő sorozatokról és eláruljuk kedvenc sitcomunkat. Filmbarátok #6…..