Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Disznószemű Juhász

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A baloldal behozhatatlan hátránya: a választói döntések alapvetően rasszista, kulturális, vallási és nacionalista alapon születnek a világban, és amikor nem, az azért van, mert nem elég erősek ezek a konfliktusok. Viszont mindig kiélezhetők. Az utóbbi kétszáz év tanulsága elég világos. A társadalmak…..
Disznószemű Juhász 2017.03.15 01:00:37
@neoteny: én pont egy olyan pártot keresnék a palettán, ami gazdasági értelemben jobboldali-liberális, társadalompolitikai értelemben meg mérsékelten nacionalista és családcentrikus (ami kb a konvzervatívat írja körül)
...és nincs ilyen
Manapság nem csak a cégek karrieroldalán tudunk válogatni a pozíciók közül, hanem rengeteg állásportál is létezik, ahol lehetőségünk van nagyon sok munkaadó állásajánlata között böngészni. Sokszor felmerül a kérdés, és egyéne válogatja, hogy hol jobb állást keresni: fejvadász cégek és állásközvetítő…..
Disznószemű Juhász 2017.03.14 23:30:18
@Online Távmunkás: "Ez a linkgyűjtő oldal annak jó, akinek nincs elképzelése a karrierjéről és bármit megpályáz."

Ezt kifejthetnéd bővebben is, én az oldalon azt látom hogy kell a foglalkozás neve a kereséshez.
Újra jelentkezik a blog, ahol elmondják az irodai munkák világáról AZ igazságot. Mai témánk aktualitását a csúcsra járó Trump-Momentum-Orbán-stb. típusú politikai hiszti adja, ráadásul Schmitt Pál óta nem foglalkozunk politikával és hát amúgy is ezer éve hiánycikk egy rendes, használható útmutató a…..
Ezt a kérdést próbálta megválaszolni egy sor indexes cikk, illetve videó, meglehetősen sikertelenül. Az egyes gazdasági régiók közti bérkülönbségeket a közgazdászok általában a Balassa-Samuelson-al magyarázzák. Az indexes újságírók pedig odáig jutottak a gondolkodásban, hogy az ismert tényből, az…..
Disznószemű Juhász 2017.03.01 08:22:45
index.hu/kulfold/eurologus/2017/02/28/nemetorszag_nagyot_szakit_az_eu-bol/

a lényeg:

"A strukturális alapok azért vannak, hogy versenyképesebbé tegyék a gyengébb régiókat. És minden eurónak, amit az EU Lengyelországnak ad, nagy része Németországba jön vissza. A lengyelek arra használják ezt a pénzt, hogy a német építőiparnak adnak belőle megrendeléséket, német gépeket és német teherautókat vásárolnak."
Brüsszel rábólított a beruházásra. A paksi vita lényegében tehát lezárult, minden további küzdelem részletkérdésekről fog szólni. Ezzel a kormány az elmúlt évek talán egyik legnagyobb sikerét könyvelheti el magának. Az Európai Bizottság már tavaly engedélyezte a paksi atomerőmű bővítéséhez…..
Disznószemű Juhász 2016.11.18 10:00:21
@Midnight Run: te most jól értem, hogy gázerőművekkel kampányolsz az energiafüggetlenség mellett?

baromira kezd elegem lenni abból a marhaságból hogy a fosszilis gáz az nagyon zöld, de az atomot ircsuk ki

be kéne ezt fejezni, és az idióta mélyzöldeknek nem kell szócsövet adni a szájába hogy az ostobaságát szajkózhassa

ha meg akarjuk állítani a globális felmelegedést, és közben a saját energiabiztonságunkat is megoldani, lehetőleg nem csilliárdokért, akkor bizony atomerőműveket kell építeni

nem hogy paks2-t kell megépíteni, hanem még 2 másik ugyanekkorát is, nem feltétlenül Paksra, de valahova az országba

akinek ez nem teszik, az meg vándoroljon ki Németországba és pakolja tele a háztetejét napelemmel, meg vegye a 90 ft-os áramot a szélkerekekből
Disznószemű Juhász 2016.11.18 10:05:34
@Midnight Run: ha tendereztetnek egy ilyen kérdésben, akkor a hatodik kiírást is elbuktatták volna az ideológiailag eltökélt mélyzöld idióták

most is arra ment ki a játék, hogy majd az engedélyeztetést megtámadják ahol csak lehet hogy az időt húzzák

a másik dolog, hogy a franciák 2000 óta csak töketlenkedtek, a legsikeresebb atomerőmű építők jelenleg az oroszok

én azt csináltam volna a kormány helyében hogy két erőmű épül, paks 2 és paks 3, két szomszédos telken, egymástól látótávolsgában, az egyiket az amerikaiak a másikat az oroszok építik

mindkettő rekordgyorsasággal épült volna fel
  Ahol sok gyerek van, ott mindig az anyát ajnározzák. –„Fantasztikusan bírod, le a kalappal!”- hangzik a dicséret, de igen ritkán hallani, hogy hímnemű társa is hasonló ovációban részesülne, pedig neki is része van a dologban, legalábbis jó és sok esetben így…..
Disznószemű Juhász 2015.12.08 14:14:20
@Patrick Bateman: Ez engem arra emlékeztet, amikor nyolcadikos koromban próbáltam világmegváltó gondolataimat írásban megosztani valakivel, a valaki meg a helyesírásommal és az iromány külalakjával foglalkozott. Ugye, neked is a forma a fontos, a tartalom mellékes?
A választási hajrára fordulva a Kormányban is átszervezések jönnek, amelynek egyértelmű nyertese Lázár János lehet. „Mindenügyi bárminek lenni megtisztelő számomra, hiszen erre alkalmas vagyok, mind képességeim, mind készségeim, mind vagyonom és tehetségem megvan…..
Disznószemű Juhász 2013.09.10 13:02:13
Fekete hajú lányok Celeste S 2013.04.28 07:57:00
..
Disznószemű Juhász 2013.04.28 19:26:23
Hány tekerés a lakás egyetlen éjszakája? És hány kilométert lehet megspórolni, ha a készenléti állapot helyett ki van kapcsolva a kábeltévé dekódere, és még néhány lámpa? Sokat.Nem véletlen, hogy a világ bringásait gyorsan meghódították a dinamót helyettesítő az elemes…..
Subba Vasárnapina: Flexi 2010.07.25 10:23:00
 MasztisHarisnyás FlexiPiciRodeoApró (Japán Meleg)Szexchat..