Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dörgőmorgó

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a poszt nagyjából ennyi. Megvolt az eredetigazolás (nem összetévesztendő az eredetiségvizsgával), a veteránvizsga, a biztosítás, a műszaki vizsga – csak a két fehér plakett maradt hátra és a forgalmi. Most már azok is a mieink. Mind. Kicsit újraélhettem a harnosändi…..
dörgőmorgó 2013.11.09 07:37:37
dörgőmorgó 2013.11.09 10:11:02
@Csikós Zsolt:
Ezek szerint vigyáznom kell az enyémre mikor az anyaországba megyek. W203-asom van, nekem is próbálták letörni itthon, Marosvásárhelyen, de nem sikerült - elég masszivra sikerült ezek szerint.
Gratula az autóhoz, végigizgultam a hazajutásod:)
Most a munkakörömhöz tartozik egy Pagoda és két E-type restaurálása - még az elején tartok, autók szétszedve, egyik E-type homokolva, rozsdamentesitve. A java most következik...
Kipakoltuk a belét Sabccal előző este, az ülések, a kárpitok, a szőnyegek, a zajszigetelés, mind bekerültek a raktárba. Kívülről is lebontottunk mindent amit lehetett, és nem befolyásolja a működést: lökhárítók, krómdíszlécek, szellőzőrostélyok. Egyszer szentségelt Sabc,…..
Az oldalkocsis motorok gyakori elnevezése a fogat. Találó, hisz a vonóerőt jelentő gép mellé szállításra alkalmas kocsit kapcsolnak – ma már nem túl praktikus, de évtizedekig sokak családi közlekedését jelentette. Az orosz katonák azonban visszanyúltak két évszázadot. A…..
dörgőmorgó 2010.11.23 13:57:01
Ha az állandó kiállítások kicsit túlságosan is állandóak arrafelé, azt azért mostanában megszokhattuk, hogy az ideiglenes tárlatok mindig tartogatnak meglepetést, sőt, igazi szórakozást is annak, aki a Közlekedési Múzeumba látogat. A klasszikus NES Ugye, alig pár hónapja…..
dörgőmorgó 2010.09.30 18:58:40
Az emberiség történelmének akadnak olyan megválaszolatlan kérdései, melyek sokaknak álmatlan éjszakákat okoznak: a Kennedy-gyilkosság, az 51-es körzet és még sorolhatnám. Tibby-nek is akadt egy ilyen. A múltkori Fecske-tesztben említettem, hogy a hátsó kilincs feljebb van mint az…..