Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarara

3 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tarara 2016.09.03 21:05:15
@pamut: az, hogy gyerekei vannak valakinek, még nem ok arra, hogy örökkén állami intézményben dolgozzon. Attól nem kell félnie, hogy munka nélkül marad, ha nem tanít, hiszen rengeteg hiányszakmában várják tárt karokkal. Targoncás, tetőfedő, asztalos, aszfaltozó, ...és még tucatjával sorolhatnánk. Ezer helyen tudná magát hasznossá tenni a társadalom számára a magánszektorban.
tarara 2016.09.03 21:10:55
@Ylim: nem volt ez másként soha ebben az országban e tekintetben, ami a hatalmasságokat illeti. A szoci érában ugyanez volt a helyzet, amiről írsz.

Amíg a közgondolkodás nem fordul át a kelet-európai mentalitásból a Nyugaton megszokottak felé, addig a politikusok sem lesznek mások. Amilyenek a választók, olyanok lesznek az általuk megválasztottak is. A Zemberek értékrendjét nem a politikai elitnek kell megváltoztatnia.
Tegnap elzavarták Tóbiás Józsefet. Elfogyott a türelem a teljesen dilettáns pártelnökkel szemben, aki a Kétfarkú Kutya Párt szintjére juttatta az MSZP-t. A gerinctelen dunaújvárosi taktikázás után (ami a szocialisták csúnya felsülésével zárult) végleg bebizonyosodott, hogy Tóbiás „politizálása” a…..
tarara 2016.05.10 21:24:32
@high up!: van saját termésből is túl sok faszfej, nem kéne még nagyságrendekkel többet is importálni a Közép-Keletről.
Az itteni születési baromarcúakkal is nehéz megküzdeni, nem kell még tízszer több egy olyan kultúrából, amelyik vallási alapelveiből fakadóan alacsonyabb rendűnek tartja a nőket.
tarara 2016.05.10 21:30:40
@sixx egy ostoba faszfej:

Nomen est omen.

Ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna.

Dehát így jártál, most vállald a következményeit annak, hogy egy ostoba faszfejnek tartunk.
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
tarara 2016.04.10 21:00:12
@Ez a név már foglalt!: "....Egerszegi csoda ...."

Vajon mitől lenne az bármekkora csodaszámba menő esemény, hogy valamely élsportoló, - aki a hasznos ideje legnagyobb arányát sportolással tölti, amit az emberek nagy többsége élvezetből űz, - néha elsőként ér a célba egy versenyen a sok közül ?

Ha összeszámoljuk, hogy az elmúlt 50 évben hány érmet osztottak már ki csak úszóversenyeken, amelyekből ma már évente "ezerszámra" rendeznek pénzdíjas versenyeket, akkor arra az eredményre jutunk, hogy a sztárolt, istenített élsportoló a világon rendezett versenyeken kiosztott évi 2 millió éremből egyet nyert el.

Na bumm ! És akkor most minden magyarnak jobban kéne ettől éreznie magát, vagy mifene ?????
tarara 2016.04.10 22:10:36
@Ez a név már foglalt!: Nyugodjak meg ? Most kezdek felpörögni, hogy akkor viszont össze kéne már fogni, itt az idő, most vagy soha.

Tömörüljünk egységbe, és érjük el, hogy adófizetői pénzből egy vasat se költhessenek a kormányok olyan sportolókra, és környezetükre, akik egyszer is részt vesznek pénzdíjas versenyen. Hosszú Katinka asszony is építtessen magának szép öltözőt az usziban, az üzleti bevételeiből bőven telne rá, amit a versenyeken kapott.
A Fidesz már hat éve adja el az országot saját magának, és ráadásul még az adófizetőknek kell adni ehhez a rávaló közpénzt. Orbán Viktornak lassan nagyobb vagyona van Mészáros Lőrinc nevén mint egy középkori kiskirálynak, de még mindig van vagy kétmillió agy mosott híve aki a hatalomban tartja. Mert…..
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Ha a mai események után bárkit megkérdeznének, hogy kik tolongtak a Nemzeti Választási Irodába reggel: kopaszok. Most hogy kik ezek a kopaszok, meg úgy általában mit akartak, az nem ide tartozik, viszont elég nehéz volt letagadni, hogy volt egy pont, amikor úgy nézett ki a folyosó, mint a…..
tarara 2016.02.23 18:47:20
@Jabi: ajvé ! Náci vagy-e ? Már fegyverkezel ?

Amúgy engem is felháborít a közmédia tendenciózus híranyaga, de ha ez a nép ezt igényli, akkor a hatalomban maradni akaró kormánynak nincs más dolga, mint kiszolgálni ezt a népi igényt.
Önök jól tudják, hogy mennyire szeretem a hasamat, és amikor csak lehet, útra kelek, hogy körbekóstoljam a várost. Torkos Csütörtökön, azaz február 11-én felbolydul az egész város, hogy ki-ki eddig még ki nem próbált, vagy éppen kedvenc helyére igyekezzen. A kínálatot átböngészve úgy döntöttem, hogy…..
A Diginél régóta kapacitásproblémák vannak, legalább is a hozzánk érkező levelek alapján a szerződéskötés után jellemzően alaposan lelassulnak az események. Ezen pedig leginkább csak mérgelődni lehet, tekintve, hogy Magyarországon általános, hogy egy területen csak egy…..
tarara 2015.12.16 11:46:20
@atpijkamo: ha nem kért vezetékes telefon szolgáltatást, mert a mobil mellett neki nem éri meg pluszban még azért is akármilyen keveset is fizetni, ( pl. csak este van otthon ) akkor tényleg járhatott így. A vezetékes tel nem mindenkinek éri meg, nem mindenki nyugger.
A rock'n'roll-háború hajnala A vietnami háború korai időszakát felelevenítő játékfilmek között rögtön sort is keríthetünk az egyik legnépszerűbbre, melyet elsősorban a nemrég elhunyt Robin Williams játéka tesz felejthetetlenné és örökzölddé. Saigon, 1965. Míg az Egyesült Államok egyre több és…..
tarara 2015.12.07 16:35:50
@cardiobascuralis 2: és ki nem szarja le ? Nem hótt mindegy ?
Határátkelő Luxusból a pokolba 2015.11.23 06:41:00
Spanyolország, Kanári-szigetek, napsütés, és egy jó munkaajánlat - maga a megvalósult álom, ami gyorsan pokoli tortúrává változott. Nem lehet elég gyakran hangsúlyozni, mennyire fontos megfelelően tájékozódni, mielőtt belevágnánk egy külföldi munkavállalásba. Imola…..
tarara 2015.11.24 14:42:46
@Punxsutawney Mormota: mindenesetre tényleg hasznos, hogy a kis szeleburdi leírta a tapasztalatait, mert a többi szeleburdi legalább esélyt kap, hogy két lábbal álljon a földön, és ne tíz centivel a talaj felett lebegjen, mielőtt döntéseket hoz.
Fiatalság-bolondság.

Aki meg nem akar tájékozódni, pl. ebből, az meg sosem fog tanulni semmiből. Nem-akarásnak úgyis csak nyögés a vége. Aztán lehet siránkozni, csak minek.

Tudomásul kell venni, hogy egy vállalkozó számára az alkalmazottak azért vannak, hogy profitot termeljenek a vállalkozás számára. És ez így van jól, a szocializmus bugyuta álmodozásait hagyjuk békében nyugodni.
Tóth Gabi Sztárban sztár előadásáért mindenki odavolt, még mi is. Szinte csak ömlengve lehet beszélni Tóth Gabi előadásáról, mert valóban teljesen hitelesen hozta és énekelte Kovács Kati Nem leszek a játékszered című, Táncdalfesztivál nyertes dalát. Tóth Gabi még Kovács…..
Elég sokat örömködtünk az elmúlt hetekben az olcsó jegyek miatt, megmutattuk, hogy tényleg fillérekért lehet foglalni igazán zsír helyekre is, itt az ideje a kockázatok és mellékhatások bemutatásának. Főleg, hogy a Wizznél már beindult a téli fűnyíró, jönnek a szokásos…..
tarara 2015.10.17 11:17:03
@So No: Na jó, de Malajzia egy normális ország, normális emberekkel. Úgy azért könnyű.
Ott nem demokrácia van, így az emberek nem is hiszik, hogy csak jogaik vannak, de kötelességeik nincsenek. Így aztán működő ország.
tarara 2015.10.17 11:22:48
@Punxsutawney Mormota: látod milyen veszélyes a marhapörkölt ? ;o)
Fantasztikus újítás: közvetlen reptéri busz indul 200K jelzéssel a Deák térről a budapesti repülőtérre. Az azonban vicces, hogy a meghirdetett menetrend szerint csak egy hétig közlekedik majd. Ennek meg mi értelme? Úgy tűnik, egy konferencia miatt indul be a járat, de lehet, hogy…..
Tegnap este több mint harminc percig csak a menekültügyről volt szó a köztévé Híradójában, miután bejelentette a kormány, hogy ideiglenesen nem fogad több menekültet. Meszes Boglárka műsorvezető hosszan olvasta, mennyire drámai a helyzet az országban menekültügyben. Ezután egy…..
tarara 2015.06.25 20:01:35
@Mercel: Te következetesen, tudatosan, szánt széndékkal mosod össze a menekülteket a gazdasági migránsokkal. Az iillegális határátlépők legnagyobb része nem az életét, testi épségét féltve lépett be az Unio területére és igyekszik a leggazdagabb jóléti államokba.

A valódi menekülteket be kell fogadnia Európának, benne Magyarországnak is. Aki azonban nem tudja, nem akarja hitelt érdemlően igazolni, hogy veszélyben van az élete a hazájában, az a gazdasági migránsok népes arányát gyarapítja. Ez a gazdasági migránsok felelőssége, ha egyes menekültek miattuk kiszorulnak az EU-ból, akkor annak felelőssége nem minket, hanem a gazdasági migránsokat terheli. Ők okozzák a bajt a menekülők számára.

Nekünk meg kell védeni a saját érdekeinket a gazdasági migránsokkal szemben.
Toleráns vagyok mindenkivel szemben, aki jogg életszínvonalat szeretne elérni Európába telepedve, de csak addig a határig, amíg nem az én amúgy is szerény életszínvonalam rovására történik.
tarara 2015.06.25 20:28:01
@Félázsiai Idióta Degenerált Embergyűlölők Szarhegy:

Úgyis felveszi őket az EU ?????? Egy pár tízezret igen, de észre kell venni, hogy paradigma váltás történt a népvándorlásban. Átszakadt egy gát, ami ezer éves. Azt a gátat, ami mindezidáig megakadályozta, hogy cunamiszerű áradatként zúduljanak a világ szegény, elmaradott országaiból a jobb életre vágyó emberek azokba az országokba, melyek kifejezetten jómódban élnek hozzájuk képest.

- Az azonnali információhoz jutás lehetősége,
- a motorizált helyváltoztatáshoz való hozzáférés szintje az elmaradott országokban,
- a közel-keleti és ázsiai, afrikai országokban kialakult feszültségek, és
- az európai határok őrízetlensége

olyan elegyet hozott létre, ami tízmilliós nagyságrendű egyidejű, de tartós népvándorlást váltott ki . Ennek iránya pedig zömében az EU.

Tehát az EU egy töredékét fogja felvenni azoknak, akik le akarnak ott telepedni. Különben magukkal rántják a mélybe az EU-t azok a tömegek, akik jobb életet keresnek.
tarara 2015.06.25 21:31:08
@flort: Ne menjen addig, amíg arra engedélyt nem kapott attól az államtól, amelybe a jobb életszínvonala reményében be akar vándorolni.
Lévén, hogy tagjai vagyunk az EU-nak, és a déli határvonal egy részén nekünk kell érvényesíteni az EU többi tagországának is az érdekvédelmét, nem szarhatunk bele úgy, ahogy te javaslod, azzal a cinikus lumpenviselkedéssel.

Te miért legyintesz, és mondod "hadd menjenek csőstül Németországba, nem a mi bajunk, hanem a németeké" ?
Dúl a plakátháború Magyarországon, ami jó hír a keményen kiábrándult polgárok számára, hiszen Orbán Viktor árnyékbokszolása a menekültekkel megmozgatta az emberek elgémberedett fantáziáját. Végre jól kitombolhatják magukat a plakátrongálók, a fedett nyomozók újra komoly…..
Nemrég jelent meg egy érdekes blogbejegyzés a folyamatos vércukormérés és az Apple Watch közötti "házasságról". Április 24.-étől jön a Dexcom új IOS-es applikációja, amely a folyamatos vércukormérő (CGM- continuous glucose monitoring) eredményeit okostelefonra és Apple…..
tarara 2015.04.20 09:12:30
@Cipó99: Ez nem kötlezettséged, hanem lehetőséged. Élhetsz vele, ha keményen dolgozó ember vagy, és munkádat el tudod ismertetni, nem egy vagy a millióból, akit két parc alatt lehet másik mókavállalóval helyettesíteni, ha beadod az unalmast.

Ha olyan munkát tudsz nyújtani, ami mögötti tudás megszerzéséért nem csak sokat güriztél, de addig serénykedtél, amíg egy-egy speciális területre bedolgoztad magas, és mindig tudsz újítani, amikor az adott niche már kifulladt, akkor neked is lesz pénzed rá az azott jövedelmedből, nem sóvárogsz állami támogatás után.
Ezt az országot olyanok lehetetlenítik el, mint te, akik az államtól várják a kifogástalan és ingyenes termékeket, szolgáltatásokat.
      Amennyiben nem történik valami különösebben extra, holnap reggel hétfő lesz. Metróra szállunk. Sajnos, sok-sok megfáradt, szomorú utassal együtt. De mi lenne, ha ilyen vidám lenne az utazóközönség, mint ezen a videón Párizsban? Nem kell más hozzá, csak egy kis…..
tarara 2015.04.20 08:56:42
@phaszfej: "Jobbik" szimpatizáns vagy, ugye ? Mind közül a legrosszab. Belterjes, köldöknéző, gyűlölködő, agresszív típus.
1975. július 22-én Bostonban egy 19 éves nő és a kétéves keresztlánya nem tudott kijönni az égő épületből. A tűzoltó a ruhájával védte őket az egyre közelebb kúszó lángoktól. Ekkor leszakadt a tűzlépcső. A nő belehalt sérüléseibe, de a keresztlánya életben maradt,…..