Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sheeya

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár infó, amelyekről talán nem tudtatok, vagy nem tudhattatok A blogon 76 bejegyzés volt a mesterlövésznek szentelve Azáltal, hogy az e-mail címem kinn van nyilvánosan, naponta kb 12 spamet kapok.Legtöbb kínai tárggyal Egyszer egy óvszergyártó megkeresett, hogy hirdetne…..
  Sziasztok! Ma, mint ahogy a címben is olvashattátok a GTA IV-et fogom „tesztelni”. Csak itt,csak most…Itt a GameCsászár-on! :D A GTA IV-et a Rockstar North fejlesztette és a Rockstar Games adta ki még 2008-ban. A Grand Theft Auto sorozat történelmében ez az…..
Sokan jelezték az utóbbi időben, hogy elkezdődött a nagy EVM raktárürítés, hiszen 300 forintért kiszórják az igazi klasszikusokat. Én is láttam már boltban War Traint, Airborne Hero-t és társait, azonban van remény, hiszen a Wanted Guns is kapható még!!! Meglepően ritka…..
PrototypeA GTA sorozat után szabadon, egyre szaporodnak a sandbox jellegű játékok a piacon. Ezekben nem előre megtervezett, lineáris folyosókon kell végigküzdenünk magunkat, hanem egy hatalmas játszóteret kapunk csomó lehetőséggel, a játék menete pedig a játékoson múlik. Ezt a…..
A Legelső Videónkban a Far Cry 2 2008-ban készült játékot fogom nektek bemutatni tekintettel arra hogy nemsokára itt a Far Cry 3 !!!..
A GameCritics egy játékokkal foglalkozó oldal.. leginkább 2004 után kijött játékokkal foglalkozik de ha egy rossz játékot találunk azt is befogjuk mutatni :Ö   Minden játék teszt előtt egy GameCritics információs morzsát fogok veletek közölni…..