Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Illatvadász

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Parfümblog 1 éves a Parfümblog:) 2011.03.08 14:47:43
1 éves a Parfümblog, juhéé:)))..
Illatvadász 2011.03.10 11:49:49
Nyilván a válasz "nem", de a 2012-re várt parfüm a szex utáni állapot illúzióját fogja kelteni használóján, legalább is Lady Gaga szerint. Ennek érdekében - az énekesnő elmondása alapján - saját vére molekuláris összetevőit adja alapul, így a rajongók saját magukon "hordozhatják"…..
2009 a sorozatok éve (is) volt a parfümök világában. A populárisabb parfümöket gyártó és megálmodó Dolce&Gabbana ihletet merített a tarotkártyából és egy különleges, 6 darabból álló sorozatot jelentettek meg Anthology néven.  Az Erő, Szerelem, Szerencse kereke, Hold, Varázsló és Császár…..
A parfümipar már erősen készül a nagy nyári dömpingre, egymás után jönnek ki az újabb és újabb limitált darabok, vagy egy sikeres illat nyári változata. Egy kis ízelítőt olvashattok itt ezekről az újdonságokról.Dsquared2 Supercollection 2011 for Men és WomenA kanadai tervezőpáros legújabb…..
A tavaszig még várni kell, így akit nyomaszt a szürkeség és lehangoltság, a következő parfümökkel garantáltan feldobhatja a napját!Clinique Happy Az 1998-ban kiadott Happy a Clinique történetének leghíresebb és legkeresettebb parfümje. A Happy (Boldogság) nem más, mint a napfény, vidám reggelek és…..
Mivel is kezdődhetne az év, mint újdonságokkal!A nagy sikerű DKNY Be Delicious újabb, tavaszi változata várható: a már megszokott almás üvegben a Be Delicious Juiced és a Fresh Blossom Juiced az "alapillatnál" sokkal gyümölcsösebb lesz. Személy szerint nekem a Be Delicious sorozatból a…..
Parfümblog Boldog Karácsonyt! 2010.12.23 08:50:00
  Békés, illatos Karácsonyt, és parfümökben gazdag Új Évet kívánok minden kedves olvasónak!  ..
Lara Stone supermodell lesz a Donna Karan Be Delicious sorozat új darabjának, a Golden Delicious-nak az arca.Az új illat összetevői:fejjegy: alma, szilva, naracsvirágszívjegy: rózsa, gyöngyvirág, orchidea, liliomalapjegy: teakfa, szantál, musk       A nagy sikerű…..
Parfümblog Top 10 téli illat 2010.12.12 17:05:00
Itt a hideg, sötét, borongós évszak, amikor legszívesebben a fél ruhásszekrényt magunkra húznánk, és egy forró tea mellett üldögélve ki sem mozdulnánk a finom, meleg lakásból. Ilyenkor jól jön egy kis illatterápia, ami feldobja a napunkat vagy éppen melegséget csempész dolgos hétköznapjainkba. Télen…..
Ha valakit magával szippant a színes üvegek, illatos vizek csodás világa, óhatatlanul többet akar megtudni a parfümökről. Szerencsére magyarul is párkönyv elérhető, amelyben klasszikus vagy tematikus parfümismertetőket, illatház leírásokat találhatunk.Nigel Groom ParfümökIgen alapos, minden…..
Parfümblog Top 10 kókuszos csoda 2010.11.23 16:48:00
Ha kókusz, akkor nyár, tengerpart, pálmafák...elvileg...a parfümök világában azonban nem csak a harapnivaló nyári parfümök tartalmaznak kókuszt, hanem a téli nehézbombázó parfümök is. A kókusz a fűszerek mellett testessé, krémessé teszi az adott illatot. Nekem hosszú évek tapasztalat alapján minden…..
Parfümblog Megszelídített Opium 2010.11.10 16:03:00
Yves Saint Laurent klasszikusa, az Opium nem egy könnyen emészthető illat (nekem ez idáig nem sikerült megbarátkoznom vele), ennek ellenére a korai '80-as évek tömény-fűszeres illatbombája a mai napig is tartol az eladási listákon. Az ős-Opium erőteljes orientális-fűszeres darab, rengeteg…..
Parfümblog Prada őrület 2010.10.30 12:14:00
Én hiszek abban, hogy az emberek 7 évente tetőtől talpig kicserélődnek, kívül-belül, így az ízlésük is meglepő fordulatokat vesz. Magamon is tapasztalom, ha nem is 7 évente, az ízlésbeli változásokat (és itt most nem csak arra gondolok, hogy eddig utáltam a csípőset, most meg chilit eszem…..
         Már májusban olvasható volt itt a parfümblogon Mugler új, várva várt illata, a Womanity előzete. Akkor nagy reményekkel vártam/vártuk ezt a különleges illatjegyekkel kecsegtető parfümöt. 1-2 hónapja hozzánk is elért, már megszagolható,…..
Parfümblog Top 10 őszi illat 2010.09.25 11:30:00
Itt az ősz, aminek nem mindenki örül (személy szerint én sem), bár kétségkívül a hidegebb idő nagy előnye, hogy előkerülhetnek a szekrényből a testesebb, fűszeresebb, dögösebb illatok is, amelyeket nyáron a többiekre való tekintettel nem fújhatunk magunkra! A következő 10 illat az én személyes őszi…..
Ha valaki szeretne hazavinni egy kis darabot Lady Gagából, már nem kell sokat várnia, hiszen az előzetes hírek szerint a Coty céggel karöltve Lady Gaga megpróbál betörni a parfümpiacra (is). Az illatról még nem lehet semmit tudni, csak azt, hogy várhatóan 2012 tavaszán fog…..
Ritka az a pillanat, amikor egy új parfüm kipróbálása után rádöbbenünk, megtaláltuk "saját illatunkat", örök kedvencünket vagy parfümszerelmünket - ki hogy nevezi. Valaki évek óta keresi ezt az illatot, más pedig szerelembe esik minden második parfümbe:) Személy szerint eddig 4-5 illat…..
Személy szerint örülök annak, hogy a különböző parfümházak felismerték a férfiakban rejlő nagy lehetőséget, és igyekeznek a különböző igényeket, ízléseket kiszolgálni. Napjainkban már nem elég egy jó férfiillathoz az, ha összedobják a klasszikus férfias illatjegyeket, és mehet is a polcra.…..
Parfümblog Two in one: parfümóra 2010.07.21 20:04:00
Háttal nem kezdünk mondatot, de mikor először megláttam ezt az órát, az volt az első gondolatom, hogy "háááát, ez fura..." A Venexx cég órái nem pusztán az időt mutatják, hanem egy beépített kis tartály segítségével parfümöt is lehet fújni belőlük. A parfümöt saját magunknak kell az órába…..
Megjelent Shakira új parfümje, mely szám szerint a második a sorban...meglepődtem, mert én még az elsőről is lemaradtam. Az új illat a S Shakira Perfume Shakira szerint dallamos és harmónikus, mint a zenéje. Az üvege (állítólag) egy hastáncosnő alakját formázza. A illat maga orientális-virágos, főbb…..
Illatvadász 2010.07.09 00:41:11
@parfümblog: pedig ott van a pumpkin jegy, ha figyelmesen elolvasod az illat leírását :) Az ábrák közül viszont tényleg kifelejtették...
Parfümblog Újdonságok! 2010.06.22 11:13:00
Újabb - nem parfümmel foglalkozó - cég adta a fejét arra, hogy saját illatot kreáljon: Thomas Sabo az ezüst ékszereiről és óráiról híres (méltán), Charm Rose nevű parfümjét még az idén piacra dobja. A parfüm az összetevők alapján nem lehet rossz: a gyümölcsös fejjegyeket (szilva, bogyós gyümölcs,…..
Parfümblog Top 10 nyári illat 2010.06.14 22:18:00
 Nyár van (végre)! Ilyenkor nem csak a bikinik kerülnek elő a fiók mélyéről, hanem a nyári parfümök is. Nem mindenki osztja az illatokat nyári vagy téli kategóriába, személy szerint én nyáron a könnyedebb illatokat használom, télen jöhetnek a fűszeres, orientális nehézbombázók. Általában a…..
A legenda szerint Marilyn Monroe semmi mást nem viselt az ágyban csak egy csepp Chanel No.5-t. Ennél jobb reklám nem is kell egy parfümnek, azóta is ha PARFÜM, akkor Chanel No.5. 1921-ben Coco Chanel szakított a hagyományokkal, és a  virágijegyek mellé egy kis aldehidet passzintott, és…..
Van ilyen. Amikor egy illat akaratod ellenére bekebelez és nem enged, függővé tesz. Nálam a Chloe Eau De Parfum 2008 váltotta ki ezt az érzést. Először csak olvastam róla fórumokon (remek kritikákat), és kíváncsian próbáltam ki egy közeli parfümériában. Természetesen papírcsíkon - pedig tudom, hogy…..