Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lepényhal

0 bejegyzést írt és 345 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy rendszerváltásba beletört ember mondja a kilencedik kisfröccs után, hogy a rasszizmus és jogvédelem ugyanakkora baj, az szódával elcsúszik. Kicsivel nagyobb gond, amikor a társadalmi felzárkózásért felelős tárca és államtitkára hangoztatja ezt. Miközben – szerintük -…..
Bayer Zsolt egy brutális támadást etnicizált a napokban, és ez ellen tüntettek ma fiatalok a Magyar Hírlap szerkesztősége előtt. Korábbi népirtásokra utaltak, amelyek mind úgy indultak, hogy emberek embertársaikat állatnak nyilvánították, így mentve fel magukat mindenfajta olyan…..
Lepényhal 2013.01.09 06:45:19
A népirtás már megkezdődött, mégpedig annak az álszent ballib koalíciónak a titkosszolgálata által, amelyikkel hajszál híján összefogtatok a "demokrácia" visszaállítása érdekében.
ciganyvadaszat-per.blog.hu/2012/08/20/egy_jelentes_jelentese
nol.hu/lap/mo/20120822-biztos__hogy_csak_negyen_voltak_
Minden tiszteletem Schiffernek, hogy a nagy összeborulás mégsem történt meg.

Az, hogy mekkora álszentek vagytok ti, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy olyanok oldalán ajvékoltok, akik cigányokat gyilkoltattak a titkosszolgálatokkal aztán letitkosították, azóta is akadályozzák a nyomozást (ez is kiderült a TASZ blogból), sőt a cigány, volt SZDSZ-es Mohácsi Viktóriát azóta is fenyegetik azok, akik legtöbbet tépik a szájukat a cigányokért.
kanadaihirlap.com/2012/12/13/mohacsi-viktoria-a-cbc-n-magyarorszag-nagyon-kozel-van-a-polgarhaboruhoz/

Erről persze nem írsz mi? Ebből látszik, hogy tőled aztán ki is irthatnák a cigányokat, neked nem az a lényeg, hanem az álszent ajvékolás.
A Népszabadság egy petíciót tett közé Orbán elűzésének fontosságáról, az ellenzéki összefogás szükségességéről. A kiáltványt neves értelmiségiek, írók, tudományos kutatók, közéleti személyiségek sora írta alá. De megalakult Bajnai Alapítványa, egyesülete is. Én…..
Lepényhal 2012.10.21 17:46:56
@Free-Press:
Egyre több embernek van ilyen gyanúja.
Lepényhal 2012.10.21 17:53:08
@weisz manfréd huba:
Érdekes ez a bejegyzés most, mintha nem is te írtad volna. Azért érdekes, mert eddig úgy tűnt, hogy Bajnaiban tényleg a messiást várjátok. Az egész Bajnai visszatérés fel volt építve, fokozatosan adagolták, ültették a fülekbe.
Lepényhal 2012.10.21 18:17:43
@weisz manfréd huba:
Te akkor nem LMP-s vagy? Ebbe most se pozitív se negatív előjelet ne érts bele, de én eddig azt hittem ez egy LMP-s blog.
Tisztelt Tamás Gáspár Miklós! Én önt igen-igen tisztelem. Bár gondolatai jelentős részével nem értek egyet, írásainak kérlelhetetlen logikája, szellemi horizontjának tisztasága, szövegeinek rejtett humora és bölcs derűje – az egyetértés és egyet-nem értés tengelyén túl…..
Lepényhal 2012.10.13 16:48:57
@Legelő Őse:
Összeesküvés elmélet, mi? Hát ezért hány már mindenki a hozzád hasonlóktól, mert nem zavarnak benneteket a tények, a bizonyítékok, vastag bőrrel nyomjátok a hazugságaitokat, nektek a-priori igazatok van oszt jónapot. Írd be a TASZ blogjára vagy a cigányvadászatper blogra, hogy ez az egész összeesküvés elmélet.
Az előbb pontosan leírtam, hogy nem világnézeti kérdésről van itt szó, hanem konkrét gyilkosságokról, de azért csak nyomod tovább, mintha nem lett volna egyértelmű. Ezeket a gyilkosságokat ugyanazok rendelték meg, akik kiamputálták az agyadat, a célja pedig az, hogy megkapd a lelki kenyeredet, a rasszizmusnak beállított, mesterségesen szított frusztrációt. Persze tudom, ezzel nehéz szembenézni, mert a gyilkosságok célja pontosan az, hogy a hozzád hasonló agymosott zombik mormogják hogy faaaasiiiiisztááááák faaaasiiiiisztááááák ráááászistááák ráááászistááák...
Lepényhal 2012.10.13 17:40:13
@Legelő Őse:
"milyen tények, milyen bizonyítékok? Kik rendelték meg? Pontosan - akkor írd ide, vagy linkeld ide."
Ezt már inkább nem is kommentelem, az előbb is belinkeltem.
ciganyvadaszat-per.blog.hu/2012/08/20/egy_jelentes_jelentese
nol.hu/lap/mo/20120822-biztos__hogy_csak_negyen_voltak_
A linkelt írásokból az is kiderül, hogy a TASZ ezek alapján pénzért fogja perelni a magyar államot az áldozatok hozzátartozói nevében.

Azt is leírtam egyértelműen, de leírom neked negyvenedjére is, hogy amiből te annyit látsz csak, hogy valakik mocskos zsidóznak és mocskos cigányoznak, az csak a felszín, amit pontosan azok gerjesztenek, akik látványosan küzdenek ellene.
Nem kell a kuricinfora menni, hogy ilyeneket olvassak, jelen van ez szép számmal az index által nyomott kultúrblogokon is. Ahogy az ellenkezője is. Jól érezhetően jelen van a Kertész Ákos bácsi látványos coming outja óta már nem csak leplezetten jelenlevő magyargyűlölő tábor is, akik genetikai alattvalózzák, fasisztázzák a magyarokat. Előszeretettel hivatkoznak második világháborús bűnökre, felülemelkedve azon az apróságon, hogy azokat a megszállt Magyarországról elhurcolt zsidókon a megszálló németek követték el. Ez is egy tény, amin nem változtat, hogy a zsidótörvényeket korábban a magyarok hozták, mert az azért mégsem egy kategória családok tömeges lemészárlásával. Ezeknek a magyargyűlölő rasszistáknak a többségét is megvezették és hergelték az SZDSZ-es tetvek. Főleg azokat könnyű hergelni, akiknél van a családban olyan, akinek rokonai érintettek a deportálásokban.
Abszolút jól látszik a mesterségesen gerjesztett állapot.
Lepényhal 2012.10.13 18:23:11
@Legelő Őse:
"egy pártatlan vizsgálat arra is rámutat, hogy
1. milyen különös körülmények indokolták volna, hogy a többi, gyanúsan viselkedő ember közül pont ezt az egyet kellett volna szorosabban figyelni"

Bazmeg, te szoktál gondolkodni? Ott volt a beépített emberük a gyilkosságoknál. Akkor szerinted logikus kérdés, hogy honnan a faszból sejthették volna, hogy kit kell "szorosabban figyelni"?
Mindenesetre ez az általad linkelt ócska szar próbálkozás újra csak azt bizonyítja, hogy nem tudtok a mocskos SZDSZ dolgaival szembenézni.
Ami pedig a többi hülyeséget illeti, amivel az a barom mentegetni próbálta az NBH-t: a pártatlan vizsgálatnak nem az volt a célja hogy az NBH szervezeti működését vizsgálja, hanem hogy tisztázza azt a szégyenletes dolgot, hogy Magyarország kormányának titkosszolgálata valóban bűnrészes volt-e a romagyilkosságokban. A kommentelőnek nyilván az volt a célja, hogy eljárási hibáknak és rosszul szabályozott működésnek próbálja beállítani a tetves SZDSZ mutyiját. Ja, persze, biztos valamiféle rossz működési szabályzat az oka, hogy a gyilkosok mindig jólinformáltak voltak és nemzetbiztonsági sofőrrel megtámogatva gyilkolászták a cigányokat, és a nemzetbiztonság még a rendőrséget is hátráltatta a felderítésben.

A másik: ha Kertész Ákos egyértelműen rasszista kirohanásait elintézed annyival, hogy az öregnek elgurult a gyógyszere, akkor különösen érthetetlen, hogy ez az empátiád vajon miért nem működik a másik irányban. Mondhatnád, hogy azoknak is elgurult a gyógyszere, de nem azt mondod, hanem rasszistázol meg fasisztázol.
Az elmúlt napokban sorra nyilvánitják ki ismeröseim, hogy Bajnai miatt nem vesznek részt a Milla tüntetésén. Én nem vagyok Bajnai Gordon rajongója, számtalan érvet tudok mondani, hogy miért ne legyen miniszterelnök újra belőle, de lehet mondani mellette is. Megértem ugyan azokat,…..
Az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága hétfői ülésén nem támogatta azt a népi kezdeményezést, hogy legyen önálló büntetőjogi törvényi tényállása a családi belüli erőszaknak. Ez csak a szokásos, de "a fideszes Varga István azt mondta: a népi kezdeményezés…..
Lepényhal 2012.09.10 21:54:52
@kolbászoszsömle:
Hát pontosan ez a baj veletek, hogy egyes példákból már el is juttok odáig, hogy általánosan fogalmaztok pszichopatákról, és erre alapozva bizonygatod az igazadat.
Senki sem vitatja hogy vannak ilyenek, amit vitatok:
Ismerve a szokásos módszereteket, megint csak a szokásos kisded játékaitokat szeretnétek csinálni, hogy egy létező probléma mögé bújva, arra hivatkozva olyan szabályokat alkossatok, hogy eljusson a "családvédelem" arra a szintre, hogy ha a nő azt állítja, hogy szerinte a férfi többértelműen mondta neki, hogy "kidobom a szemetet", akkor ez olyan verbális erőszak, amit példásan, Skandináv mintára kell büntetni, azaz a közönséges gyilkosságnál legalább ötször súlyosabban.

Nem azt kell magyarázni, hogy mi történhet, ha egy pszichopata hatalmába kerít valakit, mert - képzeld - lehet hogy más is hallott erről, vagy tapasztalt már ilyet. Ismerem a sztorit amit leírtál, annyira ismert, hogy az már tanmese kategória. De az is tanmese kategória lesz már lassan, hogy ilyen dolgokra hivatkozva Skandináviában és Amerikában olyan szintre tágították a nők "védelmét", hogy azért is megbüntethetnek, ha előreengedsz egy nőt az ajtóban.

Az meg aztán különösen tetszik, hogy még ti jöttök ilyenkor azzal, hogy "nap után azt, amit az osztály réme az iskolában". Nahát, bakker! Ki védi azokat túlkoros, négyszer bukott, kirughatatlan, tanulni képtelen agresszív állatokat, akik terrorizálják a többi gyereket, sőt már a tanárokat is? Ti óbégattok, hogy 18 éves koráig kötelező legyen iskolába járnia, hogy ne lehessen áthelyezni se mert az diszkrimináció. Ez is az álszent kettős mércéteket mutatja, hogy nagy ívben szartok ti az emberekre, a saját pecsenyéteket sütögetitek a mindenütt felszültségeket generáló kettős mércétekkel.
Lepényhal 2012.09.10 22:16:14
@kolbászoszsömle:
Hát ez poénnak ugyan nem volt nagy, de legalább hitelesebben hangzik tőled, mint az álszent színészkedés amit eddig nyomtál. Látszik az, hogy nem akartok ti jót senkinek, felesleges erőlködni.
Balavány György újságírót az MTI ( azért pereli, többek között, mert egy blogbejegyzésében azt írta amikor a recesszió volt mindenhol a vezető hír, a balatoni algásodással foglakozott vezető anyagként a hirado.hu. A birtokunkban lévő peranyag szerint erre az ellenérv az volt,…..
Mióta van ez a blog a legnagyobb forgalom itt akkor volt, amikor Buldózerről posztoztunk. Így nem hagyhatom ki azt a videót, amelyiket Géza amico tegnap mutatott meg. A videó Bud Spencer könyvének magyarországi bemutatója előtt készült. Isten éltessen egészségben, Carlo…..
Lepényhal 2012.08.28 21:20:05
Én a Magyar Nemzettel és jobboldali barátaimmal szemben nem tartom rasszistának feltétlenül a Milla képét, amit Facebook oldalán posztol, és amin fuksszal és egy köteg tízezressel ábrázolja Orbán Viktort. De az biztos, a kép könnyen kelthet rasszista indulatokat, és valljuk be…..
Teadélután Never free Breivik! 2012.08.26 02:45:34
A Norvégiában jelenleg kiszabható legmagasabb büntetést rótták ki a tavaly nyáron hetvenhét embert meggyillkoló Anders Breivikre - ami jelen esetben huszonegy év börtönt jelent. Ez minősül (többek közt) Norvégiában is az életfogytiglani börtönbüntetésnek. Mint ismeretes, a…..
Lepényhal 2012.08.26 13:21:45
Itt fog magányosan megőrülni Breivik:
www.origo.hu/nagyvilag/20110727-luxusbortonok-varnak-breivikre-a-gyilkosok-megjavitasaban-bizo-norvegiaban.html
"A Foreign Policy összeállítása szerint a börtönben hatalmas könyvtár áll a foglyok rendelkezésére friss magazinokkal, CD-kkel és DVD-kkel. A rabok saját zenekart alapíthatnak, és a kapott hangszerekkel próbálhatnak a próbateremben, majd akár albumot is felvehetnek a börtön stúdiójában. Az érdeklődőket zenetanár oktatja, a sportolni vágyók személyi edzőt kaphatnak, szabadon kocoghatnak a hatalmas udvaron, vagy akár falmászást is gyakorolhatnak.
A börtön legszokatlanabb tulajdonsága mégsem a felszereltség, hanem a börtönőrök és rabok közötti közvetlen, kötetlen kapcsolat - írja a Time magazin. A norvég börtönben az őrök nem viselnek fegyvert, mert az "felesleges megfélemlítést és távolságot" okozna köztük és a rabok között. Ehelyett rendszeresen együtt ebédelnek az elítéltekkel, és gyakran együtt sportolnak velük."
Balavány Poszt Nem akarok félni 2012.08.25 19:18:16
Mégis félek. Volt náciparádé korábban is, fura, bosszantó dolog, de fölöslegesnek gondoltam a túlzott tiltakozást, hisz minden civilizált országban vonulgatnak, pofázgatnak, hazamennek. De most már nem lehet ilyen könnyedén. Évről évre többen vannak, erősödnek. Nem csak a…..
Lepényhal 2012.08.26 17:23:46
@vakapad:
"Az erőszak minden jogállamban állami monopólium, és ha valaki ezt megsérti, akkor az állam azt szankcionálja. Ez a rendőrség dolga, és ha nem teszi, vagy nem megfelelő hatékonysággal teszi (például nem kap két pofont az illető), akkor a belügyminisztert meneszteni szokták. Ugyancsak a rendőrség dolga, hogy a jogsértőket elfogja, és bíróság elé állítsa. Ha nem teszi, vagy ha stb., stb."
Na végre egy jó gondolat. De akkor magyarázd már el, hogy miért talál nálatok folyamatosan süket fülekre az, hogy az egész gárda ügynek az az alapja, hogy a erőszakmonopólium nem teszi a dolgát? A romák talán felül állnak ezen? Ők vasvillával tárgyalhatnak az erőszakmonopóliummal, meg is futamíthatják őket? Valaki írta itt, hogy ti vagytok az igazi rasszisták. Tényleg azok vagytok? Mert ez az etnikai alapú kettős mérce akárhogy nézem annak tűnik.
Itt mindenki azt hiányolja, hogy az erőszakmonopólium nem teszi rendesen a dolgát, csak a tiédhez képest azzal az eltéréssel, hogy ezt nem csak a gárda esetében hiányolja. Persze értjük mi, a nemes liberális elvektől messze áll az ilyen eretnek gondolat, hogy az erőszakmonopólium igazságos is legyen és egyenlő mércével mérjen, de hát az emberek telhetetlenek, tudod.
Lepényhal 2012.08.26 18:20:38
@hjjhjhjhjhjhjhj:
Ne foglalkozz vele, ez is a saját blogját reklámozta. Kár az ilyenre gőzt pazarolni, ha még az index se teszi ki.
Lepényhal 2012.08.26 18:55:59
@hjjhjhjhjhjhjhj:
Én nem olvastam el, de ettől függetlenül utólag én is úgy látom, hogy meggondolatlan, rosszindulatú megjegyzés volt részemről. Elnézést tőle is, tőled is.
Az index megjelenést meg pont kár volt részemről úgy említeni mintha összefüggene a minőséggel, mert nem úgy gondolom, úgyhogy magamnak is lőttem egy öngólt. De hát senki sem tökéletes, én sem.
Breaking! Ma délután Az amerikai fiúval közösen lessük meg, hogy mit mond Orbán a népének. Itt ülünk a felhajtott ujjú kockás ingek és a sportcipők földjén, a kőszegi Tranzit Fesztivál a határon - sehol egy szandál zoknival, a konzervatív értelmiség átlépett a huszadik…..
Lepényhal 2012.08.26 10:11:45
@Failer:
Én megpróbáltam rákeresni erre az elhíresült magyargyűlölő zsidóra, akinek a versét folyamatosan beinkelgeted. Azért próbáltam meg rákeresni, mert ez az írás (meg többi, amit ennek az állítólagos személynek tulajdonítanak) annyira primitíven provokatív, hogy az már enyhén szólva gyanús. Amit eddig találtam (illetve nem találtam) róla, azt látszik igazolni, hogy nem tévedtem, ez az ember annyira rejtélyes, hogy ezzel kapcsolatban igazat kell adnom ennek a blognak, annak ellenére, hogy az írásaik zömével nem értek egyet:
magyarinfo.blog.hu/2008/04/27/a_regos_peter_jelensegrol

Ha ez a vers, meg a többi állítólagos megnyilvánulás, ami ennek az állítólagos személynek van tulajdonítva puszta provokáció, akkor meg kell hogy mondjam annyira átlátszó és annyira primitív, hogy csak azoknak ártasz vele, akiknek nem tetszik a jól hangzó jelszavak mögé bújtatott kettős mérce és fel is szólalnak ellene, de nem így.

Ha mégis tudsz valamit ami igazolná azt, hogy ez a személy és a "munkássága" valós, akkor ki vele.
Lepényhal 2012.08.26 11:16:10
@dr. Bubó:
Hadd kérdezzem már meg, te Bubó, hogy te az életösztönöddel hány politikust húztál már lámpavasra? Ha azt gondolod hogy ez a megoldás, akkor miért mások életösztönét hiányolod, miért nem te jársz elől ezzel a példával?
Nagy napra virradtunk. A Magyar Gárda ötéves lett. Miután kívánt valami szépet, elfújta a tortán a gyertyákat, a szülők eldörzsölték a könnycseppeket szemük sarkában, és megsimogatták szép kopaszra nyírt buksi fejét, itt az ideje, hogy szembenézzenek vele, hol tart gyermekük…..
Lepényhal 2012.08.25 17:53:02
@AnnaKarenina:
"Tudod, ez az érvelés csak azt támasztja alá, hogy a cigányok többsége mégsem olyan rossz"

Ezt csak a hozzád hasonló álszent álrettegőknek kell bizonyítani, számomra a világ legtermészetesebb dolga, hogy a cigányok többsége nem rossz. Miért lenne az? Ti teszitek azzá őket. Csupa ezt alátámasztó cikkeket linkeltem be. Nem tűnt fel?

A "Jobbikos összeesküvéselméleteket" szándékosan index, TASZ és nol cikkekkel támasztottam alá, de az agymosás úgylátszik már sokkal előrehaladottabb annál, hogy ezt észrevedd.
Lepényhal 2012.08.25 18:28:22
@AnnaKarenina:
Na látod, maradt a hazudozás, ezek vagytok ti. Az ítélkezésről is szólt az az indexes cikk amit belinkeltem, és kiderül belőle, hogy jogvédők elégedetlenek azzal a jelenlegi (nem régóta fennálló) állapottal, hogy a gyűlöletbűncselekmények elleni törvények a többségi társadalomhoz tartozó állampolgárokat is védik. Belinkelem neked még egyszer:
index.hu/belfold/2011/03/17/csak_ciganyok_tamadnak_rasszista_okbol/
"Abban a jogvédő szervezetek képviselői egyetértenek, hogy a gyűlöletbűncselekményekkel szembeni törvények a világban jellemzően az olyan csoportok tagjait védik, amelyeket tényleges megkülönböztetés ér. Az pedig, hogy a többségi társadalmat megvédje, általában nem az ilyen jellegű törvények feladata."

Nekem nem az fáj, hogy a romákat emberszámba veszik, ugyanis elmondtam, az a normális, ha minden embert egyenlő mércével mérnek. Nekem az nem tetszik, hogy hozzád hasonló álszent emberek a romák védőinek állítják be magukat, de nemhogy nem tettetek értük semmit, hanem csak ártottatok nekik. Három ciklusotok volt arra, hogy tegyetek értük bármit, ehelyett aljas módon, lesből gyilkoltattátok őket, hogy egymás ellen uszítsátok a magyarokat és a romákat. Ez derült ki a TASZ jelentésből, de nehogy elolvasd, helyette károgjál hangosan, Jobbik, Jobbik, senki sem csodálkozik már rajtatok, mindenki tudja már, hogy hiteltelen, ócska hazudozók vagytok.
Lepényhal 2012.08.25 19:38:58
@nemzetikonyves:
Igazad van, de érvelni KELL ellenük és leleplezni őket, mindenütt, ahol csak lehet. A liberalizmus egy nagyon jól felépített, nehezen támadható hazug elmélet, amely ellen nehéz küzdeni. Nem véletlenül olyan nagy az átjárás a kommunisták és a liberálisok között, mert a lényeg majdnem ugyanaz, csak kicseréled az állam bácsit paic bácsira. A módszereik is ugyanazok, kizárólag magukat ismerik el demokratikusnak, miközben sem az egyenlőséget, sem a többség akaratát nem tisztelik, tehát nem felelnek meg a legalapvetőbb demokratikus normáknak sem. Akik nem fújják velük együtt az álszent hazugságaikat, azt a kapcsolataik és a médiájuk révén kiközösítik, elhallgattatják. Mindenütt le kell leplezni a hazugságaikat, hogy minél több ember felismerje, hogy kik ezek.
Szombat délután a gárda megalakulásának 3. évfordulóján tartanak vonulást Budapest belvárosában szélsőjobboldali szervezetek. Ezt a vonulást a rendőrség előbb betiltotta, majd a bíróság engedélyezte azt. A Magyar Nemzet a történés kapcsán megjegyzi: ez a betiltás hasonló a…..
Lepényhal 2012.08.24 21:24:02
Ez a liberálisok igazi arca:
ciganyvadaszat-per.blog.hu/2012/08/20/egy_jelentes_jelentese
A liberális kormány alatt a nemzetbiztonság elejétől végig tudott a cigánygyilkosságokról, de semmit nem tettek hogy megakadályozzák, sőt, azokat akadályozták, akik tehettek volna ellene.
Ezt nem a Magyar Nemzet írta és nem a Kurucinfo, ez a TASZ által forszírozott vizsgálat eredménye. Elég vicces, hogy ilyenek védik a romákat, nem? Az meg még viccesebb, hogy ilyenek tartják félelemkeltőnek, ha valakik a puszta jelenlétükkel - fegyvertelenül - akadályozzák békés emberek terrorozálását, de ahol csuklyás emberek vasvillával tárgyalnak rendőrökkel, sőt meg is futamítják azokat, azt nem tartják félelemkeltőnek.
A liberálisoknak a rasszizmus szítása a hatalomgyakorlás eszköze, mert jól megosztott, egymás ellen uszított csoportok között az amúgy igen csekély támogatottságukkal is állandóan a hatalom közelében tudnak maradni.
A héten Ceglédre érkezett a magyar gárda - vagy valami útóda annak - így újabb konfliktus alakult ki a Jobbikosok és a helyi cigányság között. Tegnap este amikor mindenki azt hitte pattanásig feszült a konfliktus élőben követhettük végig, mit csinálnak ilyenkor a gárdisták és…..
Lepényhal 2012.08.20 22:02:58
Szerintem egyre nyilvánvalóbb, hogy régen nem arról van már it szó, hogy a rendőrség nem teszi a dolgát, hanem gerjesztik ezt az egészet. Veletek liberálisokkal az a baj, hogy úgy tesztek, mintha ti nem gerjesztenétek, de nem a fenét. Egyrészt épp itt virít az indexen a TASZ jelentése a cigányvadászat perről (ugye tudjátok mikor történetek ezek a dolgok?): ciganyvadaszat-per.blog.hu/2012/08/20/egy_jelentes_jelentese
Idézet a cikkből:
"A jelentés idézett megállapítása lényegében visszautal Ficsor Ádám illetékes miniszter azon megnyilatkozására, mely szerint „a Nemzetbiztonsági Hivatalnál követtek el olyan hibákat, amelyek nélkül hamarabb felmerülhetett volna a gyanúsítottak neve”. Szakértői vélemények szerint: a több mint egy évig tartó és komoly előkészületeket igénylő, mozgással, helyváltoztatással, valamint kommunikációs eszközök folyamatos igénybevételével együtt járó támadássorozat esetében kizárt, hogy úgy hajtsa azokat végre három, vagy négy nemzetbiztonsági ellenőrzés alatt álló személy, hogy róluk ne keletkezzenek „beeső”, vagyis a lebukásukat közvetlenül elősegítő információk."
Ez bizony a szocialista liberális kormány volt. Tudom persze, hogy ti nem azok vagytok, de azért talán egy kicsit tovább kellene látni annál, mint hogy a probléma akkor keletkezik, amikor a Jobbik odamegy.
Arról nem is szólva, hogy mondjon már nekem valaki olyan országot a környéken, ahol nem gyújtanák fel azt a szerkesztőséget, amelyik egy szomszéd ország sovinisztáját rakja ki már napi jelleggel hogy anyázza az ő nemzetét ilyen írásokkal: dotoho.blog.hu/2012/08/15/turani_faszkalapok_szevasztok .
Persze tudom ez a turáni dolog vicces, de ha valakik ebben akarnak hinni, akkor az ilyen írás semmivel sem kevésbé provokatív, mint a korángyalázás, és természetesen az egész magyarságot azonosítja vele, és természetesen ott ujjonganak liberális barátaink, hogy juj de jól megmondja a frankót. És természetesen kibuggyan a freudi elszólásokból hogy mi a szlovák nacionalista frusztrációjának az oka: "Erről az identitás-válságról szól a nyolc olimpiai aranyérem körüli hiszti". És természetesen nem azok a hozzászólások nem mennek keresztül az előzetes moderáción amelyek az ízléstelen cikkére hasonló ízléstelenséggel reagálnak (mert hiszen ez a célja), hanem azok, amelyek érveket tartalmaznak.
Ne mondja nekem senki, hogy nem szándékosan gerjesztik itt a feszültséget.
Lepényhal 2012.08.20 22:28:10
ciganyvadaszat-per.blog.hu/2012/08/20/egy_jelentes_jelentese

"Összegző megállapítások:

A Nemzetbiztonsági Hivatal a nála meglévő információkkal a nyomozás kezdeti szakaszától érdemben, hatékonyan segíthette volna a rendőrség munkájának eredményességét, vagyis az elkövetők mielőbbi elfogását, és ezzel több halálos áldozatot követelő támadás megakadályozható lett volna. Ám alapvető szakmai hibák, elmaradt vezetői feladatszabások, elmaradt ellenőrzések miatt az NBH a nyomozással összefüggésben a vele szemben támasztott, illetve támasztható elvárásoknak nem felelt meg, így az elkövetők - akár hónapokkal hamarabb történő - elfogását nem segítette elő.

A roma lakosságot - több mint egy éven keresztül ­- előre eltervelten terrorizáló, és provokáló gyűlölet-bűncselekmények felderítéséhez és megakadályozásához a Nemzetbiztonsági Hivatal bár rendelkezett a megfelelő törvényi felhatalmazással, szervezeti-technikai feltételekkel, és költségvetési forrásokkal, mégsem volt képes a tőle elvárható gondossággal, alapossággal ellátni feladatát. (23) A támadások megelőzésére, az elkövetői kör felderítésére, és mielőbbi elfogására irányuló tevékenysége során az NBH „műhibák” sorozatát követte el.

A fentiek ismeretében egyértelműen látszik, hogy a magyar állam 2008 és 2009 között a harmadik köztársaság történetében példátlan mértékű alkotmányos mulasztást követett el, amikor áldozattá váló állampolgárai esetében nem tett eleget „elsőrendű kötelességének” és az akkor hatályos alkotmányban (Magyar Köztársaság Alkotmánya), valamint az Alaptörvényben lefektetett alapvető jogok védelmét nem volt képes garantálni. (24)"

-----------------------------------------------------------------

Ha ez az egész cigánygyilkosság sztori a nemzetbiztonságok igen szembetűnő "figyelmetlenségével" jobboldali vagy (bár ilyen még nem volt) egy szélsőjobboldai kormány alatt történtek volna, akkor olyan publicitása lenne a témának, hogy Washingtonban is vezércikk lenne. De liberálisokról ugye ki feltételezne bármiféle szándékosságot vagy éppen csak "kit érdekel" hozzáállást.
Már korábban beszámoltunk a tegnapi, a Jobbik által szervezett, és több más szélsőjobboldali szervezet által is támogatott tüntetésről, leírva azt, ami történt, azzal szemben, amit a Jobbik állít. Rengeteg komment érkezett, hogy biztos mi hazudunk, hiszen a tüntetésen csupa…..
Lepényhal 2012.08.06 21:35:35
@komplikato:
"Egyébként is könnybe lábadt a szemem ahogy a 300 férőhellyel akarták megoldani a kb. 8-9000 hajléktalan problémáját akinek sosem volt hely a szállókon"
Sosem volt helyük a szállókon? Pedig két ciklusban is Kovács Pistike pártja volt hatalmon, nem emlékszel? Akkor nem lábadt könnybe a szemed?
Gondolom a Csak a szél című film fogadtatásán is olyan könnyes volt a szemed, hogy észre se vetted, hogy "kifelejtődött" a filmből, hogy a cigánygyilkosságokhoz a liberális kormány titkosszolgálata szolgáltatta a sofőrt.
Egy dolgot el kell ismerni veletek kapcsolatban, a Kettős Mérce felirat abszolút jól tükrözi a világképeteket.
Lepényhal 2012.08.06 22:09:25
@komplikato:
"Áááá, összeesküvés elméletek."
Nem összeesküvés elmélet ez, tudod te azt nagyon jól. Ha történetesen ez nem egy liberális kormány alatt történt volna, akkor ez lenne a megdönthetetlen bizonyíték a Magyarországon tomboló fasizmusra. Akkora nemzetközi felháborodás lenne, hogy csak úgy szakadnának a nyakunkba a MÁV perek. A liberális kormány titkoszolgálatának beépített embere volt a cigánygyilkosok sofőrje, ennek ellenére nem akadályozták meg a gyilkosságokat. Ez tény és védhetetlen, úgyhogy nem kell a púder.

"Szóval miből gondolod, hogy én szelektív vakon nem láttam pl. a hajléktalanokat 2010 előtt?"
Onnan gondoltam, hogy a kicsi férőhelyemelésbe kapaszkodtál bele, és nem abba, hogy azok alatt még kevesebb volt a férőhely, akik éjjel-nappal értük ajvékoltak. A rendőri jelenléthez meg végképp semmi köze, a rendőrt azért tették oda, hogy mert rengeteg hajléktalan nem vette igénybe még azt a kevés férőhelyet se, mert ellopták azt a kevés cuccát is ami volt.
Lepényhal 2012.08.07 06:49:40
@komplikato:
Ezért utál mindenki benneteket, mert mindenkinek elege van abból, hogy vastagabb bőr van a képeteken mint Orbánnak amikor hazudozni kell.
Itt van egy egyáltalán nem jobboldali link a témáról:
hvg.hu/velemeny/20100825_titkosszolgalatok_sorozatgyilkossag
Irígylem azt, aki rá tud még csodálkozni a pofátlanságotokra. Ne erőlködj, a történet szóról szóra igaz, csak az agyad képtelen megemészteni. A pszichológusok ezt én-védő agyfunkciónak hívják. Megértem hogy fáradt vagy, ez a fárasztó dolog saját magadnak (is) hazudni.
Vajon van-e kényelmesebb dolog a Fidesznek 2014-ben, mintha az MSZP-vel kell szembeállnia? Van olyan párt Magyarországon amely inkább a szabad médiát választaná a szolgamédia helyet? A Simicska- és a Fidesz-közeli médiabirodalom példája igazolhatná, jó ma pártmédiát csinálni, de…..
Lepényhal 2012.07.06 21:56:04
@VRbagoly:
És ne feledkezzünk el a trafik szó helyes használatáról sem. Én trafóm, te trafálsz, ő trafik.
Unger Anna cikkét megírta, saját világképével tele is írta. A szerző Magyar Narancsban megjelent cikke az ellenzéki összefogás esélyét latolgatja, törésvonalakat vázol fel, elképzeléseket ismertet (mármint, hogy szerinte melyik politikai szereplő mit gondol), csak a lényeget nem…..
Lepényhal 2012.06.01 21:23:10
@Makkasz:
Akkor nézd meg ezt a pazar védőhálót:
www.szoljon.hu/galeria/49497
Valószínűleg mindenki erről ábrándozott a rendszerváltáskor.
Az impotenssé vált magyar politikának már egyetlen egy szereplője sincs, amelyik kiállna, és azt mondaná, elég volt? Miközben Biszku Béla, az 56-os megtorlásokat levezénylő belügyminiszter virágot helyez el Kádár János sírján, és ehhez nem a börtönből kell kimenőt kérnie,…..
Lepényhal 2012.05.27 16:42:44
Nem tudom olvassa-e Kertész Ákos bácsi Kanadában, hogy a németek mennyire bűnbánóak a háborús bűneikért.
index.hu/kulfold/2012/05/26/meghalt_az_egyik_legkeresettebb_naci/
Ez persze csak költői kérdés volt, valószínűleg nem olvasgatja a vén kretén nagy szeretettel, hanem a MÁV elleni peranyagot.
Ma van a katyńi mészárlás emléknapja. 1940. március 5-én az SZKP központi bizottsága eldöntötte: likvidálni kell a lengyel értelmiség zömét adó tisztikar elfogott részét. A következő hetekben 15 és 22 ezer közötti lengyel lakost végeztek ki - a két világháború közti…..
Lepényhal 2012.04.15 18:54:22
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Nézd, nem értünk egyet, de nincs ebben semmi különleges, elfogadom, hogy számodra belefér civilek tömegek gyilkolása, ha katonailag meg tudják indokolni. A te logikáddal Németországot is atombombázhatták volna, hiszen azoknak is ismerjük a kitartását. Nem tudjuk, mi lett volna, ha kiterjesztik Japánra a szárazföldi háborút, de valószínűleg ugyanúgy megrogytak volna, mint a németek. A háborúnak annak a szakaszában már a hétköznapi japán polgár számára is nyilvánvaló volt az ellenség hatalmas számbeli és technikai fölénye, például egy hirosimai túlélő így beszélt a tévében: "tudtuk, hogy amerikai gép, mert a mi gépeink nem tudtak olyan magasan repülni".
Számomra civilek gyilkolása bűn, nincs mentség, főleg nem olyan mentség, amit olyanok mondanak, akik háborús bűnösöket citálnak nemzetközi bíróság elé, és a maguk részéről pedig nyíltan elutasítanak bármilyen nemzetközi vizsgálatot a saját portájukon. Amerika a huszadik század egyik legmocskosabb tömeggyilkosa, akár tetszik ez azoknak, akik éjjel nappal más népek bűneiről ajvékolnak, akár nem. A második világháború óta szinte egyfolytában háborúzik, sohasem a saját területén, és sohasem a másik kezdte. Ez nem amerikautálat, hanem tény. Ahogyan az is tény, hogy egyre több embernek azért van már kurvára elege a holokausztból, mert a háborúbizniszben utazó demokraták folyton más nemzetek bűneivel takaróznak.
Aztán meg azzal jössz, hogy a tipikus amerikai filmeknek nem sok köze van a valósághoz. Ez igaz, csak éppen semmi köze a lényeghez, amiről szó volt. A holokauszt-tagadásnak mennyi köze van a valósághoz szerinted? Hány épeszű ember hiheti el, hogy a haláltáborok nem is léteztek, vagy éppen paradicsomi állapotok voltak ott, talán nem is az éhségbe, hanem a kövérségbe haltak bele? Akkor miért tiltják? Azokat a filmeket zabálja az átlag amerikai hamburgevő amiket én írtam, és nem általad belinkelt ritkaságokat. És közben büszkeséggel tölti el a mellét, hogy a gonosz vietkongokat jól megleckéztetik a hős amerikaiak.
Lepényhal 2012.04.15 19:46:08
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Közben elolvastam amit belinkeltél, igazából nem értem mit akartál vele. Maga a cikk ellentétes álláspontokat közöl, amelyek közt vannak olyanok is, amelyek egyeznek a te véleményeddel, másoké meg pont az ellenkezője. Ráadásul a te oldaladon Truman elnökre hivatkoznak, az enyémen meg történészekre és levéltári kutatásokra. A történészek levéltári kutatásokon alapuló következtetéseivel kapcsolatban említik, hogy csak közvetett bizonyítékaik vannak, Truman oldalán fel sem merül, hogy bármi igazolná az állítását, csak azt mondta, oszt jónapot. Ez már ismerős a dicsőséges amcsiktól, Irakot is úgy támadták meg, hogy azt mondták tömegpusztító fegyverek vannak ott, aztán nem volt ott semmi. Engem inkább megerősít az általad belinkelt cikk, mint elbizonytalanít.

Másrészt viszont köszönet a cikkért, remélem olvassa az, aki szerint szovjet oldalon nem voltak civil veszteségek, csak katonák haltak meg fronton. Nos, néhány adat az általad linkelt cikkből (jelölések: K=Katonai, C=Civil, H=Holokauszt:

Kína:
K: 3 800 000 C: 16 200 000

Németország:
K: 5 533 000 C: 1 600 000 H: 160 000

Magyarország:
K: 300 000 C: 80 000 H: 200 000

Japán:
K: 2 120 000 C: 580 000 (ebből az atombombák következtében 250 000)

Lengyelország:
K: 24 000 C: 2 360 000 H: 3 000 000

Szovjetunió:
K: 10 700 000 C: 11 400 000 H: 1 000 000

Ebből látszik, hogy a lengyel civil áldozatok száma megközelítette a holokauszt áldozataiét, a német, szovjet és a kínai civil áldozatok pedig messze meghalada (külön-külön).
Lepényhal 2012.04.16 07:18:29
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

- "És itt be is fejeztem, mivel sokadszorra fárasztó nekem tulajdonított marhaságok cáfolatára koptatni a klaviatúrát, egyszer még elmegy. Sokadszorra feltételezem, hogy értelmi képességeid nem teszik lehetővé, hogy feldolgozd a kommentemet."
Már megint nem értenek meg a halandók ugye? Ebben a szövegedben a személyeskedésen kívül semmiféle érv nem volt, ami jól mutatja, hogy kinek az értelmi képességeivel van baj. Te védted az atombomba alkalmazását, és bizonyságul belinkeltél valamit, ami nem hogy alátámasztotta volna, hanem inkább cáfolta az állításodat.

- "Sajnálom, mert kultúráltan vitázol, de ez önmagában kevés."
Igen, kulturáltan és türelmesen szoktam vitázni a hozzád hasonló degenerált hülye faszfejekkel, mivel ismerem annyira a fajtádat, hogy a legelső alkalmat, amelyet megragadhatsz, hogy érvek helyett átnyergelhess a vitapartner értelmi képességeire és marhaságaira, azt meg is ragadod. Arra viszont tényleg nem számítottam, hogy a te tudásod oly annyira a-priori, hogy nálad ez is kevés.
És még azt az apróságot se felejtsd el faszikám, hogy te írtál nekem. Tudom, tudom, nem tetszik a rendszer.