Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fidesz friend

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
fidesz friend 2012.11.04 01:21:56
@A Tyne folyó déli partja: most akkor mi van? a tulaj nem akarja többet foglalkoztatni, ez pasi meg nem akar lelépni. senkinek sem jó, folyik a harc, és így ebből már soha többé nem lesz normális állás. a tulajt szivathatja azzal, hogy marad a felmondási időben, de akkor ki kell bírnia a hideget. ennek az állásnak vége, csak az a kérdés, ma vagy holnap.
fidesz friend 2012.11.04 13:49:29
@Pesti Nyekenyóka: ezzel teljesen egyetértek. a nyafogás, panaszkodás, jelentgetés nem munka. a foglalkoztatóknak túlságosan meg van kötve a keze. a nyáron és is szívtam és hasonló "önérzetessel" - boldog vagyok, hogy ha nehezen is, de sikerült megszabadulni tőle. eszelős elvárásai voltak.
GFG Blog Férfiasság 2012.10.09 07:12:21
„...mert előttem nincs múlt, utánam pedig már nem lesz szükség jövőre, mert nem lesz jövő, mivel az én létemet nem az idő méri, mert ami az egyik pillanatban még nincs itt, a másikban pedig már ott van, az időtlen – ez vagyok én, ez leszek én, aki egyszer csak ott leszek,…..
Másodjára aratott győzelmet a magyar civil társadalom a kormány fölött. Másodjára történt meg, hogy az elképesztő társadalmi nyomás hatására meghátrálni kényszerült a hatalom, és fejet hajtott a polgári közélet akarata, igazságérzete, derekas kiállása előtt.…..
fidesz friend 2012.09.15 19:21:18
@ottomoll: te szerencsétlen...
Mivel nagyon szerettek kiakadni azon a jelenségen, hogy bizonyos emberek mások levetett gönceiben járnak tizedannyi pénzből mintha fast fashion üzletekből tennék, úgy gondoltam, itt az ideje a Háda Angol Használtruha turi egyik kirendeltségét megnéznem közelebbről. Tényleg olyan…..
fidesz friend 2012.08.17 08:38:28
@csef: de nagy hülye vagy! a kedvenceim!
Manhattanben vett új házat az Esküdt ellenségek Emmy- és Golden Globe-díjas sztárja. A színésznő és férje 10,7 millió dollárt fizetett a nem akármilyen ingatlanért, amit van szerencsénk most megmutatni nektek. A New York-i ingatlan 1900-ban épült pazar helyen, a Central…..
Matolcsy és Rogán 300 milliárdos munkahely-teremtési csomagot jelentett be. Ugyan tegnap még azt mondta, hogy a "költségvetés már így is okot ad az optimizmusra, mivel 2013 végére 200 ezerrel lesz több munkahely a ciklus elejéhez képest. Igaz, mindezt a közmunkaprogramra építik,…..
fidesz friend 2012.06.28 20:29:37
@immortalis: jogos kérdés. de NAGYON nincs rá válasz.
  A Médiatanács napirendjén nemrégiben szerepelt egy ügy, amivel kapcsolatban most az Önök véleményét kérdezzünk. Egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adása a kihaló vagy veszélyeztetett állatfajokról szólt, meglehetősen vitatható formában. A műsorral kapcsolatban…..
„Jómagam öt gyereket szerettem volna, lett belőle három, mindhárom fiú. De azt hiszem, a három fiú felér legalább öt lánnyal – nyilatkozta pár napja Harrach Péter, majd hozzátette: –  Nézzék, a mi dolgunk az, hogy nagyobb összefüggésekben, társadalmi összefüggésekben…..
fidesz friend 2012.05.27 07:05:51
@Kistitok: nagyon fontos kijelentés Harrachtól. óriásplakáton is közzé kellene tennie. hogy minél többen tudják meg, hogyan gondolja. és minél többen lássák végre, hol is élünk. ilyen agyak között.

esetleg értsük úgy is, hogy aki fiút baszik, az is többet ér?
Nívó Hisztiország 2012.05.22 09:26:00
Szia! Hogy vagy? Lehet pár kérdésem? Te is 40 %-os THM-re vetted a tévédet? Hiszen csak párezer forint volt a törlesztő havonta, és a szomszédnak is volt már! Aztán persze sírtál, hogy a sok hitel miatt nem marad pénz másra. Te is 1500-ért adtad el az 5000-ért vett OTP…..
fidesz friend 2012.05.22 18:16:44
@No_Fidesz_No_Problem: és legközelebb fogsz?
Mást mond híveinek, mást a tárgyalópartnereinek – itthon és a világban is egyre többen vetik ezt Orbán Viktor szemére. Tagadhatatlan, azaz legfeljebb egy hivatásos szóvivő tagadhatja, hogy nehezen összeegyeztethető az, amit a kormányfő – például…..
fidesz friend 2012.03.19 21:01:21
@dr. Ringlósztár: ez naaaagyon jó komment. legalább röhögtem egyet
Egy érdekes olvasói levelet olvastam az egyik újságban ma. Így szólt: Egy újabb törvénymódosító indítvány a devizahitelesek megsegítését nem az ingatlan 30 millió forintot meg nem haladó értékéhez, hanem az eredetileg felvett, 30 millió forintot meg nem haladó összeghez…..
fidesz friend 2012.03.09 16:45:10
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Egyetértek veled. Nem, nem és nem, sem elvi, sem gyakorlati alapon NEM TÁMOGATOM, sőt határozottan ELLENZEM BÁRMELYIK DEVIZAHITELES "MEGMENTÉSÉT". amit csak ők neveznek "megmentésnek" - a gyakorlatban egy üzleti kockázat elbukásáról és annak adóból történő kompenzálásáról van szó. az elbukásnak lehetnek végzetes személyes következményei, de ez ne csattanjon azokon, akik józan és felelős emberként nem vállalták el az ilyen kockázatot, viszont jobb egészségügyet és hasonló KÖZÖSSÉGI JAVAKAT várnának, ha már tejelnek az államnak.
Reggel 6 és 9 óra között nem lenne érvényes a nyugdíjasok kedvezménye és a 65 év felettiek teljesen ingyenes közlekedése Budapesten, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) tegnap nyilvánosságra hozott javaslata szerint. A tanítás és a munkakezdés…..
fidesz friend 2012.02.22 15:39:27
@Long R3 IGF-1: egyetértek. így kellene kezelni a CSALÁDI PÓTLÉKOT is. és minden egyéb gyerekkedvezményt. rászorultság: max. a minimálbérig, családi szinten. és max. 3 gyerekig.
Gondolom, sokan ismerik a tanulságos mesét a rókáról és a skorpióról. Valahogy így szól: „Egy skorpió sétált a folyó partján, át akart jutni a túlsó oldalra. Egyszer csak meglátott egy rókát, odament és megkérte, hogy vigye át a hátán. A róka ellenkezett: - Ha…..
Nívó Közeleg a fordulat! 2012.02.02 01:51:00
Az elmúlt hetekben szinte minden a kormány és Matolcsy ellen dolgozott. Az adósságválság újabb hullámai nagyon komolyan érintették Magyarországot is, az euró árfolyama történelmi mélypontra süllyedt, ami az államadósságot is újra történelmi rekord közelbe, GDP arányosan…..
fidesz friend 2012.02.02 19:28:15
@bogancs: te honnan tudod, hogy 2020 (mert ezt írtad) novemberében hány baba született (fog születni) ???
  A fenti adótáblák*** kiválóan szemléltetik, hogy az utóbbi 20 év adópolitikája a falig ment. Nincs tovább. Mértani pontossággal belőtte az 50 százalékos adószintet, amit átlépni csak annak deklarálásával lehet, hogy a munkám után többet kap az állam, mint én. Ezt…..
fidesz friend 2012.01.29 19:09:48
@Kőmíves Kelemen: figyu, mielőtt a nyugdíjakra ácsingózol, és szüleid halálát várod, számold már ki, hogy a te gyerekedre (darabonként) 18 éves korukig gyes, gyed, csal. pótlék, ingyenes orvosi elltátás, ingyenes iskola,ingyen tankönyv, diákbérlet, csal. adókedvezmény, stb. egyéb tömérdek családtámogatás címén MENNYIVEL TÖBBET költ el a központi költségvetés, mint arra a nyugdíjasra, aki 40 éven át fizetett ezért központilag levont járulékot (ld. a cikket indító táblázatot is). mármint ugyanazon az adón felül, amikor teutánad fizették nettú adóból a gyest, gyedet, stb.... vedd a fejedbe: egy dolog a JÁRADÉK (amit megvonnál a szüleidtől), és más dolog a JUTTATÁS, amit olyan természetesen követelsz meg, ha a te gyerekeidről van szó. Milyen érdekes, hogy (nemcsak te) mindig csupán a nyugdíajakra ugrik rá, a kölyökpénzekre sohasem...
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
fidesz friend 2012.01.20 17:15:38
@Viktus: továbbá valódi volt a diplomája és hiteles a személyisége. szemben ezzel a mai majommal. szegény egriek, micsoda egy polgármesterük van...

kedves Oroján (neverheard about akárki), erre a kérdésére: De ez olyan nagy dolog, hogy emiatt le kéne mondania Schmitt Pálnak? a válasz definitív IGEN. minden egyéb hányinger, szépítésnek helye, tere itt már nincs.a színesre festett agyagbábú eldőlt és összetört . mert ilyen nyalós élet után simán ez volt a sorsa.
Kicsit úgy élem át ezt a mai napot, mintha a világosi fegyverletétel lenne – mondta az IMF-es tárgyalás tényét kommentálva ma este a Hír TV-ben a Magyar Nemzet újságírója. Sem az ellentétes állítások miatt kialakult hitelességi válságról, sem az egyre feltűnőbb…..
Varánusz Viktor, szolgánk! 2011.10.02 05:35:00
Ha az ember kimegy egy tüntetésre akkor két dolog vezérelheti: a kíváncsiság, és a tüntetés céljával egyetértés. A D-Day-ra bevallom, engem a két dolog egyszerre vitt ki. Egyetértek a célok többségével, és kíváncsi voltam mire jut egymással ennyi különböző társadalmi…..
fidesz friend 2011.10.02 20:42:52
@whatsoever: egyetértek. a felsorolás fontos és szükséges volt. arról nem szólva, hogy ez is előkészítette a csattanót: így legalább tudható, ki mindenki vett részt a Magyar Szolidaritás Mozgalom alakuló naggyűlésén. remélem, ez egyszer még fontos történelmi tény lesz!
Éjszaka, autópálya. Rádiót hallgatok, érdekes beszélgetés, annál is inkább, mert egyetemi kollégám és főnököm, Lánczi András az interjú alanya. Aztán egyszer csak ezt mondja a mostani kormányról, jellemezve annak működését: „őszinte politika”. Hirtelen nagyon…..
1. Először megvédték az ÁSZ függetlenségét - és Domokos Lászlót nevezték ki az élére.2. Aztán a Köztársasági Elnök választásánál - Schmitt Pál 7 év után visszavette a függetlenségét. (Schmitt aztán megvédte a magyar nyelvet.)3. Megvédték az…..
fidesz friend 2011.09.15 11:15:39
@Crocuta: a vuvuzela remek ötlet (a nevedből vettem) remélem, a nagy őszi tüntetéseken árulnak majd! terjessztétek! (aztán majd úgyis fújhatjuk, de akkor is)
Nem tudom van-e szebb annál, mikor a kettős beszéd úgy nyal vissza, hogy napokig eltart, míg Kedves Vezetőnk ábrázattyáról letörlik a nyalintásból visszamaradt szájhabot." A kormány hiszi azt, hogy egy bizonyos szinten túl az embert terheli a felelősség, amiért elment a…..
fidesz friend 2011.09.14 09:37:05
@bigthereal: kedves devizahitelesek, kellett vóna egy kis ócsó pénz, és most hogy megdrágult, bőgtök egyfolytában. a nagy üzlet elúszott, de miattatok tán nem kéne utána küldeni az egész országot. hagyjátok abba már a rinyát, nem áruljátok tovább a szavazatotokat a korrupt és megvásárolható politikának, fizessetek vagy mejetek a híd alá, és hagyjátok békén a józanokat, akik nem ugrottak bele a remélt nyerészkedésbe.