Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reeingre

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kisgyerekként minden gép tetszett nekem, ami pedig "magától" működött, azt egyenesen csodának láttam. A tömegközlekedésben viszonylag kevés dolog működött automatikusan akkoriban: ilyenek voltak a "tökönverős" kapuk* a metróban, és a mindenfelé sorakozó étel- és italautomaták. Róluk van szó: Ma…..
A hetedik éve funkció nélkül álló mátrafüredi Avar Hotel végre felébredhet hosszan tartó álmából...
reeingre 2020.10.05 01:33:42
@Head Honcho: Welness hotel lett. Jelenleg 62000 forint a legolcsóbb szoba egy éjszakára. Szerintem hamarosan újra mehetünk oda urbexelni.
Tardai történetek Nyolcvannégy 2010.03.22 09:00:00
Minden nő kurva! Ezzel próbálta nyugtatni Vladi a bátyját, ami elég szarul hangzott, mivel ő volt az, aki felszarvazta a tesóját. Dzseni Diamond volt a legkevésbé hibás. Egy elhanyagolt gumipina kevés dolog miatt hibáztatható, még akkor is, ha egy napon belül egy komplett…..
reeingre 2017.10.26 02:07:10
@Gomes: Sztem a sertéspestis kiírtotta falut. Vagy csak a szerzőt. Fasztudja. Mindenesetre üzenném neki, hogy Kabbepasztmek amiért nem folytatod már 7 éve...
Válasszunk Lőteret az iskolákba? 2017.10.10 16:59:00
Tény: A sportlövészet az egyik olyan sportág amiben sikeresek vagyunk. Mint az is tény, hogy elvben a jelenlegi igények kielégítésére bőven elegendő lőtér áll rendelkezésre. A két állításból sejthető, hogy az iskolában létesítendő lőterek kérdése körül nem nagyon lesz béke. Okkal. Mindkét oldalnak…..
reeingre 2017.10.11 22:25:50
@Állítsuk meg a .........: A gránát dobást gyakorlása mindig a tesi órák része volt, kislabda dobás néven.
2002. szeptember 6.: Európában is megjelenik a Mafia című alkotás PC-re, a cseh Illusion Softworks munkájának gyümölcseként. A játék a 30-as, 40-es évek világába kalauzol el minket, ahol az egyik pillanatban még egyszerű taxisofőrként furikázzuk a kuncsaftokat A-ból B-be, nem sokkal később viszont…..
reeingre 2017.09.07 15:01:31
@hambig: Az autóverseny nem volt nehéz, ha rendes mafiózóhoz illően csalt az ember. A pálya kb. harmadánál volt egy út, amin keresztül majdnem a célegyenesbe lehetett jutni, levágva így a pálya kétharmadát. :)
Miután a melegek mindennapjait és szexuális életét korábban már kiveséztük, épp itt az ideje, hogy beszéljünk a leszbikusokról is. Összegyűjtöttük hát a kérdéseiteket, a legártatlanabbaktól a leggátlástalanabbakig, hogy egyszer s mindenkorra választ találjunk rájuk. Mivel szerkesztőségünknek…..
Kedves Olvasók! A nyári szünet előtti utolsó Napi érdekest láthatjátok ma. Azért ne aggódjatok, szokásunktól eltérően idén a legforróbb hónapokban sem maradtok posztok nélkül! Az eddig itt megjelent csaknem 1000 bejegyzésből szemezgetünk a nyár végéig testvéroldalunkon a HOGYAN TÖRTÉNT? blogon. Itt…..
reeingre 2017.06.19 18:14:47
@fairlane: Az itthoni ezüst autó mániára egyszerű a magyarázat. Puszta fillérbaszás, mivel olcsóbb mint a színes. A legolcsóbb meg a fehér. Amikor 8 éve vettem a kocsit, bordó fényezéssel 70k-val volt drágább mint az ezüst és egy százassal drágább a fehérnél. Illetve a szállítási idő is jóval több volt mintha ezüstöt rendeltem volna. De úgy voltam vele inkább várok hónapokat is, csak ne ezüst legyen.
A lányom 37 éves, két lánya van. Igazi Édesanya, példásan neveli a gyerekeit. Büszke vagyok rá. Az élet úgy hozta, hogy a gyermekei Édesapjával külön váltak az útjaik, de megmaradt a jó kapcsolat. A lányom három éve együtt élt egy szintén nagyon család centrikus fiatalemberrel. Az idő múlásával a…..
reeingre 2017.06.15 00:09:23
@bonebear: Meg tud az szűnni, gond nélkül. Például a lakás tulaja kényszer kijelenti az illetőt. Ez megy akkor is ha a delikvensnek amúgy nincs más bejelentett lakcíme.
Aki a cím alapján azért kattintott a bejegyzésre, mert megtudni reméli, hogy a megbolondult posztoló hol és mikor osztja szét vagyonát mielőtt lemondva e világ hívságairól remeteként keresi az élet értelmét, az haladjon tovább. Az igazság az, hogy a Teremtő földi pályám megfutását azzal könnyítette,…..
reeingre 2017.06.10 02:05:40
@Szzzz: Tévrdsz. Bizony postára, vagy bankba kell menni vele. Az MNB oldaláról: "A nehezen felismerhető, valamint a sérült forintbankjegyet és forintérmét fizetési művelet során azonban senkinek sem kötelező elfogadnia." Magyarul se a boltos, se a vásárló nem köteles elfogadni a sérült pénzt.
reeingre 2017.06.10 22:27:03
@Szzzz: Még mindig jobb, mint egy kis pöcsű gyökérnek lenni, aki mindezt arroganciával kompenzálja. Értelmes ember nem fogad el hibás pénzt és nem is próbál vele fizetni. Az a kasszás aki tőled nem fogadta el, teljesen jól járt el. Mifelénk sem fogadják el a hibás pénzt. Egyetlen egyszer vettem át használhatatlan pénzt, azt is csak azért mert a festékpatron tette tönkre és jól jött a gyűjteményembe.
Egy néhány évvel korábbi magyar kutatás szerint a háziorvost felkereső felnőtt páciensek 7,66 százaléka volt cukorbeteg, úgy, hogy erről tudomása sem volt. További 38 százalék már a cukorbetegség előállapotában, a prediabéteszben szenvedett. A cukorbetegség alattomos betegség, hiszen gyakran…..
Annyi pizza tesztet olvastam az utóbbi időben, és mindegyik megállapítás vége az, hogy egyik se jó, így gondoltam segítek a megoldásban...
reeingre 2017.04.05 00:53:19
@sellőlány: Bár a kellő hőmérséklet elérhetetlen, de nekem eddig az vált be a legjobban, hogy begyújtottam a sütőt még mielőtt egyáltalán bárminek nekiláttam volna. Kb egy, másfél óra előmelegítés egész jó eredményt hozott.
A szegénység nem csak arról szól, hogy kevés a pénzed. Mindent másképp csinálsz, még ételt is alapvetően mást eszel,és másképp, mint egy jobb módban lévő ember.  Kezdjük azzal, hogy hányszor? Ezen a téren nincs különösebb eltérés, nagyrészt szokástól függ, hisz vacsorára egy szelet kenyér zsírral -…..
reeingre 2017.02.12 22:24:13
@jolankovacs: Tökéletes írás. Pontosan ez megy. De tudod mi a gáz? Az aki évekig dolgozik jó fizetésért, ergo vagyonokat fizet be adó formájában, az ha véletlenül munkanélküli lesz akkor kapja a remek nyolcvan párezer forintnyi alamizsnát, aztán oldja meg magát ahogy tudja. Volt, hogy asszonnyal pakoltuk a kosárba az olcsóbnál olcsóbb akciós cuccot, nagyhangú segélyezettek meg vették mindenből a legdrágábbat. Enyhén kinyílt a bicska a zsebemben. Az lenne az igazságos, ha minden segélyt ahhoz kötnének, hogy ki mennyi adót fizetett be élete során. De persze ez csak utópia.
reeingre 2017.02.12 23:36:04
@cardiobascuralis: Nem fogalmaztam világosan, azért pakoltuk az akciós olcsó cuccost, mert a keresetem a remek, "álláskeresési támogatás" volt és eközben láttuk, hogy pakolnak segélynapkor.
reeingre 2017.02.13 01:03:09
@Almandin: A vicc az, hogy akikről írtam, azok nem romák voltak. Romákkal kapcsolatban arról van infóm amit leírtál. Egy kedves ismerősöm az ökumenikusoknál dolgozott, ott fordult elő az, hogy a szervezet épülete előtt leparkolt egy pár éves 5-6 milliós merci, kiszállt az anyósülésről egy csaj, a smukkjait és a cipőjét(!) bedobta az anyósülésre majd bement az élelmiszer segélyért. Állítólag uzsora kamatra kiosztják az így szerzett kaját. Persze pénzt kell visszafizetni.
Arra lettem figyelmes, hogy az utóbbi időben a vécét lehúzva akár rögtön zuhanyozhatnék is. A tartály aljából ugyanis öblítéskor a víz a csövön kívüli világba is utat tört magának. Mindezt egyre nagyobb lelkesedéssel csinálta, így elérkezettnek láttam az időt, hogy a rendeltetésének megfelelő…..
A Nitecore lámpák mindig is a jó minőségükről voltak híresek, függetlenül attól, hogy milyen méretben, vagy milyen célra készítették őket. A Nitecore Tip lámpa sem kivétel, még akkor sem, ha parányi méretéből ez nem következne. A kiváló minőségű termék azonban teljesen másra való, ez egy…..
A lányom egyik barátnője hétvégén lefeküdt egy sráccal. Eddig ez nem olyan nagy ügy, lévén mindketten 18 évesek, elvileg készen a csodára, a szeretkezés felülmúlhatatlan élményére. Csakhogy mindenfajta védekezés nélkül tették, mert a fiú azt mondta, ő már mással is lefeküdt, és az a lány sem lett…..
reeingre 2016.10.29 03:32:14
@odamondó: Azt gondol amit akar, de megaláznia nem kéne a pácienst. Pedig sajna a legtöbb ilyen esetben ezt teszi.
  Amikor reggel letört hátul a fogamból egy darab, nem értettem, de most már tudom, ez egy nem semmi nap. Remegve vártam mindig ezt a napot, és titkon tudtam, hogy el is fog jönni. A munkahelyemen kiderült, hogy blogot írok arról, hogy mit dolgozom. Először megkönnyebültem, kész,vége, ennek…..
   A katolicizmus bukásának éppen a létrejötte ásta meg a sírját. Az üldöztetések hosszú ideje után a keresztények végre megkapták a szabad vallásgyakorlás jogát és Jézus friss szemléletével legyőzte a régi vallásokat. Ez után jött el az idő, hogy a birodalom államválásává válva kényelmes és…..
Az utóbbi hetekben egyre több ügyfelem és ismerősöm kért tőlem tanácsot utcai támadások elhárítására vonatkozóan. Ezúton számukra, és minden  családtagjai testi épségéről gondoskodni kívánó személy számára kívánom megosztani - reményeim szerint - inspiráló…..
reeingre 2016.07.31 03:24:35
@Lacusch69(Sch.Lacika): Asszonynak paprika spray-t vettem. Inkább marasztalják el kkve viseléséért minthogy temessem. (Amúgy szépen meg lett koptatva a palack felirata, hogy ne látszódjon a hatóanyag mibenléte, kipróbálni már csak nem fogja a sün...) Jómagam GP-t hordok, illetve ha olyan helyre megyek, akkor egy kisebb disznóölő kést is, biztos ami biztos. Ha önvédelemre kerül a sor, úgy is meghurcolnak garázdaság miatt, akkor meg hadd szóljon.
MagyarTarka Pizzát soha többé! 2016.07.09 19:27:06
Az utolsó pizzám emlékére eldöntöttem, diétázni fogok. Teljes a siker: 10 nap alatt 3,5 kg mínusz. A pizzás cégnek pedig néhány ezer mínusz. Kiderül, melyikünknek kopik fel előbb az álla. Lássuk a nagyon magyar sztorit 3 rövid levélben. A cég neve mindegy, nagyjából bármelyik lehetne. Tisztelt…..
reeingre 2016.07.10 20:14:21
@MagyarTarka: Nálunk ez a nem megyek fel című játékot a helyettesítő postás játszotta el. Beszólt a 87 éves vak nagymamámnak, hogy vagy lemegy a vaksági segélyéért, vagy elviszi. Azóta is figyelem mikor lesz megint helyettesítés és egy picit elbeszélgetek vele a helyes munkavégzésről és az idősek iránti minimális tiszteletről.
reeingre 2016.07.10 23:56:36
@MagyarTarka: Azt ez is megjátszotta. Vártam, hogy postázzák a fegyverviselési engedélyem, de csak nem jött. Majd hívott a BRFK-ról a rendőr csaj, hogy akkor beidézne, hogy vegyem át a papírokat. Az egy dolog, hogy nem hagyott értesítést, de egyből visszaküldte nem kereste megjegyzéssel. Hivatalos iratot kétszer kell megkísérelni kézbesíteni. A pizzafutárokról meg annyit, hogy 4 év alatt három céget kukáztam a futáraik miatt. Ahonnan meg most rendelek, ott megtették azt, hogy miután nem jött meg a kaja több mint egy óra alatt, miközben általában 40 perc alatt itt van és felhívtam őket, soron kívül kihozta az étteremvezető. Ráadásul akkor már nem is fogadtak rendelést. Na azóta máshonnan nem rendeltem.
via GIPHY Sokan tartják úgy, hogy egy pasik között zajló nézeteltérés soha nem képes  még csak megközelíteni sem durvaságban azt, amikor csajok közt tör ki a háború. Amihez egyeseknek még csak ellenfél se nagyon kell. Az alábbi sztori Dorka nevű szereplője például pont ilyennek tűnik. Az általa…..
reeingre 2016.06.05 00:46:32
@Dóra Kes: Az átalános iskola ahova jártam a kerület legdurvább lumpen proli környékének a körzetes sulija volt, középsuliba pedig a gettó peremére jártam. Emiatt illetve volt osztálytársak által elég sok társadalom peremén lévő egyénnel találkoztam, de hozzád képest a legaljább tróger sittes csöves is grál lovag volt. Egy igazi műveletlen tapló senki vagy és előbb utóbb el fogod érni, hogy a modorod miatt valaki istentelenül szarráver. Még ha igazad is van, ezzel a stílussal csak azt éred el, hogy mindenki gyűlöljön.