Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leveskocka

13 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen lenne ma a Duna partja, ha a világháború után máshogy állítják helyre a Budai Várat? Vagy ha Hauszmann nem álmodik belőle egy hatalmas palotát egy évszázaddal ezelőtt? Ne tippelgessetek, ilyen! Na jó persze nem pont ilyen, hiszen Vígh András a mai állapotból "fejtette…..
Orbán Viktor pénteken az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a felsőoktatással kapcsolatban kifejtette: az nem megy, hogy „állami pénzen drága képzésben részesülnek fiatalok, majd utána - érthetően egyébként, a nehéz helyzet miatt - fogják a batyujukat, és ezzel…..
Feltűnt már nektek mennyiféle felhő röpköd a fejünk felett? (Tipp: Smiló Dávid - ÉSZAK)..
Vadállatok és kutyák százait gyilkolta le eddig egy ész nélkül megépített öntözőcsatorna az Alföldön. Fábiánsebestyén mellett részben EU-pénzből valósult meg a Donáti öntözőfürt rekonstrukciója. A vízelvezető csatorna alját műanyag fóliával bélelték ki, ami…..
Kissé klisészerű már a következő megállapítás, mindenesetre mi elsütjük huszadszorra is: Jelenleg kétféle ember él a világon, aki már facebookozik, és aki még nem facebookozik. A RIM most annak érdekében tett egy kis lépést előre, hogy az előbbiek tábora növekedjen. A…..
BerryBlog Nyaralni megy a BerryBlog 2011.07.01 14:41:00
Ez a hét már a készülődés jegyében telt, ezért is olvashattok a megszokottnál kevesebb posztot a BerryBlogon, holnaptól pedig az első és egyetlen BlackBerry specifikus hazai blog stábja átvedlik matrózzá, és a Jón-tengeren tölt egy hetet egy vitorláson hánykolódva.Ha minden…..
Leveskocka 2011.07.08 14:07:34
totalcar.hu/magazin/hirek/2011/07/08/frendzy_skoda_roomster_franciaul/

Blackberry tablet a jövő autójának felszereltségeként. :D
Ezennel teljesítjük hét elején tett ígéretünket, következzék az összefoglaló arról, hogy a három magyarországi mobilszolgáltató egyéni előfizetői milyen feltételekkel, elsősorban milyen díjszabás mellett használhatják BlackBerryjüket külföldön! Talán nem árulunk el…..
Kovi, a legismertebb magyar pornóproducer tárgyalásokat folytat Alekosszal a StoryOnline szerint. Kovács István elismerte a lapnak, hogy valóban beszélt már Alekosszal. A cikk végén azért még feltételes az állítás: "úgy tűnik tehát, hogy ezúttal nem alaptalan pletyka a…..
Az ellenzék több ízben is élesszeműen rámutatott arra, hogy Pintér ígéretével ellentétben két hét alatt a bűnözés nem szűnt meg, ámbár jóllehet a közbiztonság az úgy általában valóban nem romlott. Igenám, teszik hozzá, de romlott az emberek közbiztonság érzete!…..
Mozgalmas nap ez a mai. Egyrészt MSZP kongresszus, másrészt melegfelvonulás, mellegellentüntetés. Először is megkockáztatok egy gyors értékelést, erre a kongresszusra (is) illik az a képletes mondás, adtak a szarnak egy pofont. Mindenki mondta a magáét. Akárcsak a focimeccsen. A…..
Ahogy azt már megszokhattátok, időről-időre újabb fejlesztésekkel, funkciókkal igyekszünk a BerryBlogot gazdagítani - a folyamat most egy újabb állomásához érkezett. Kísérleti jelleggel elindítjuk a blog BBM-csoportját, ami talán a legjobb felületet adja ahhoz, hogy Ti, mint a…..
Az a rossz az előzetesen kiszivárgott információkban, hogy mire a hivatalos bejelentés aktuálissá válik, jóformán már semmi érdekeset nem lehet elmondani az adott termékről/információról. Legfeljebb annyit, hogy igen, tényleg lesz, mindenkinek igaza volt, annak is, akit korábban…..
Érdekes fiaskóra derítettek fényt a korai PlayBook-tulajdonosok a legújabb, 1.0.3-as rendszerszoftver telepítése után: többen jelezték, hogy a tabletjük akkumulátora a megszokottnál jóval gyorsabban lemerül a frissítés után. Persze az efféle panaszokat nem árt fenntartásokkal…..
Nem ismerek olyat aki ne szeretné valamelyest a jellegzetes eső (vagy eső utáni) illatot. Frissesség, természetesség, harmónia (satöbbi) kötődik hozzá (ezért is imádják a médiaügynökségek reklámokban használni az eső közbeni/utáni meghitt pillanatokat). De honnan jön az…..
Ismét képeket mutogatunk, ismét a BGR jóvoltából, és ismét a Montana/Dakota kódnéven ismert hibrid BlackBerryről, mely vélhetően Bold márkanéven kerül forgalomba, bár a fotókon a márkajelzés helyett egyelőre csak a nem túl sokatmondó "Brand" szócska szerepel. A…..
Leveskocka 2011.04.10 16:12:28
Ismét szolgálati közleménnyel kezdjük a hónapot, hiszen áprilistól - amint azt már most, az oldalra lépve látjátok - történt egy, s más változás a BerryBlog életében. Először is öthónaposak lettünk, ami egy blog esetében már majdnem felnőttkor, de legalábbis ilyenkor már…..
Megérkezett a Bold-széria legfiatalabb tagja hozzánk, már üzembe is helyeztük a telefont, és átköltöztünk rá, hogy mostantól néhány napig nyúzzuk, próbálgassuk. Elsősorban arra vagyunk kíváncsiak, hogy a Torch után az OS6 kezelőfelülete mennyire használható a…..
Vigyázat! 18+-as tartalom, a tovább gombra vagy a címre kattintva elismerem, hogy elmúltam 18 éves! A szerkesztőségünkbe juttatott kéziratok szerint Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde teljesen más tartalmú lett volna. A volt miniszterelnök az obszcén nyelvezettől sem riadt…..
Az Angry Birds jelenleg kétségtelenül a világ legnépszerűbb mobiljátéka, mely két platformon mobilozók millióit szegezi a kis érintőkijelzők elé, sőt mivel most már PlayStation-re és PC-re is van átirata, a monitorok, tévék elé is. BlackBerrykre a játék egyelőre nem érhető…..
A BlackBerryk Facebook-kliense talán az egyik legjobb natív kliens, amit valaha láttam, mégpedig azért, mert a közöséggi oldal használatára tervezett alkalmazás nagyon jól struktruáltan illeszkedik a telefon üzenetkezelő rendszerébe. A program jelenleg az 1.9.0.20-as verziónál tart…..
Tényleg úgy van, ahogy István is írja, hogy először mindenkibe beleverik, hogy indexeljen, ha elindul, sávot vált, kanyarodik, aztán elkezdünk mindenféle indokokkal kifogásokat találni? Nálam a mai napig reflexszerűen működik az irányjelzés, röhögtek már ki, amikor udvaron…..
A tegnapi határidő lejárta után napvilágot látott, hogy kicsivel több, mint százezer fő vállalta „önként”, hogy kiközösíttetik az állami nyugdíjrendszerből (illetve egyéb szociális juttatásokból) „most és mindörökké”. Nincs kétségünk afelől, hogy…..
Leveskocka 2011.02.02 07:02:51