Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xinidisz

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma ismételten abban a megtiszteltetésben volt részem , hogy elmehettem a feleségemmel a csepeli piacra . Kivételesen semmi nehéz dolgot nem akart vásárolni és megengedte ,hogy az autóban ülve várjam meg ! Nézelődésem közben megdöbbenéssel látom , hogy a csepeli piac homlokzatán…..
Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata, mint Közvetítő Szervezet a Csepel kapuja szociális célú városrehabilitációs program keretében pályázatot hirdet az alábbi témákban: ·         Akcióterületen Közterületi rendezvények…..
 „Németh Szilárd hazudik, rágalmaz, megtéveszt? A Csepel SC visszavág” címmel közöltük a Csepel SC Alapítvány válaszát a XXI. kerületi fideszes polgármester néhány nappal korábbi megnyilvánulására. Ma a fideszes politikus újabb rohamot indított. Ismét  a…..
Három szerződéssel kapcsolatban hűtlen kezelés miatt nyomoz a rendőrség a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokságon. Az MTI információi szerint a szóvivővel és az egészségügyi szolgálattal kötött szerződés, valamint a csepeli tűzőrség vizesblokkjának felújítása miatt tett…..
Csepeli blog Hívd a 17-49-et! 2010.06.09 13:17:00
Drága Bloggerek! A 1749-es telefonszám felhívásával egyszeri 200 forintnyi pénzadomány juttatható el az ár- és belvízkárosultakhoz. Ha segíteni szeretnél, akkor hívd ezt a számot és tedd ki a blogodba ezt a felhívást...
Xinidisz 2010.06.16 18:56:58
Hétvégén a csepeli evezőspályán rendezték a magyar női horgász bajnokságot. A legjobbak kvalifikálták magukat a dél-afrikai világbajnokságra és a 2011-es olaszországi világjátékokra.Hunyady Adrienn, Szabó-Petró Henriett, Barna Diána, Ivancsóné dr Horváth Zsuzsa, Német…..
Kapcsolt energiatermelő rendszert helyezett üzembe az ENER-G Energia Technológia Zrt. a csepeli Budapesti Központi Szennyvíztisztító Telepen. A berendezés a telep villamos energia fogyasztásának több mint a felét fedezi - közölte a társaság az MTI-vel.A kapcsolt energiatermelésre…..
Csepeli blog Nyitány 2010.06.05 16:48:00
Csepelről Magyarországon már mindenki hallott valamit. Lehet, hogy látott is ezt, azt. Történelmi okok miatt a színskála élénk színeivel szokták jellemezni a főváros XXI. kerületét. A blog készítője és táplálója - Xinidisz - nem titkolja, elfogult a…..