Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beautyka

14365 bejegyzést írt és 701 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Idő, mint tudjuk nincs is spirituális irányzatok szerint. De az biztos, hogy az ember magán az idő múlását eléggé tudja érezni. Kinél előbb, kinél később jön a klimax és sok olyan tünet, amiről nem is tudni, hogy az az-e vagy annak a része-e. Na, ennél szebben nem írhatom körbe a dolgot.…..
          A Szigeten nekem a civil szervezetek sátrai mindig a szívem csücskei. Olyan értékes és értelmes kezdeményezésekkel, mozgalmakkal, alapítványokkal találkozhat az ember, ami tényleg unikális értéke a fesztiválnak Ez mindig az egy hét egyik legszínesebb, legérdekesebb színfoltja, egy…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.16 06:10:58
      Aki egyetlen ponton hazudik, hazug ember lesz. Hazug - az egész vonalon. Az nem úgy van, hogy "ebben az egyetlen dologban hazudok, de a többiben mind igaz vagyok", mert ha a macska belepisil a levesbe, az nem egy helyen lesz pisis, hanem mindenhol, és ehetetlenné válik. A lélek mély…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.15 06:05:35
    Belső Igazságunk felfedezése egyrészt azt jelenti, hogy a saját véleményünket, igazunkat, vágyainkat végre vállaljuk teljesen és ebből merítve törünk ki a (magunk által teremtett) láncaink közül! Másrészt pedig belső Igazság = tudatosítani mindazt, ami idebent van! Vagyis felfedezni…..
Nesze!szer Vidám vasárnap 2024.04.14 08:08:25
    Aki most nem ébred, és még mindig kívülről várja az élete jobbra fordulását, és mindenért mást hibáztat, vagyis nem tud önmagáért felelősséget vállalni, annak egyre nehezebb lesz. De a jó hír, hogy a láthatatlan világ segítői, és a bennünk levő fény, isteni önvalónk, mind itt sorakoznak,…..
    Utazás közben eltévedni szerencsétlen dolog, de elfelejteni az utazás célját és értelmét... ez sokkal kegyetlenebb érzés. Nyolc hónapig tartott az út, néha egyedül utaztam, néha mások is mellém szegődtek, és megfogták a kormányt, és összetörték a szívemet, de már nem én voltam az, aki…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.12 06:06:49
    Amíg a lelkünk, a női részünk sérült, addig viselkedünk akaratosan, számonkérőn és addig csapkodunk kifelé. Csak addig van küzdelem bennünk, amíg fel nem ismerjük, hogy a tiszta és igaz minőség nem az, ami erős, hanem az, ami gyengéd! Nem annak van igaza, aki hangosan kiabál és feszül,…..
    Az idei Universal Beauty Awards-on számos nemzetközi brand több mint 700 terméke képviseltette magát, ahol arc- és testápolók, sminktermékek, hajápolási termékek és eszközök között keresték a legjobbakat. A magyar Vintage Beauty csapata pedig hatalmasat tarolt, hiszen 4, itthon különösen…..
      Szeretni magunkat a legalapvetőbb működésünk, mégsem állunk a legjobban vele. (Én sokáig nem is tudtam hogy hogyan kéne fejlődnöm ebben. Nem álltam túl jól, hisz sok gyökere lehet ennek a dolognak: - a szerk) A coaching ülések során az önszeretet az egyik leggyakrabban előbukkanó téma…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.11 06:06:53
      A nagy embereknek van annyi eszük, hogy csak akkor szolgáljanak magyarázattal, ha kérdezik őket. Az elhamarkodott magyarázkodás és mentegetőzés mindig a gyöngeség jele. Agatha Christie  ..
Nesze!szer Miu miújság cicuskám? 2024.04.10 19:02:00
      Gigi Hadid némileg ellágyult a Miu Miu kampányában. Némi nosztalgiát csempésztek a képekbe, visszarepülünk egy idealizált múltba. Mondjuk, repülnénk ugye...D Mondjuk én imádom ezeket a puha vonalakat, egyszerű színeket, gallérokat -  csicsátlan eleganciát. Meg az új táskákat is...a…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.10 06:10:11
      A legnagyobb erő az álarc levételéhez kell. Látszólag egy könnyű mozdulat, mégis, hatalmas erő kell hozzá. A fizikai kevés ehhez. Kezed nem mozdul addig, míg lelked rá nem szánja magát. És a lelked csak akkor teszi ezt meg, ha már elég erős. Ha már nincs benne büszkeség, nem akar más…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.09 06:03:06
    Az igazi szeretetben az a legnehezebb, hogy hagyja menni a másikat a maga útján. Segíteni lehet rajta, de megváltani nem, és ha a szakadék vonzza, nem tudod az útját állni. Sajnos. Attól még nagyon szereted. Fájdalmasan és reménytelenül. Sokan éljük át ezt a tehetetlen szeretetet, nemcsak a…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.08 06:04:34
      Higgy a szívedben és a saját jóságodban, mert ha így teszel, mások is ezekben fognak hinni. Higgy a csodában, mert teli van vele az élet. De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban, mert odabenn a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai. Ron Cristian..
Nesze!szer Vidám vasárnap 2024.04.07 09:02:15
    Várni valamire nincs is értelme. Nézd csak meg! A legtöbb ember élete egyébből sem áll, mint várakozásból! Várja, hogy felnőjön, várja, hogy befejezze az iskolát, várja, hogy férjhez menjen, vagy megtalálja a nőt, akit keres, várja, hogy gyermeke szülessen, aztán, hogy az is felnőjön, hogy…..
      A velünk nem méltón viselkedő emberek, mint az önszeretetünk mérőeszközei A mások iránti szeretet mellé fontos, hogy önszeretet is társuljon. Meg kell találnunk a harmóniát az önmagunkért és a másokért élés között. Amikor csak önmagunkkal foglalkozunk, a saját fejlődésünkkel,…..
  A WHO adatai szerint világszerte körülbelül 1,3 milliárd ember, vagyis a világ népességének 16%-a szenved jelentős fogyatékosságtól. Ez a fogyatékosságok széles skáláját foglalja magában, amelyek különböző egészségügyi állapotokból, valamint környezeti és személyes tényezőkből erednek. A…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.05 07:37:36
    Nem elég a szellemi gyarapodás, ha a lélek nem gazdagodik! ..tanulhatunk bármennyit, a tudás soha nem lesz elég... a lelket kell meggyógyítani! A szívet kell megnyitni! Semmit nem ér a sok okosság, ha nem párosul tiszta, nyitott, érző szívvel és áramló érzelmekkel! Nem elég megérteni,…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.04 07:32:57
  Nem mindig kényelmes vagy könnyű - mármint magaddal cipelni a félelmedet egy nagyszerű és ambiciózus utazásra -, de mindig megéri. Ha nem tanulsz meg kényelmesen együtt utazgatni a félelmeddel, sosem fogsz eljutni egyetlen érdekes helyre sem, és sosem fogsz semmilyen érdekes dolgot…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.03 06:38:25
      Amíg hazudok magamnak, addig nem fogom szeretni magam. Amíg menekülök az érzelmi önmegvalósítás elől, nem lesz meg a belső békém. Amíg nem tudom, hogyan fejleszthetem az önbizalmamat, addig bizonytalan leszek, és amíg nincs önbizalmam, nem lesz kisugárzásom. Csernus Imre..
      Ugye, mindenki tudja már, milyen fontos, hogy az anyajegyeinket vizsgáltassuk évente! Az öngondoskodás nemcsak a megfelelően kialakított bőrápolási rutint vagy a beiktatott énidőt jelenti, hanem azt is, hogy egészségünket szűrővizsgálatokkal is óvjuk. Az Eucerin bőrápolási márka a…..
        Az Yves Rocher magyarországi története 1991-re nyúlik vissza, ebben az évben csomagküldő szolgálatként kezdték meg tevékenységünket, ha még emlékszel rá. 1997-ben nyitották meg első márkaboltunkat a Váci utcában és elég menőség volt!  Valahogy ez a márka is az volt, ami megelőzte a…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2024.04.02 07:22:41
      A szerelemben is kell hogy legyen egy adag barátság. Az az alap. Hiába szexi egy srác, és hiába csókol úgy, mint egy isten: ha nem tud a legjobb barátom lenni, akkor nem érdekel hosszú távon. Sarah Morgan..
Nesze!szer Húsvéti Nesze 2024.04.01 08:02:33
    Talán sosem volt annyira szükségünk 'egy jó kis feltámadásra', mint most. Látom ezt magamon, érzem ezt sokakon - és a Napnál is világosabb, hogy mennyire _erre_ van szüksége az Emberiség egészének. Ez persze csak úgy történhet meg, ha követjük a példát - és képesek vagyunk 'meghalni'…..
      És mégis, ma is, így is,örökké mennyit ad az élet!Csendesen adja, két kézzel,a reggelt és a délutánt,az alkonyt és a csillagokat,a fák fülledt illatát,a folyó zöld hullámát,egy emberi szempár visszfényét,a magányt és a lármát!Mennyit ad, milyen gazdag vagyok,minden napszakban,minden…..