Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ccaca

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őrült gyilkos öregasszony olvasóink kedvéért tesszük be ezt a linket, ami a háztartásigép-piac egyik vérszomjas ragadozójára mutat. Philips porszívó nemesacél körkéssel, erre varrjanak egy kis bőrlebenyen fityegő, vértől iszamos gombot! Köszönet érte Kyrandiának...
Ilyen se volt még, Ccaca, a Nem Is Annyira Naiv Ügyfél ugyanis telefonszexből él, de akasztják a hóhért alapon belehallgatott a konkurenciába, erre majdnem verőembereket küldtek rá. Olvassák el a hosszú, de pikáns sztorit arról, mire kell vigyázni annak, aki audio segítséggel…..
Subba Arany zuhany Combínók közt 2007.08.23 06:24:00
Na milyen megálló következik a Ferenciek tere után? Hát persze hogy a Petőfi híd budai hídfője! Szegény lánynak csak pisilnie kell, mégis mire megkönnyebbül egy perverz, kockafejű asszony rendőrt akar hívni. Hát mégis, hol élünk?..
A nyár talán legjobb sztorija történt meg M.-mel, aki az általa szervezett honfoglaló gyerektárborba tartott egy barátja és néhány ősmagyar fegyver társaságában. Pechükre megállította őket egy pestivérivásra készülő rendőrpáros, az események pedig innentől mondhatni…..
"Ezeket tegnap lőttem a C&A-ban a napszemüvegeknél" - írta Laci, mi meg cseppfolyósra hevült aggyal mosolyogtunk. Többet nem is tennénk hozzá, keressenek valami jeges folyadékot...
Ha nagyon szigorúan nézzük, Laci kétségtelenül balfácánkodott egy kicsit, de Golgota-járást azért nem érdemelt volna, hacsak azért nem, hogy Volán-busszal akart utazni. Persze megkapta a magáét. Szaft és levél alant. Kedves Homár! Egy friss Volános történetet szeretnék…..
ccaca 2007.07.17 00:11:27
"Rákoscsabán lakom" - kezdi érzelmes-babitsos levelét Petteri, de lesz ez ennél rosszabb is. Szegény ördög előfizetett a Time magazinra, amit évekig a megjelenési idő előtt megkapott. Nyilván bünhődnie kellett. Durván, kegyetlenül. Ahhoz képest szerintünk jól…..
ccaca 2007.07.17 00:10:09