Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gawiii

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Oasis feloszlása óta Liam Gallagher megalapította a Beady Eye-t, amelynek idén jelenik meg a második nagylemeze a BE, és állítólag a Don't Brother Me című dal is szerepel rajta. Nem elírás, tényleg ez lesz a címe a számnak, ami Liam szerint egy szeretettől duzzadó…..
Killswitch Engage - Disarm The Descent(Roadrunner/Magneoton) Valószínűleg senki nincs a Lángoló Gitárok olvasói között, akit bármennyire is érdekelne, hogy én milyen viszonyban vagyok a metalcore-ral, de mivel a stílust már rengetegen kitárgyalták, és senki nem tud róla újat…..
Születésnapi turnéra indul az ötéves Nemjuci ennek keretében pedig versenyt szervez a zenekar, aminek fődíja egy 25 perces fellépési lehetőség az együttes A38-as koncertje előtt. A verseny lényege, hogy készíteni kell egy videót, ahol az induló eljátssza valamelyik Nemjuci-dalt,…..
gawiii 2013.02.19 11:07:30
OZORA - szemtanú beszámolója a dombrol néztem végig ahogy legalább 15 busznyi embert visznek és nem bántak ám késztyüs kézzel hát peti én le voltam döbbenve a paradicsom pokol lett és elbaszták az egészet haza is jöttem reggel simán mehetnek holnap is akár és még 1…..
gawiii 2012.08.13 12:07:59
Csak bizakodni tudok benne, hogy 30-40 embernél többen értik a post címét. Az A38 csak megvan mindenkinek, de a Zechs Marquise nem feltétlenül. Ők nyilván egy zenekar. Ha a szubkultúra celebvilága felől közelítjük meg, elmondhatjuk, hogy a blogunk által sokat említett The Mars Volta…..
Nicki Minaj mostanában nagyon keményen nyomul, ehhez kétség sem férhet. Alig pár hete posztoltuk itt a Lángolón legutóbbi klipjét, amiben fürdőruhában mutogatta lassan védjegyévé váló fenekét, tegnap este pedig felkerült a YouTube-ra egy még újabb műalkotása. A szintén a…..
gawiii 2012.05.22 13:24:50
Na, kérem szépen, eltelt annyi idő, hogy el lehessen dönteni: Frusciante, vagy Klinghoffer. A napló itt nyílt ki, mindketten jöjjenek ki szépen a táblához és akkor halljuk. Persze csak erőltetem a feszkót, egyáltalán nem kell választani, ellenben az alábbi videón a két gitáros…..
Nem tudom, megvan-e (tudom, megvan!) a Dumb és Dumberből, amikor Jim Carrey prezentálja a világ legidegesítőbb hangját. Mindannyian tudjuk: EZ CSAK EGY FILM! Szóval ez nem lehet az, és nem lehet, hogy egy ember együltő helyében, ráadásul hangszer és azon belül is skótduda nélkül…..
B-oldal Filmzene: Drive 2011.10.03 07:01:00
Hősünk, a név nélküli sofőr (Ryan Gosling), nappal különböző filmek autós kaszkadőrmutatványait hajtja végre, és az ezekhez szükséges járműveket bütyköli, míg éjszakánként alvilági fuvarokat vállal, ahol rablások elkövetőinek segít meglépni a rájuk tapadó zsaruk…..
Tudtuk, tudjuk, hogy mennyire jó fejek a Foo Fighters tagjai, akik tisztelik a kort, elismerik a legendákat és még maguktól sem szálltak. Ez utóbbit és a jófejséget bizonyítja az alábbi videón Dave Grohl, aki a tömegben, a színpad előtt tombolt tavaly végig egy Soundgarden bulit.…..
John Frusciante, Flea és Omar Rodriguez 2004-ben gondolt egy merészet, kértek 3 támlás széket, meg pár erősítőt, majd jammeltek egy nagyot. Aztán persze lehet, hogy megvolt ez írva, mégis inkább arra tennék nagyobb összeget, hogy minden hangot a színpadon találtak ki...
gawiii 2012.05.01 22:57:24
Nyilvánvaló, hogy minden, valamire való rocker feltette már magának a kérdést: hány black-metal banda van Jamaicán? És Dániában? Na, de hány van Magyarországon? A Metal Archives (www.metal-archives.com) oldal szerkesztői hiánypótló munkát végeztek és betömik azt az…..
A Parlamentben váratlanul tiszteletét tette az előrehozott szlovák parlamenti választásokon győztes Robert Fico, Szlovákia leendő miniszterelnöke.  "Meglepett minket a Robi felszólalása, már csak azért is mert nem értettük, hogy mit mond" - mesélte Balczó…..
Ha valaki manapság csöcsös-pinás-farkas képeket készít mobiltelefonnal, és még celeb is hozzá, ráadásul akkora kannákkal, mint a Reklámőrültek egyik szereplőjének, Christina Hendricksnek vannak, szóval akkor számíthat arra, hogy ha óvatlan, a képek kikerülnek a…..
B-oldal TOP5 éneklő dobos EVÖR 2012.02.23 07:15:00
Elcsépelt már azzal a frázissal élni, hogy a dobos a zenész legjobb barátja, így én inkább azt feszegetem, hogy lehet az, hogy előbb-utóbb majd' minden dobos megőrül és kitalálják, hogy nekik kell szólólemez, énekelni akarnak. Hiába sodor eléjük az élet ugyanannyi groupie-t,…..
B-oldal Farcry 2012.02.27 07:55:00
Manapság már sajnos annak is hírértéke van, ha egy magyar underground zenekar új albuma fizikai formátumban is kiadásra kerül. Ennél is nagyobb hír, hogy ha az új lemez egy külföldi kiadó gondozásában és terjesztésében jelenik meg. Ez történt a szegedi Thrash-ben utazó Farcry…..
B-oldal Deftones - Sextape 2010.09.08 07:50:00
Kedves olvasóink figyelmébe szeretnénk ajánlani egy gyönyörű klipet, melyet nem kevésbé gyönyörű dalra forgattak: Deftones - Sextape.Inkább hasonlít a Team Sleep project dalainak hangulatára, mint egy tipikus Deftones dalra, de mivel mindkettőt szeretjük, így csak jól…..
B-oldal Filmek, amiket ajánlok 8. 2012.01.14 07:30:00
Rájöttem, hogy ezt a cikksorozatot is folytatni kellene. Sokáig hanyagoltam, mert úgy érzem, nagyon nehéz 2-3 soros ajánlókat írni filmekhez, főleg úgy, hogy ne a Port.hu-t, vagy mást duplikáljak. Szóval itt a nyolcadik rész és újabb öt film, nem a mostanában megnézettek közül,…..
gawiii 2012.02.12 22:42:45
www.youtube.com/watch?v=Nm9LEFETNOo

van itt egy olyan trailer a no country for old menhez,
amiben black angels van alatta. kb erre találták ki
ezt a zenekart is hogy ehhez a filmhez hozzápasszintsa valaki.
B-oldal TOP1 aerobic zene EVÖR 2012.02.09 07:37:00
Rubint Réka elmehet a picsába! Micsoda mozgások, plusz eleve a Com Truise név. Csodás az egész, a kép és a zene abszolút szimbiózisa. Több mint aerobic...
Nicki Minaj idegesítőbb, mint valaha életében, a Sleigh Bells énekesnője távcsöves puskával ugrál egy ágyon, a Rusko új klipjében pedig egy nagymama dubstep-buliba megy pasizni. Az amerikai Wilco zenekar új klipje egyben harminc éve az első klasszikus Popey-rajzfilm, a francia…..
gawiii 2012.01.29 22:44:53
A mai Mars Volta-hírünkhöz tökéletesen illik kiegészítésnek, hogy a zenekar gitárosa, Omar Rodriguez Lopez szinte az összes szólólemezét elérhetővé tette az új Bandcamp-oldalán. Mivel a gyakran nagyon elborult, kísérleti dolgokat is produkáló gitáros munkamániás…..
IDDQD Gary Oldman elmondja 2012.01.05 18:20:00
Gary Oldman nagyszerű színész, az alábbi videóban épp az egyik közelmúltbéli, fontos szerepéről beszél: ő volt Viktor Reznov a Call of Duty: Black Opsban, illetve a Call of Duty: World at Warban (meg egyébként számos egyéb játékban is hallhattuk, mint a True…..