Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nászay

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai hír: Thomas de Maiziére német belügyminiszter szerint helyes Jean-Claude Juncker bizottsági elnök azon felvetése, hogy a strukturális támogatások megvonásával gyakoroljanak nyomást a menekültkvótát ellenző EU-s tagállamokra. A miniszter emlékeztetett, hogy sok esetben olyan…..
nászay 2015.09.17 17:39:02
@high up!: nagyon szépen leírtad, de a humanitárius, emberiességi, kegyeleti, stb... okok és célok mögött megbúvik mégegy: csak úgy csendben mondom: a politikai szükségszerűség. Ha t.i. nem az EU kebelezi be pl. Magyarországot, akkor megteszi ezt a nagy keleti testvér. (mint ahogy már egyszer megtette)
Nyugat Európa népei soha nem vágyakoztak Románia, Szlovákia, Magyarország népeinek keblükre ölelésére, de azt mondták, inkább mi szagoljuk a hónaljukat, mint az oroszok.
Nem szerelem ez - ÉRDEK
HUGIPAKK Tavasz 1952. 2008.03.30 13:51:00
Megint azt érzem, nem én írok: a sors irányítja a tollamat (billentyűzetemet), az adja a kezembe a témát. Családi történelem következik újra, ezúttal a másik ágról. Emlékeztem erre a levélre régebbről, már többször a kezembe került az elmúlt 10-15 év folyamán, de csak…..