Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaqarb

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki olvassa a Tacskó Muki blogot, az tudja, hogy nagy kedvenceim a beavatási művek és az emberiségmítoszok, pl. a Biblia, a Bhagavad-gíta, a Parszifál, vagy a Szomszédok. Ezért szolgált nagy örömömre, hogy végre kijött a Szomszédok várva várt legújabb epizódja, amiből például…..
Szentesi Zöldi László azt bírta írni a Magyar Hírlapban egy jó kis Népszava ekézés kapcsán, hogy Orbán huszonkilenc pontját Európában zajosan ünnepelték. Valóban? Nekem valahogy más jött le a HVG tegnapi összeállításából: A Financial Times arról írt az intézkedések…..
Ha Csányi fia elad 39000 darab OTP részvényt, amivel a részesedése 0%-ra csökken az apja által elnökölt bankban, az azért sejteti, hogy mégsincs itt az aranykor, ugye? A hírhez lazán kapcsolódik a hét Facebook csoportja, az Ezentúl Kósa sajtótájékoztatói előtt devizát veszek,…..
w Egyesült Magyar Emirátusok 2010.06.07 06:30:00
  Ki szívét osztja szét Követik, merre jár, Hegyeken és tengereken túl értik majd szavát Kormorán   Lehetne röhögni, sőt lehet is, csak tessék. Végül is ez egy tradícionális bohócszám, amikor az egyik bohóc hosszan bizonygatja a másik bohócnak, hogy ő mennyivel…..
Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője ma kora délutáni tájékoztatóján azt mondta, Kósa részéről nem volt túlzás közvetlenül fenyegető államcsődről beszélni, és bejelentette, az előző magyar kormány ugyanúgy meghamisította a gazdasági adatokat, mint a…..
szaqarb 2010.06.05 15:19:00
@Gábor217: 7 hónap pl. mindkét halmazba belefér. Nem idén, a te kedvedért, de néhány hónap, az én kedvemért. De kösz, hogy megnyugtattál. Amúgy pl. 10, 15, v. 20 hónap sokkal jobban hangzik!
Túlvagyunk Varga Mihály bejelentésén, amit a 290-es euro miatt különösen nagy figyelem övezett. Mivel csodák nincsenek, és 8 év szocikormányzás van a hátunk mögött, nem meglepő, amiket mondott. Ismerjük már a trükkök százait, tehát számítani lehetett a gazdasági…..
szaqarb 2010.06.05 15:00:58
Michael Knight Forgatókönyvek 2010.06.05 10:21:00
Az alábbiakban a csontfeltáró... Akarom mondani, a tényfeltáró bizottság sajtótájékoztajának két lehetséges, ámbátor feltétlenül fiktív forgatókönyvét vázolnám.1. forgatókönyv:Ezúton kérünk elnézést a magyarországi devizahiteles választóinktól, amiért az…..
Ez a kérdés azért érdekes, mert Ausztria nem tartozott a győztesekhez, hanem az osztrákok és magyarok együtt harcoltak első- és másodsorban is az osztrák érdekekért. Mégis 4300 km2 és 350 ezer fő (ebből kb. 65ezer magyar) Ausztriához csatolásáról döntöttek Trianonban.…..
Tegnap Kósa beszélt, és ez bedöntötte a forintot. Talán el kellene dönteni, hogy mi a fontosabb? Megindokolni a választóknak, hogy nem lesz kolbászból kerítést MERT sajnos nagy szarban vagyunk? De ezt külföldön is hallják/olvassák és még nagyobb lesz a szar ... A 3 millió…..
Piroslap A Fidesz elkúrta, vagy... 2010.06.04 17:42:00
Dilettantizmus egyszer ok, de másodszorra is? Ennyire nem ismerné a Fidesz az, hogyan is működik a gazdaság? Londoni elemzők nem nagyon értik mi folyik itt Magyarországon. Sőt azt is hozzá teszik válságról beszélni, se lenne szabad, mert akkor az lesz. Egy hete a Morgan Stanley…..