Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orgána

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sikeres adó, oktatási és egészségügyi reform után a kormány a vallási költségvetés megreformálására készül. Ebben az a vicc, hogy egyáltalán nem lenne szabad, hogy csak az legyen. (igazi álhír) Az MSZP szombat délutáni elnökségi ülésén sokan bírálták a vallásoknak…..
orgána 2010.07.13 07:39:21
@IGe: Ugy gondolom hogy sokan összekeverik a szezont a fazonnal. Istennek semmi köze a valláshoz. Két különböző fogalom.
Ez a Zeitgeist c. film egyik állítása. Ebben azt állítják és bizonyítják is - ami sokunknak és persze egyre többünknek nem újdonság - hogy a keresztény vallás majdnem teljes egészében plagizálás, tehát egy nagy átverés. Ez sajnos a megdöbbentő igazság. A film egy az egyben rámutat és be is…..
orgána 2010.06.27 18:13:10
@Bee-zony: Azt még hozzátenném hogy a kárhozat tulajdonképpen nem más mint az ember számára hiába való élet,amelyből sem az elme,sem az éltető lélek nem nyereségesen "jön ki"!!!
orgána 2010.06.30 11:54:43
@Fira Heffner: Alapvető az a tény amit sok embernek meg kéne érteni hogy Isten-Sátán egy és ugyanaz,az érem két oldala negativ-pozitiv igazság-hazugság nappal-éjszaka boldogság-szomorúság nevetés-sirás egészség-betegség élet-halál és még sorolhatnám a végtelenségig.A világon minden dolognak van egy ellentét párja,a teremtés igy hozza magát egyensúlyba.Ez olyan mint a mágia nincs olyan hogy fekete vagy fehér egyetlen erő van az hogy ki mire használja jóra vagy rosszra az már az ő döntése.De én jobban szeretem a szines mágiát mert csak a rossz vagy csak a jó azok kiégetik a valóságot. Az ember sem lehet csak jó, egyszerűen nem úgy van összerakva. De nem is azért vagyunk itt a föld nevű bolygón hogy csak jók legyünk!! Mivel a rendszer egyensúlyra törekszik ezért minden jóban van valami rossz és minden rosszban van valami jó.
orgána 2010.06.30 13:54:05
@Fira Heffner: Véleményem szerint,az egyén szabad akarata kizárólag addig terjed amig érvényt tud neki szerezni.Mások szabad akarata erősebb az övénél keresztbe tehet neki és eltéritheti a szándékától.Erre rengeteg példa van. Mivel a teremtés felépitése egy fraktális hierarchiát követ,a felsőbb létezők bármikor kedvük szerint beleavatkozhatnak az alárendelt teremtményeik életébe.Tehát senkinek sincs szabad akarata hanem csak korlátozott akarata. Habár többnyire hagyják,had fussanak a báránykák mert általában csak a csordára figyelnek oda.Az emberi faj nem tud olyasmit csinálni amivel megzavarná a rendszer globális működését mert minden amit megtehetnek valamilyen formában a terv része legyen az jó vagy rósz!
JOHN LENNON: Képzeld el (Imagine) Képzeld el, hogy nincs mennyország Ez könnyű, ha megpróbálod Nincs pokol alattunk Fölöttünk csak az ég Képzeld el, minden ember a mának él... Képzeld el, nincsenek országok Ezt nem nehéz megtenned Senki nem öl vagy hal érte És vallás…..
orgána 2010.06.24 20:20:34
@Holleapo: Kedves...! Tudod mi a baj veled és a hozzád hasonlókkal,sőt tovább mennék az egész emberi fajjal? Mindig az lényeg hogy kinek van igaza,nem pedig az hogy mi az igazság.Ha te tartasz valahol,akkor megengeded a másiknak hogy abban higgyen és úgy ahogy abban a formában ami neki tetszik.Az hogy ki milyen úton halad nem a te tiszted eldönteni!!Mocskolod a másikat és közben alázatról beszélsz.Én jártam Indiában és megsúgóm neked nem minden arany ami fénylik. A világra nem rácsodálkozni kell mint a bárgyú birkák hanem megfejteni a működését és titkát!Tudod mi a szellemi vakság? JÉZUS!!
Ha már sokan felvetik, hogy keletkezhet-e élet magától, akkor meg kell kérdeznünk ezt is. A semmiből nem lesz valami, egy vallási érv. Nagyon sokszor önellentmondásosan használják érvelésül. Fel kell tennünk az első kérdést magunknak, hogy melyik Isten is a sokból. A…..