Regisztráció Blogot indítok
Adatok
admin60

90 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átadták csütörtökön a Decathlon sportforgalmazó cég logisztikai központját     Hatvannak fontos ez a beruházás,  a száz új munkahely és az adóbevétel mellett azért is, mert a település jó hírnevét öregbíti azokban az országokban, ahová innen…..
Szomorúan fogadtam a honlapra feltett közleményüket, miszerint nem jelenik meg többé a HATVANÉrt újság. Kiadványukat örömmel olvastam, mert tudomást szerezhettem a cikkekből arról, hogy mi mivel függ össze, mit lehet és hogyan, tehát olyasmikről, amit egy átlag városlakó nem…..
A Hatvani Kulturális és Művészeti Egyesület tegnap esti rendezvényén a kórház Rendelőintézetének aulájában került sor arra a jótékonysági árverésre, mely bevételét a Hatvani Kórház felújítására ajánlották fel. Az árverésen kalapács alá került két Komlyáti kép…..
HATVANért Közlemény 2010.09.30 12:24:00
A Hatvani Hírlevél különkiadásaként megjelent HATVANÉRt újság szerkesztőbizottsága ezúton tájékoztatja a közvéleményt, hogy a Helyi Választási Bizottság eltiltotta a további számok kiadásától 2010. szeptember 29.-i határozatával.   Az eltiltás oka, hogy a 2010.…..
A Helyi Választási Bizottság 2010. szeptember 29-én ismételten eltiltotta a hatvani Fidesz-t attól, hogy az Együtt Hatvanért Egyesület - MSZP szervezet plakátjaira „ráplakátoljon”. Legutóbb ó-Hatvanban most pedig új-Hatvanban az összes lehetséges helyen…..
Adóemelés lesz a jövőre ígért egykulcsos jövedelemadó ára. Rosszul járhatnak az új személyijövedelemadó-rendszerrel a nagyjából átlagbért keresők és a gyermektelenek, de nyerhetnek a változásokkal a jóval az átlagkereset feletti bérrel rendelkezők - írja a…..
HATVANért Egy temetés margójára 2010.09.29 20:07:00
Az előző cikkünkben röviden beszámoltunk a hősi halált halt honvédek újratemetéséről. Mint bizonyára mindenki tudja, több hónapos folyamat volt, mire a buszpályaudvar építésekor fellelt katonák maradványai végső nyughelyükre kerülhettek. Ennek érdekében sokan és sokat…..
HATVANért Újratemetés 2010.09.29 20:02:00
Hatvan, 2010. szeptember 29. – A mai napon állami protokoll szerint helyezték végső nyugalomba az autóbusz-pályaudvar építése során megtalált 1849. évi tavaszi hadjárat hatvani csatájában elhunyt honvédek földi maradványait az Óhatvani Köztemetőben.Hatvan Város…..
HATVANért Kampányzáró 2010.09.29 19:53:00
Az Együtt Hatvanért Egyesület - MSZP megtartotta közös kampányzáróját a DISZI aulájában. Érsek Zsolt polgármester-jelöltként egyesével bemutatta csapatának tagjait. Ezután röviden értékelte az elmúlt ciklus eredményeit és felvázolta a következő négy év elképzeléseit.…..
Hatvanban kedden Érsek Zsolt polgármester átadta az északi tehermentesítő út első szakaszát.A mintegy kétszázmillióba kerülő, közvilágítással is ellátott 607 méter hosszú út a Tescót köti össze az újhatvani temetőnél kialakított körforgalommal. A beruházást az…..
HATVANért Nyilatkozat 2010.09.28 13:16:00
Közös nyilatkozat a hatvani kórházértA kórház fejlesztése ügyében kiírt 2010. október 3-i helyi népszavazás, sorsdöntőa hatvani egészségügyi ellátás jövője szempontjából. Mindannyian tudjuk, hogya hatvani kórház nemcsak épülete állaga, hanem felszereltsége, műtői…..
HATVANért WANTED! 2010.09.28 13:13:00
Az elmúlt héten a választási bizottság már eltiltotta a Fideszt, attól a jogsértő tevékenységétől, hogy az Együtt Hatvanért Egyesület- MSZP plakátjaira ráragassza a sajátjait. Semmit nem jelent számukra ez a határozat, semmibe veszik a szabályok betartását. Talán még…..
A városban zajló választási kampány eldurvulásáról beszélt a szocialista polgármester, fideszes ellenlábasa szerint ez azonban csak elterelő művelet.   Érsek Zsolt hatvani polgármester szerint az általa vezetett, korábban a béke szigeteként számon tartott településen az…..
Érsek Zsolt hatvani polgármester szerint nem a kórházért aggódók, hanem felelőtlen emberek kampányblöffje az a feljelentés, amit a hatvani Fidesz tett a kórházprivatizáció ügyében.     A jobboldali párt helyi képviselői szerdán közölték: az Országos…..
HATVANért Bemutatkoznak... 2010.09.25 12:12:00
http://www.youtube.com/watch?v=kaUmT3_DyUU ..
HATVANért Ez már sok(k)!!! 2010.09.22 22:25:00
„Szabó Zsolt, Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő és Hatvan város polgármester-jelöltje kifejtette, hogy számára elfogadhatatlan, hogy a hatvaniak vagyonával felelőtlenül gazdálkodott az önkormányzat és az értéket hatalmas mértékben csökkentette. Olyan bizottságot…..
HATVANért Ezt el kell olvasnia! 2010.09.22 21:39:00
Az Ellensúly lapja a Fidesz eddigi kormányzásának néhány sikerét elemzi. A magazin 1. oldala letölthető PDF formátumban: ellensuly_mag_1.pdf A magazin 2. oldala letölthető PDF formátumban: ellensuly_mag_2.pdf A magazin 3. oldala letölthető PDF formátumban: ellensuly_mag_3.pdf A…..
A Fidesz egyik szórólapján - melyben szokás szerint mindent megígérnek mindenkinek – a sajátjukon kívül kilenc szervezet logóját találjuk.   Hogy létezik-e Kisgazda Polgári Egyesület Hatvanba, vagy a MAGOSZ, esetleg a Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártja, és kik a…..
Agymosás, hazugságok, álszolidaritás… ezek a Fidesz kampány megszokott elemei. Folyamatosan olyanokat állítanak és közölnek tényként, ami a valósághoz véletlenül sem áll közel. Többször tettük fel magunknak azt a kérdést, hogy ez azért van-e, mert szándékosan…..
Tegnap és ma a Fidesz-es aktivisták szinte az egész városban plakátjainkra ráragasztották a saját plakátjaikat. A mellékelt képen is jól látszik, hogy a mi plakátunk van alul és a Fidesz polgármester-jelöltjét ábrázoló plakátot ragasztották rá. Részben jobboldalt kilátszik…..
HATVANért Olvasói levél 2010.09.20 11:01:00
A polgármester jelöltek vitájának margójára     Én ostoba – bár megfogadtam, hogy nem teszem – mégis elmentem a vitára, mert gondoltam meghallgatom, melyik erőnek mi a terve a várossal.   Kihirdették, hogy egy perc áll rendelkezésre a…..
Már megint az a fránya emlékezetkiesés?     Minap a Városi Könyvtárban megrendezésre került a polgármester-jelöltek vitája. Minden jelölt kapott valamennyi időt, ki többet, ki kevesebbet! Szépen sorjában, ahogy a sorszámot húzták elkezdődött a bemutatkozás.…..
A Heves Megyei Hírlap 2010. szeptember 18.-i számának 2. oldalán jelent meg „Hatvanban az etikán vitatkoznak a politikusok” című cikk. Ez röviden arról szól, hogy Hatvanban a négy polgármester-jelölt közül hárman aláírták az Agria Universitas Egyesület által…..
„Megkezdődött a Fidesz kampánya” című anyagunkhoz az alábbi olvasói levelet küldte egy olvasónk.    Nem megkezdődött a Fidesz kampánya szerintem, hanem a hülyítés folytatódik, csak más szereplőkkel.   Nehéz néhány dologról a keszonbetegség…..