Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VkBálint

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahol egyszer megemlítettem, hogy vásárlás előtt jó vagy rossz szokásommá vált, ez nézőpont kérdése, alaposan felkészülni a kiszemelt dobozról, ugyanis nem egyszer megtörtén velem, hogy kívülről nézve nagyon mutatós készlet került a kezembe, viszont utáltam összerakni…..
VkBálint 2010.08.03 16:54:38
Llew építő jellegű kritikával élt, mikor hiányolta a Castle-készletek intenzívebb jelenlétét a végigjátszások közt. Gyorsan küldött hát néhányat, hogy ez mostantól másként legyen. Így kell ezt csinálni: ha nem írja meg a blog, írd meg magad! Lehet csak a nosztalgia beszél…..
Nem tudom másnál is ez történt-e mikor használni kezdte a 8683-as bűvészt, de jobb résen lennetek, mert ez nyúl méretre durvább a vérfarkasnál is. | A felettébb nagyszerű képeket Orangyal007 készítette. |..
Amint az már reggel is láthattátok, irgalmatlan friss a blogunk (:D). Annyira, hogy Hammer jóvoltából már teszteljük is sok olvasónk egyik legnagyobb idei vágyát, az új csodakamiont. Három napra gyerekcsősz lettem, mert feleségem Hamburgban koncertezett (csak nézőként), de…..
VkBálint 2010.06.07 13:13:40
Úgy látszik ez a hetem a vintage/retro reklámok körül forog. Kezdődött egy hétfői poszttal, majd tegnap egy kedves olvasótól olyan infókat kaptam, ami talán közelebb visz az általam ismert legjobb lego-film megszerzéséhez, ma pedig egy magyar készítésű lego reklámot van…..
VkBálint 2010.06.05 09:37:35
Azaz Lego Katonai Építési Verseny 2010. A napokban ért véget a Flickr-en szerveződő megmérettetés, amely az egyik az legrangosabb a katonai Lego-építők között. A nevezőknek nem volt más dolguk, mint a kijelölt kategóriák egyikében építeni valamit, majd a fényképeket a…..
Amikor Lego robotokról hallunk, elsőre olyan alkotások jutnak eszünkbe, mint a repülőgépgyár: nagyon látványos, de a használati értéke mellé azért tennék egy pár kérdőjelet. Persze lehet a gyakorlatban használható dolgokat is készíteni: kiváló példája ennek a nyomtató,…..
VkBálint 2010.06.04 18:36:54
Lehi fészbukján akadtam erre a videóra:Először azt gondoltam, aha, valakinek sok ideje van, aztán meglepve láttam, hogy az eredeti – nem elektromos – gyári készlet linkjét is kitette. He?2003-ban ez egy létező vonal volt: Make and Create. Bár ez az év még az egészen…..
VkBálint 2010.06.04 16:21:08
A LEGOClubTV készített kitűnő reklámot a mozikban futó Perzsia Hercegéhez. A narrátor nem más, mint maga a herceg: Jake Gyllenhaal. A kisfilm természetesen nem csak a mozifilmet reklámozza, hanem a LEGO PoP sorozatát is, amely március óta elérhető a boltokban. | via fbtb.net |..