Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mind

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy emberek jönnek-mennek a Szigeten, körbenéznek, általában elcsodálkoznak a különleges bioszférán, etetik a vicsorgó punkokat, fotózkodnak a mélyen dekolált gót lányokkal, és tizenéves rappereket simogatnak. Az utolsó nap Tarlós István, Óbuda polgármestere, a Fidesz…..
mind 2006.08.17 08:32:17
Kedves De Pro!

Csatlakozom én is az érted rajongók táborába, hiszen egy újabb nyilatkozat, mely bírál valamit, ami sok más embernek nagyon sokat jelent. Először voltam kint a Szigeten, valahogy nem éreztem, hogy nagyobb válságban lenne a magyar kultúra, mint általában a világ kultúrája. Érdemes lett volna újra kilátogatnod a Szigetre, és a fikázás helyett végigjárni azokat a sátrakat, ahol magadra szedhettél volna némi kulturális töltetet.
Négy ember jött oda, kérek-e drogot. Mivel abszolút nem érdekel a téma, rögtön el is felejtettem ezeket a kérdéseket. Nem ez maradt meg bennem a Szigetből, de ugye mindenkinek arról szól, amiről hagyja és szóljon.
Bocsáss meg De Pro, de túl azon, hogy szólásszabadság van, és mindenki azt mond, amit akar, azt hiszem Te is csak egy irigy ember vagy, akinek fáj más boldogsága és öröme. Én sem éreztem kint közösséget a sok részeggel, de azért a Prodigy alatti hangulat egyűvé emelte az embereket.
Javaslom, hogy jövőre vegyél fel egy koszos tornacipőt, menj ki a Szigetre, keress magadnak zenét, és ne a drogosokat figyeld. Úgy sokkal könnyebb lesz, hidd el.

Ami pedig Tarlóst illeti. Van benne valami báj, ahogy éveken keresztül a sajtóban üzenget, hogy zajos a Sziget, takarodjanak a melegek stb., most meg a nagy választási hévben félreteszi az ellenszenvét, és elvegyül a nagy hózentrógerében a tömegben, ahol már zaj sincs. Ez okoz hányingert, nem a szigetlakó drogosok.