Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katicska

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Metál ride: Motörhead 2009.11.19 07:30:00
Gurulj stílusosan!  Via..
katicska 2009.11.21 02:37:26
@ommm: Azt gondoltam, hogy neked tetszeni fog!
A Népítélet-ben minden új és frissített ítélet ellenőrzésen esik át, és a problémások a kukában végzik. A gyanakvás-jelző is bejelez egy ilyen remekbe szabott írásra, mint például ez a kissé marketingszagú Linea. Igaz, azt állítja: nem vagyok Fiat kereskedő. Döntsenek,…..
Tehát épp felragasztottam új műszerfal-tehenemet, amikor furcsa szagot éreztem. Először azt hittem, a boltból kifelé jövet beleléphettem valaki szarába, úgy értem, kutya-valakiébe. Aztán hallottam, hogy Morzsa leugrik az ülésről, amit nem szokott: hát bizony szépen teleszarta.…..
oMm szemével Valami kötelező 2007.11.12 20:37:03
Hege Mestertől kaptam meg az Autóversenyzők c. magyar filmet.Óriási nagy köszönet neki. Az egyik legzseniálisabb darab, amit valaha láttam.Svábhegyi futam, első Magyar GP, Forma-1, ZIL-rali és még sokminden más.Jelenleg nézem meg másodszor.Itt és most szeretném kijelenteni, hogy ha…..
oMm szemével Ajándék 2007.10.22 18:52:00
-katicska-, az Alkholos Italok Felkent Papnője és -miluman-,a  legifjabb hivatalos autóbuzi jó fejek és voltak olyan rendesek, hogy megosztották velem annak a kiállításnak a képeit, ahová meghívásuk ellenére nem tudtam elmenni. Míg én tövig rágtam maradék körmeimet a…..
Belsőség Egy nap a műhelyben 2007.10.13 06:16:00
Gyerekkoromban elég szarul álltunk autós könyvekkel. Csak az autóskártyán a Lola T–163 okozott maradandó élményt. Talán ezért van, hogy az ikrek révén különös figyelemmel szemlélem a kortárs dedós autós kiadványokat. A héten a Kikában nem is tudtam ellenállni az Egy nap…..
A bemutató estéjén hiába tompítottam le magam pár Sambucával, hajnalban távoli hangzavar ébresztett. Toszkánában, a semmi közepén épült majorban szálltunk meg, gondoltam elég lesz egy fürdőköpeny és a fényképezőgép megnézni, hogy mi az. Mikor kiléptem az ajtón, már…..
Van olyan, aki csak autóval hajlandó közlekedni. Nem érdekli, hogy a múlt héten még 40 perces út ma két és fél óra a Duna áradása miatt, juszt sem választja a tömegközlekedést. Akad olyan, akinek nincs személygépkocsija, mert nem engedheti meg magának, esetleg nincs is…..
Rajongó gazdája lenne egy Jaguar XJ220-nak, de még egy ilyen vén macskára se futja? Tudok jobbat! Ne vegyen nagymacskát pénzért, kapjon kicsit ingyen! Csak most! Fél év körüli gyermek cica, kedves és értelmes, de nekünk nem kell, mert van másik. Befogadtuk az utcáról,…..
Belsőség Belestem a szoknya alá 2007.08.31 10:29:00
Van egy kézi autómosó Csákváron. Néha-néha, alkalmi sárdagasztás után bizonyára alapos alvázmosást is kérnek a gondos gazdák – legalábbis úgy gondolom, ezért ácsolták össze az udvaron a magas rámpát. Amire időnként én is felkéredzkedek egy-egy tesztautóval, most épp…..
Ennyi volt, vége az idei első Belsőség-találkozónak. Sok új barátot és remélem kevés ellenséget szereztem magamnak. Köszönöm, gyerekek, imádlak benneteket! (de természetesen semmi buzulás).Együtt mennek valamerre. Szerintem lángost és rétest vadászni.A bábszínház, ahol a…..
– Miért nem csináltál még soha koviubit? – jelentős konyhabubus vagyok, Nati kérdése indokolt. – Nem tudom, talán mert nincs akkora üvegem és lusta vagyok felhajtani. – Ha szerzek, adsz belőle? – Jóhogy. – De csak ha raksz bele kaprot. – Nyilván, fokhagymát is. –…..
Belsőség A szépség geometriája 2007.07.30 00:30:00
Napi rutinban forgatom az Ezermestereket. Most épp egy 1967. szeptemberi példányban leltem érdekes cikkre: Az EM bemutatja: a szépség geometriáját. A cikk a sectio aureáról, vagyis az aranymetszésről szól. Aranymetszésen a matematikában egy szakasznak oly módon való két részre…..
Az Újvilágban hamar megindult a lovaglás kényelem felé terelése. A ringatózó mozgás nemcsak az ötvenes-hatvanas évek autóira jellemző, hanem a lovasnak kellemes, nem természetes járásokra hajlamot mutató lófajtákat is ebbe az irányba tenyésztették. Ezekből a lovakból mára a…..
Kedves nézőink, drága olvasók! Segítsenek! A TV2 azt kérdezi tőlünk, mik voltak fennállásunk legmókásabb jelenetei, hogy születésnapi egyvelegükhöz használhassanak belőle. Mivel tudjuk, hogy régen minden jobb volt, de a mi fejünk se káptalan, arra kérjük önöket, írják…..