Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az ufókutató

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Radio Nowhere Hétfő esti funk 2011.05.30 23:41:00
Máris úgy érzi, elege van a munkából? Nem bírja tovább az iramot? Ébresztő, ember! Még csak a hét első napja van! A legjobb orvosság a gondjaira egy nagykanálnyi funk, ami továbblöki a munka rögös útján! Hagyja, hogy a doromboló basszus megtöltse élettel, ahogy a Melbourne-i…..
Hosszú ideig jegeltem a Radio Nowhere-t, de végre kozmikus jelek is nyilvánvalóvá tették, hogy ideje kitakarítani a pincét, újra elővenni a hathúrost és rebootolni!A cél tiszta: elhozni nektek a legjobb zenéket, elhozni a legújabb zenéket, elhozni azt, amit még álmotokban sem…..
Bréking: Megjelent a Quimby legújabb kiadványa, ami az Ajjajjaj maxi+ után egy CD+DVD csomag, mely a Lármagyűjtögető címre hallgat. A CD-n 3 új dal található, valamint 5 régebbi dal kétezerkilencesített változata. Köztük a Magam adom, Livius egyik legjobb dala, személyes kedvencem…..
Nyáron már elkezdte a még 2007-ben kiadott In Rainbows folytatását a Radiohead, de aztán félbeszakadtak a munkálatok, mindenki tette a maga dolgát. Most viszont a zenekar Dead Air Space nevű blogján Ed O'Brien gitáros elmondta, hogy a hangulat fantasztikus, úgyhogy januárban…..