Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Osiris

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reformok ide-oda, kommunikáció dettó, még mindig előfordul, hogy az ellenőrök ordibálnak a külföldiekkel, illetve amikor az ezen kibukó honfitársaink megpróbálnak tolmácsolként segíteni, az ő fejükről is leordítják a poratkákat, illetve levélírónk, Gergő esetében őt…..
Osiris 2007.07.16 18:31:38
Hát emberek nem vagytok semmik. A BKV primitivségétől eljutni a szexuális irányultságig azért nem gyenge teljesitmény... Habár ha b**i BKV-sokat nézem akkor tulajdonképpen onnan is indultunk. Hát itt aztán volt minden hideg-meleg jogok, elvek, még a londoni jegyárakkal is párhuzamot akartak vonni egyesek ami azért tényleg elég kacagságos.(a gazdaság között se lehet párhuzamot vonni fel kéne fogni(szerintem a többi friss tagállam se a leghárdkórabb eu-s országhoz hasonlitja magát)) És van egy igazi Magyar Magyar (Hofi után szabadon reméllem ez csak utalás) is aki itt is mi mást csinálna (???) Magyarkodik(holott messziről világit rola, hogy SOHA nem járt sehol butapesten kivül)(végülis ehhez ért). Akkor a sok jog meg minden okoskodás végén feltennék egy kérdést, és utánna elmondom mit KELLETT volna tenni. A kérdés: "Más ember nem volt azon az állomáson ???" Csakmert ha mondjuk melléd állt volna hallgatózni, akkor lehet nem lett volna attrocitás.
Szóval a megoldás amit már az egyik előző felszólaló is megemlitett de nagyon elmentetek mellette: a tények rögzitése. Ma már minden bigyóba be van épitve legalább ezer mega felvétel. MP3-ba hangfelvevő, telcsibe kamera, stb. Ugyanis a tanulság nem az h milyen bunkók a BKV-sok (amugy nagyon...) a tanulság marad a régi:
"nem az a lényeg, hogy mit tudsz, hanem hogy mit tudsz bizonyitani".

Ha én ott leszek egy ilyen atrocitásnál tuti nekimegyek a bkv-snak csak vegyétek fel hogy majd kimagyarázhassam miért löktem a metró alá(..a huzat, meg furcsán esett rá a fény.... amugy is ő ütött elsőnek). Tartsunk már össze emberek!!! Ne hagyjuk már hogy IQ-tlan barmok TERRORizáljanak BÁRKIT is.

Egyébként az ÖSSZES Bp-i lakos 99%-a béna lúzer. Ennyi bicikliút mellett inkább ülnek a dugókba :-) Én fele annyi idő alatt érek be dolgozni mint amig BKV-val jártam. Naponta 40 percet kaptam plusszba, amit nem dugóban/bkv-n/unatkozva töltök már el hanem értelmes dolgokra pazarolva.
Ki lehet számolni hogy egy 4 águ kereszteződésnél pont 2X annyi zöldet kapsz, mint egy autós, ha nem egyszerre zöldül a zebráéval a te irányod.(egyszer a zebra, egyszer az ut zöld minden iránybol) Ha meg egyszerre zöldül akkor ugyis mindegy. De semmiképpen ne mozogjatok emberzoknik. A Bp.-i Lányoknak meg akkora a feneke hogy kirakós römit lehet rajta játszani. Ti tudjátok...

Azt is pedzegette itt mindenki h igy BKV, ugy BKV Aba Botond stb. Feltünt valakinek hogy a tömegközlekedés az sajnos egyenlőre NEM versenyszféra. Ez annyit tesz, hogy mivel nincsenek konkurens cégek akik versenyeznének értem(az utasért). Ebböl következik hogy nem is fejlesztik a szolgáltatásuk szinvonalát megfelelő mértékben, mert nincsenek rákényszeritve. A versenyszféra mindig is nagyobb kihivást jelent mint az állami monopoljogokkal való bűvészkedés. Következésképpen mindig a versenyszférában fognak dolgozni a jobb képességü emberek. Majd ha bevezetik a kapitalizmust a most lehetetlennek mondott helyekre (rendőrség, máv, tömegközl.) akkor esetleg javul majd a szolgáltatás szinvonala. Az a duma, hogy miért nem rögzitik a kameraállásokat az jó nagy kamu duma, ugyanis akkor nem lehetne például a benzinkutakon se kamera. Sok nyugati országban például a metrókamerák(és a pályaudvari kamerák) öszekötve működnek az Interpool terror ellenes adatbázisával, és olyan képelemző szoftverek futnak rajtuk, amik még plasztikai műtét után is felismerik a terroristákat...
Szóval mindent lehet csak akarni kell
Vagy ha nem akarják ki kell kényszeriteni.

Kérlek titeket hogy GONDOLKOZZATOK el ezeken a dolgokon, de NE reagáljatok rá.