Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sukitore

37 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A blog feltöltés alatt áll, élesítés augusztus 15. Rövid, ütős romantikus, erotikus történetekkel kívánunk titeket szórakoztatni A blog szerzői: Adriana Motta, Anne Priest, Beatrix Fekete, Halasi Miklós (Mykee), Kolba-Rád Piroska, Regina Földesi, Natalie Riven-Roux & Daniel P. Campbell,…..
Sukitore 2017.08.12 11:29:18
Sukitore blog Másfél év múlva 2016.06.21 20:49:13
Ma alaposan elgondolkodtam a Sukitore jövőjét illetően. Lehet, hogy sokaknak szomorú eredményre jutottam, de úgy gondolom most, hogy ez a realitás: nincs igény egy ilyen oldalra, vagy ismét sikerült egy utópisztikus ötletet megvalósítanom, ami még nem érett meg a befogadásra...
“Attól leszel profi, ha akkor tudsz élvezni, amikor akarsz.” - Kovi   Michelle Wild, Sandra Iron, Niki Belucci, Maya Gold, Monique Covet, csak pár név a 2000-es évek pornócsillagai közül. Olyan nevek, arcok voltak, akiket az is ismert, aki egyébként nem nézett pornót. Azt mondják a magyar…..
Tegnap a facebookon található Magyar bloggerek és blogkedvelők közösségében tegnap lettem "A nap bloggere", ami annyit jelent, hogy az ott feltett kérdésekre, egy bejegyzésben kell válaszolnom. Kihasználva a témát, ezt a lehetőséget felajánlottam a blog facebook csoportjában, és a kedvelhető oldalán…..
Sukitore blog Nálatok is járt? 2015.12.06 12:06:59
Ugye már járt nálatok a mikulás?  ..
Itt a húsvét, a huncutkodás,Megvolt már a locsolkodás?Ha mégis eljönne a nyuszi,Jár neki is egy nagy puszi!..
Sukitore blog Ajánljuk magunkat! 2015.02.07 17:45:54
Hamarosan egy újabb játékos meglepetésre készülünk itt, de amíg ez folyamatban van, addig érdemes körbenézned a többi Sukitore oldalon is, mert biztosan találsz kedvedre való tartalmat. Javasoljuk, hogy olvass vissza az oldalakon, nézz körül alaposan, mert ritkán ismétlünk tartalmakat egy lapon…..
Sukitore blog Hancúros új évet! 2014.12.30 18:59:09
Lassan itt az új év és reméljük, hogy minden kedves olvasónknak jövőre még több örömben telik majd! Hancúros és buja 2015-ös évet kívánunk!..
Sukitore blog Kellemes ünnepeket! 2014.12.23 14:54:58
Itt a karácsony és mindenki igyekszik a szerettei körében tölteni az ünnepeket. Ezúton mi mást is kívánhatnánk minden olvasónknak?..
Meglepetéssel készültünk azoknak, akik szeretnek olvasni! Kattints és eláruljuk!..
Néhány napja figyelemmel kísérem a rendőrségi oktatóvideókkal kapcsolatos felhördüléseket, amelyek már a külföldi sajtó figyelmét is felkeltették. Már megírtam egy hosszú posztot (itt alább némi hezitálás után mégiscsak közzéteszem), mikor jött a tüntetés híre.…..
Sukitore 2014.12.02 08:40:57
Látva a kommenteket, ismét mindenki másképp érti a cikket. Szomorú, de egyben érdekes is, mivel emberek vagyunk és mindenki úgy érti, ahogy gondolja. Azt lát mögé, amit akar, de ez egy emberi tulajdonság, lépjünk át ezen.
A cikk mondanivalója alapból arra világít rá, amit fentebb midnight coder is írt: ha olyan helyen vagy, ne tegyél rá még egy lapáttal, mert nyilvánvalóan célponttá válsz. Ahogy az arab világban sem mész miniszoknyában, vagy egyes amerikai államokban is hülye szabályok vannak, amit a környezet és kultúra alakított ki, ott ne provokálj, hanem olvadj be. Itthon is lehetne meztelenül mászkálni a belvárosban, mert pl. Afrikában az a természetes, mégis közszeméremsértésért lecsuknak.
Tehát minden érmének két oldala van: az elkövető mentálisan gyenge, idegileg ingatag. Sokszor az ember a saját rokonáról nem tud dolgokat, mert nem mondjuk, nem beszélünk róla. Vannak nők, akik természetesnek veszik a közeli, személyes kontaktust, ami egy ilyen emberrel való találkozás után nem szerencsés, de ilyenkor ki a hibás? Aki őszinte és közvetlen vagy aki idegileg gyenge? Nyilván, aki támadó és erőszakos, ez egyértelmű. De ha esetleg ilyen ember van a környezetben, érdemes őt esetleg kezelni, ahelyett, hogy akasztanánk. Csak épp kezelni nem tudja az orvostudomány, max leszedálják.
És még egy elgondolkodtató statisztika: itthon a szexuális keresések első helyén a családi pornó áll, majd a BDSM dolgok (szado-mazo) évről-évre. Aki nem hiszi, járjon utána és ennek tükrében mélyedjen el.
Most kifejezetten a hölgyek kedvére teszünk! Minden férfi tudja, hogy a nők vad pillanatukban szeretik letépni a férfiakról a ruhát. Néha csak legeltetik a szemüket a kiszemelt áldozaton. Most vetkőztethetnek! Csupán az egérrel kell "lehúzni" a felesleges textildarabot - amíg lehet. Kellemes…..
Ez valami új dolog és kivételesen a bejegyzés alján kezdődik a történet! Figyelem: a sztori csak asztali verzióban látható, mobil sablonon nem!..
Minél többen vagyunk, annál változatosabb történetek készülnek. Tehát Rád is várunk, biztosan akad egy-két izgalmas ötleted, fantáziád!..
Sukitore blog Mi az a sukizás? 2014.09.03 07:50:00
Sukizás, sukizni, Sukitore - lehet ízlelgetni a szavakat, és sokan elsőre valami távol-keleti dologra gondolnak. Pedig csak egy egyszerű szójátékról és annak „következményeiről” van szó. De mielőtt felfedném a megfejtést, pillantsunk be a kulisszák mögé: miért is jó a sukizás, miért okoz többeknek…..
Amíg a következő képregény készül, addig csak egy kérdésünk lenne:  ..
Sukitore blog 300 2014.07.06 20:59:36
Nem nagy szám, de nekünk mégis fontos: ennyien kedvelték már a hivatalos Sukitore rajongói oldalunkat. Köszönjük minden rajongónknak és népszerűsítőnknek! Reméljük, hogy ezután is minél több emberhez jutunk el (vigyétek a hírünket, osszátok a bejegyzéseket!), szórakoztathatunk titeket újabb…..
Itt a könyvhét! Ebből az alkalomból leporoltuk a történeteket és egy ingyenesen letölthető könyvbe gyűjtöttünk párat. Összesen 13 történet vár arra, hogy elolvassátok, amit íróink legjavából válogattunk össze. A kényelmesebb lapozásért PDF-ben letölthető az alábbi linkről, ami akár mobilra vagy…..
Először, csak azt hittem, álmodom ezt a csodás friss kávé illatot, de ahogy tisztultak a fejemben az emlékképek, rájöttem, már nem az otthoni lakásomban vagyok, hanem a Balatonon, és tegnap Ágiékkal borozgattunk, majd a bódító Tihanyi Merlot megtette a hatását, pillanatok alatt álomba szenderültem.…..
Sukitore blog Szerető szomszédok 2013.06.21 11:20:06
Felébredek. Kipattan a szemem, és a szokásos játékot játszom. Megpróbálom kitalálni hány óra lehet. Fülelek, kint még nagy a csend. Gyenge fény az ablakon. Még korán van. Az órára nézek. 5:12 Na igen, még van fél órám a felkelésig. Mellettem feleségem szuszog, a másik szobákból a két gyerek álmának…..
Sukitore blog Kalózsors 2013.06.19 11:05:45
Tenger. Ez az én hazám, itt élek minden nap, szárazföldet alig látok. De ki mondta, hogy nem kemény egy kalóz élete? Itt lehet a legjobb zsákmányokat rabolni, szárazföldön nem visznek ennyi értéket az emberek.- Húzd már meg azt az istenverte vitorlát, mit tökölsz ott?! - ordítok az egyik idiótának.…..
Beléptem az irodahelységbe. Egy éve nem jártam itt, pontosabban egy éve és két hónapja. Szinte semmi sem változott. Eszembe juttatja az édes órák emlékét, amik itt kezdődtek. A portaszolgálatnál senki sincs, így nyugodtan várakozok. Közben emlékezem. Másfél éve kerültem ide, mint utolsó éves…..
Sukitore blog Írókat keresünk! 2013.05.06 10:41:23
Ha tetszettek az eddig olvasott történetek és kipróbálnád magad, vagy mások fantáziái helyett a sajátod írnád meg párban, akkor jelentkezz! Nem csak profi írókat várunk, hanem mindenkit, aki szereti az erotikus történeteket, vagy már írt hasonló sztorikat (például blogokon, más weblapokon). Nem is…..
Sukitore blog Jószomszédi viszony 2013.05.03 10:36:00
Gyönyörű, késő tavaszi idő van kint, legszívesebben nyakamba venném a várost és céltalanul sétálnék, csak hogy magamba szívhassam az édes tavaszi illatokat. De sajnos nem tehetem, sürgős munkám van, holnap fontos prezentációt tartok és még össze kell raknom az anyagot a laptopomon. Ám, mielőtt…..