Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krumpli

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tudtátok hogy a különböző alvási pózoknak jelentése van? Akár problémák jele is lehet ha kicsit elemezzük alvási szokásunkat. Többször esett már szó arról hogyha valaki összehúzódva alszik akkor az a zárkózottság, szorongás jele lehet, illetve ha valaki háton alszik, karjai nyitottak az nyitott…..
Ma már Magyarországon is egyre több helyen kapni kiváló minőségű, különleges csokoládékat a megszokott mainstream termékek mellett. Én pedig imádom a csokoládés édességeket. Ezért utánajártam, mi a jó csokoládé és a jó csokis sütemény ismérve. Ebben tapasztalt ismerőseim segítettek, valamint…..
Te jó szomszédnak tartod magad? Csekkold listánkat és nézd meg, tényleg megteszel-e mindent azért, hogy "kedves szomszéd" legyél és ne "hisztis szomszéd"!..
Jó lenne, ha a vezetők érzékenyebbek lennének a problémákra, és tudnának normálisan kommunikálni az emberekkel Kedves praxis blog olvasók! Gondoltam megosztom veletek én is a történetemet. Előre bocsátom, hogy alapjába véve türelmes ember vagyok, de ami sok az…..
Szombaton megismételjük kerékpáros vonulásunkat a Rákosrendezői kerékpárútért, járdáért, és általában Zugló és Budapest hiányzó, vagy áldatlan állapotú kerékpárútjaiért. Legyünk sokan, legyünk KRITIKUS TÖMEG, gyertek el egy őszi szezonzáró, kerületbejáró…..
A Becoming Minimalist bloggerének, Joshua Beckernek a szülei kisebb házba költöztek, majd Joshua elbeszélgetett az anyjával, Patty-vel arról, hogy miért hozták meg ezt a döntést. Beszélgetésükből az derült ki, hogy az emberek 5 fő ok miatt vesznek nagyobb házat,…..
Figyelem! Az alábbiakban nyugalom megzavarására alkalmas vélemény olvasható. Most, hogy a Gyermek elérte a bölcsis kort, nagy bölcsőde tesztelésbe fogtunk. Azt tapasztaltam, hogy a legtöbb 8. kerületi bölcsődéről még fórumokon sem lehet elérhető információt szerezni. Így…..
Akkor is meg kellett volna néznie a gyereket, ha egyáltalán nem oda tartozunk és egyáltalán nincs kártyája. Valamiért csak kitalálták a Hippokratészi esküt. Tisztelt Praxis!   A napokban sikerült olyan sajnos rossz tapasztalattal gazdagodnunk, amit szeretnék önöknek megírni.…..
Nem mehet le február 2-án a Super Bowl szünetében Scarlett Johansson Sodastream-reklámja, mivel a Fox tévécsatorna fejesei szerint beszólt benne a Coca Colának és a Pepsinek is, írja a Kreatív. A hivatalos indoklás szerint "a reklámban a Coca-Cola és a Pepsi említésének nincs…..
Pártunk és kormányunk vasökle ismét lesújt. Az uzsorások és rezsimaffiózók után most végre a lomizókkal is leszámolnak. Nem lesz kérem több felfordulás, más kidobott vackaiból meggazdagodás! A négyszögletű kerek erdőben ismét van min kárognia a balliberális páholynak…..
Nehéz elhinni, de a magyar cégek 99%-át, és az azoknál dolgozó emberek 99%-át bizony így hívják, ahogy a címben írva van. (Na jó, van akinek a keresztneve is Grrsmmms) Mire alapozom ezt? Teljes mértékben saját kutatásokra, mely kutatásokat üzleti reggeliken, konferenciákon,…..
Nemzeti Dohányboltban vásárolni hatalmas élmény! Ezekért: Pénzt spórolsz: Lassúak. Mire kapsz valamit már rég meghaltál tüdőrákban, vagy bármi másban így a kért terméket már nem kell kifizetned. Tradícionális/konzervatív: 2013-ban bankkártyás fizetésről még hírből…..
Nem is hinnénk, hogy ennyire sokféle csokoládé létezik, de ha jobban belegondolunk, a csokoládék világában legalább olyan nehéz eligazodni, és igazán jót választani, mint mondjuk a borok esetében. A kakaóvaj, amit a csokoládéipar különböző területein alkalmaznak, teszi…..
Irodakaja - receptek Rakott krumpli 2013.03.07 13:17:45
Egyszerű, gyors kaja.. Hozzávalók 6 személyre: 3 kg burgonya 2 szál enyhén csípős kolbász 8 tojás 2 nagy doboz tejföl 25 dkg trappista sajt 10 dkg füstölt sajt só olaj zsemlemorzsa A krumplit, tojást felrakjuk főni. (a burgonya vizét jól megsózzuk, a héját…..
1. ábra: helytelen kompozíció Hihetetlen, de a kátyúkárok több mint felét a megfelelő dokumentáció hiánya miatt nem fizetik ki. Érdemes az utcával együtt felismerhetően lefényképezni a kiszemelt gödröt, és az a tuti, ha még rendőrt is hívnak a hatósági…..
Krumpli 2013.03.04 14:32:31
@Manci néni, a szomszéd: Ha arra figyelsz, hogy milyen az út minősége, akkor kevésbé tudsz figyelni a forgalomra....rossz ötlet
„- Hogy van a feleséged? – Beteg. – És veszélyes? – Ilyenkor nem, csak ha egészséges.” Ilyen és csak ilyen vicceket közöl már jó ideje az V. kerület lapja, a Mai Belváros. A címlapon egy Rogán-portré, a hátoldalon pedig szép rózsaszín keretbe foglalva egy nagyadag…..
255,165,0. Íme, itt egy újabb kódsor, amivel ideje lesz megbarátkozniuk az energiafogyasztóknak. A három szám így együtt nem más, mint a narancssárga RGB színkódja. És hogy ez miként kapcsolódik blogunk tematikájához? Úgy, hogy mától hatályosak az új energiaszámla-képek.…..
Nyúlpecsenye, ahogy Liguriában készítik Talán még nincs túl nagy rajongótábora a nyúlhúsnak, pedig könnyen emészthető, zsírszegény, fehérjében gazdag eledel. Ennek a receptnek a titka, a kiváló minőségű alapanyagokban rejlik. Fekete olívabogyó, kapribogyó, fenyőmag,…..
Krumpli 2013.01.25 12:07:11
  Mitől lehet világhírű Budapest? Mondjuk a fürdőitől - szerencsére úgy tűnik, történnek lépések a helyreállításukra. Mondjuk a romkocsmáiról - sajnos úgy tűnik, történnek lépések a tönkretételükre. Pedig mindezeken kívül van egy olyan egyedülálló kincse is, amivel…..
Ezen blog megírására a családunkkal  megtörtént események vettek rá, minél több emberrel szeretném megismertetni ezt a veszélyt, ami nyugdíjas szüleinket és nagyszüleinket veszélyezteti. Cégnevet és családunk nevét nem említem, hátha a cég vezetői úgy gondolják hogy…..
A XII.kerületben nemrég felállították Borza Teréz porcelánművész és Kontur András szobrászművész Hajnal/Fény című szobrát, melyet a kerület ajándékba kapott az alkotóktól. A szobor a Nemzeti Kulturális Alap 700.000 forintos támogatásából készült el, felállításának 1…..
Nem a felsőoktatás helyzetéről és nem a tandíjról szeretnék írni, ebben az ügyben ugyanis duplán elfogult vagyok: egyrészt a munkahelyét féltő egyetemi oktatóként, másrészt egy ésszerű mértékű, a tanulást és a minőség számonkérését ösztönző tandíj híveként.…..
A Digi kiszedi a Discovery-csatornákat, a UPC erre az összeset bepakolja csomagjaiba, úgy szép az élet, ha zajlik, ugye. Ez azt jelenti, hogy a sima Discovery és az Aninal Planet mellett jön a főként nőkre pozícionált TLC, a Discovery Science, a Discovery World, az ID Investigations…..