Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caravaggio

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Harc a ráncok ellen 2008.02.20 14:00:00
Vannak szimbólumok, amik univerzálisak, mint a kereszt, a jin-jang, a spirál vagy a Pause gomb. A körbe rajzolt két párhuzamos vonal talán még ismertebb is, mint a többi, hiszen a digitális korban generációk nőttek fel Discman-nel és MP3-játszóval a zsebükben vagy a DVD…..
addict Vigyázz az uborkával! 2008.02.20 09:23:00
Uborka nem rendeltetésszerű használata helyett inkább vegyél magadnak egy vibrátort a Durex online shopban. Vagy ha mégis uborkával szeretnéd, használat után legalább ne rakd vissza a hűtőbe. Ezekkel a jótanácsokkal látja el nőket a Durex legújabb reklámja, amelyek első…..
Régóta tervezem, hogy írok a hazai reklámszakma egyetlen valamire való lapjáról, a Kreatív magazinról. Ehhez jó apropót szolgáltatott most az arculatfrissítés, amin a hónap elején zavarták keresztül a lapot. Kezdjük azzal, hogy egy reklámszakmai magazint szerkeszteni nem lehet…..
A holocaust túlélői lassan eltávoznak közülünk, így élő szemtanúk hiányában ez a szégyelnletes esemény fokozatosan a történelem homályába vész. Egyre kevesebb fiatal képes megérteni, hogy mit jelentett ez annak idején, mennyi kínt és szenvedést hozott a világba ez a…..
Legalábbis a Partnership For a Drug-Free America nevű szervezet új reklámfilmje szerint. Ebben egy fiatal srácot látunk, aki a szobájában szippantgatja a zöldet, amit egy érdekes metaforával ábrázolnak. Amikor a felgyorsított felvételeken a fiú előveszi a kis zacsiját, a fűből…..
Végre itt a szilveszter, eljött a várva-várt pillanat, amikor a pirománok előbújhatnak odúikból, és büntetlenül hódolhatnak szenvedélyüknek. Ilyenkor nagy a kísértés, boldog-boldogtalan igyekszik emlékezetessé tenni a szilvesztert a szomszéd Tesco parkolójában felállított,…..
Az ingyenes ajándéktárgyak osztogatására épülő akciók mindig nagy sikerre számíthatnak, pláne, ha skótokról van szó. Nem véletlen, hogy épp Skóciában örvendeztették meg a járókelőket egy meglepő látványossággal. A helyi Rock Radio ugyanis ingyenesen elvihető…..
Te hogy reklámoznád fiatal férfiaknak a herevizsgálat fontosságát? Nyílván te is beöltöztetnél valakit egy löttyedt, ráncos herének. Aztán hogy vizuálisan ábrázold azokat a megpróbáltatásokat, amelyeket egy pár bőrzacskóba szorult golyónak ki kell állnia élete során,…..
A "saját farkába harap" kifejezés szó szerinti értelmezése sokáig váratott magára, mostviszont egyszerre két irányból is érkezett rá megfejtés. Lehet, hogy az üvegházhatás, esetleg Angóla kézivébén elért 7. helye vagy Putyin újraválasztása váltotta ki,…..
Az argentín Hombre férfimagazin meglehetősen őszinte és kendőzetlen reklámokat helyezett el különféle lapokban. A magazinokat átlapozva először csak annyi tűnik fel az olvasónak, hogy két lap össze van ragadva. Aztán amikor kis erőszakkal végre sikerül szétszedni a lapokat, a…..
No comment. Szép napot! Ma reggel kivételesen nem a MÁV-ot szeretném kommentálni, hanem egy utast. Vonattal ingázom sok tíz kilométerről immár harmadik éve, nem hiszem, hogy sok újat tud mutatni nekem a MÁV. Drága, koszos, büdös, lassú, ritkás - ez van.  A bérletet…..