Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzőkeSzikla

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megjelent  Galaxy S 2-re a hivatalos Jelly Bean tesztverziója. Én körülbelül egy napja használom és eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, de hozzátartozik az igazsághoz, hogy néhány apróbb bugot is felfedeztem a rendszerben. Pozitív: 48 Gb ingyenes Dropbox…..
A SamMobile ma nagyon jó hírekkel szolgált a Galaxy S 3 (U:és Galaxy S 2) tulajdonosoknak, hivatalosan bejelentették a telefonhoz készült Jelly Bean ROM-ot, amelyet néhány napon belül OTA (Kies/Wifi) frissíthetnek, nem hivatalosan (itt) pedig, akár már ma Odin-al.  Azt, hogy…..
SzőkeSzikla 2012.11.17 23:11:41
@Való: Köszi,de priviben adhatsz szorosabb tanácsot,előre köszönöm!
Szikla
SzőkeSzikla 2012.11.17 23:16:14
@Való: Elment a szolgáltató,voda, kódot kér ,mit tegyek?
Az MSZP Schmitt Pálhoz fordul, azt kérve, hogy bírja rá a fideszes politikusokat arra, ne szavazzák meg a nyugdíjak korlátozásával kapcsolatos módosításokat, vagy ha ez mégis megtörténik, az államfő vétózzon. Az ügy, mint csepp a tengerben, világosan mutatja, hogy miért is a…..
SzőkeSzikla 2011.05.18 21:33:46
@Ordnassac: Tessék,itt van!!
SzőkeSzikla 2011.05.18 21:39:42
törökgáborelemez 355. Na dnye 2011.04.28 21:02:00
Ma pontosan hét darab levelet kaptam, amelyben – különböző stílusban – arra szólítanak fel a kedves olvasók, hogy fejezzem be a gyáva hallgatást, és írjak végre valamit a gyöngyöspatai eseményekről. Tényleg tudatosan nem akartam írni az ügyről, de más okból: a…..
A Tárki ma nyilvánosságra hozott kutatása szerint a Fidesz támogatottsága elérte azt a kritikus, a teljes népesség kevesebb mint egyharmadát maga mögött tudó szintet, ahol az MSZP járt 2003 tavaszán. A különbség persze látványos: miközben akkor a csökkenő támogatottságú…..
Ma kaptam meg az értesítést a Goldenblogtól arról, hogy a blog idén első lett a hírblog-kategóriában. Tudom, hogy mostanában nem divat örülni egy díjnak, különösen, ha nem jár lánccal, én azonban nagyon örülök... Amikor tavaly november 2-án feltettem az első kérdést,…..
Néhányan már olvashattátok twitteren, hogy tegnap elhoztam az XMS 27 colos iMacjét. Egy igazi szörnyeteggel van dolgunk, lássuk a konfigurációt: 4 magos, 8 szál kezelésére képes, 2,8 gigahertzes Intel Core i7-es processzor 8 gigabájt memória 1 terabájt merevlemez Ati…..
SzőkeSzikla 2010.07.30 19:57:10
Az eddigi elnökválasztások második legnagyobb támogatottságával, 263 szavazattal már az első fordulóban államfővé választotta Schmitt Pált a parlament. Ilyen frakciófegyelemre elnökválasztásnál még nem volt példa: az adatok alapján nehéz másra gondolni, mint hogy a titkos…..
Bár valamilyen rejtélyes okból még mindig nem került nyilvánosságra közvélemény-kutatás azzal kapcsolatban, hogy vajon a magyarok mennyire elégedettek Orbán Viktor államfő-jelöltjével, a választókat feltételezésem szerint megoszthatta a döntés: elkötelezett kormánypártiak…..
SzőkeSzikla 2010.06.26 06:07:05
@S2000: Vitatom!
Semmilyen módon nem árthat Mo-nak Sch. Nagy nemzetközi(el)ismertsége miatt,igazi diplomata kerül a székbe. Kár gúnyolódni a Sándor-palotával,amikor Ő egy egyébként nem rászorult valaki,de ez a tisztség ezzel jár.
Egyébként már az előzőekben említettek szerint is más a forgatókönyv...
Addíg meg csak emeli a színvonalat!
SzőkeSzikla 2010.06.26 11:31:55
A történet így szól: messze innen, egy távoli birodalomban élt a Fehér Nyúl. Hatalmas uradalma volt, olyan mérhetetlenül óriási birtokkal rendelkezett, amit mi ép ésszel föl sem foghatunk. Erdőkkel, tavakkal, kastélyokkal volt tele a föld. Ekkora irdatlan terület rendezésére a Fehér Nyúlnak rengeteg emberre volt szüksége, rengeteg rabszolgára. Kínozta, éheztette, gyötörte rabszolgáit, abban lelte örömét, ha másokat szenvedni látott. Imádta a frissen ontott vér csípős szagát és a halálhörgés rémületes hangját. Élt ebben az időben egy nemes lelkű, bátor harcos, a Farkas, aki messzi földről érkezett csak azért, hogy felszabadítsa a rabszolgákat a Fehér Nyúl rémuralma alól. A vakmerő Farkasnak viszontagságos útja végén sikerült végeznie a Fehér Nyúllal, hosszú napokig tartó, elkeseredett küzdelmüknek azzal vetett véget, hogy egy ősi fa levelével levágta a gonosz zsarnok fejét. A legmagasabb hegy, leghatalmasabb várának legfelső tornyának tetejére mászott kezében a Fehér Nyúl fejével és onnan üvöltötte a rabszolgáknak: Szabadok vagytok, barátaim! Ezután az ezernyi rabszolga apró darabokra tépte a hős Farkast, mind evett egy kicsit a húsából. A rabszolgák dühösek lettek, hogy gazda nélkül maradtak.
Az egyik kutya élesen felugatott, majd lassú elnyújtott nyüszítés után ismét megnémult.
De legalább az aranyat, azt megkaphatjuk?

Ugye,nem ezt akarjátok???
Bár nem volt váratlan Orbán Viktor döntése az államfő-jelölt személyéről, a tény bejelentése óta mégis sokan keresik a magyarázatot. Különösen érdekes értelmezést ad az egyik színvonalas blog sajnos anonim szerzője, aki az amúgy következetesen tisztelettudónak nevezett…..
SzőkeSzikla 2010.06.25 21:33:04
@Ordnassac: A Fidesznél szerintem brilliáns agyú-fiatal-akcióközpont adja meg az irányt,amit a rutinosak arculattal látnak el és oszt ' jónapot,Brilliáns csapatmunka,ezért nem lesz ellenszere,és ezt ahogy múlik az idő,egyre többen be fogják látni és nem lévén más alter,csatlakozni fognak...egyre többen,nem mint a bírálók csapata mongya'
SzőkeSzikla 2010.06.25 22:26:56
@Videofon: Látod-a nézőpont-mennyire befolyásolja a megítélést!
A Sólyom László tevékenységével kapcsolatos kritikák közül egy már biztosan tarthatatlan: aki eddig azt állította, hogy az államfő újraválasztása érdekében hajlandó engedményeket tenni, elveit feladva alkalmazkodni, az a köztársasági elnök mai döntése után kénytelen lesz…..
SzőkeSzikla 2010.06.21 15:23:48
@Ordnassac: De Uraim,komolyan vitáznak egy olyan dologról,ami -a lényeget tekintve-olymindegy? Én nem hiszem, h' a dolognak lenne jelentősége a továbbiakra nézve,ugyanis,-egy súlyát tekintve -papillonweight,mert a többség,akik a Fideszre szavaztak,nem is tudják,hogy van köztársasági elnök!!!Akik meg tudják,azok egy BOHÓC-ot látnak benne(sajnos)Én közvetlen véleményeket hallottam ezt ügyben,azokat interpretálom a mélyvdékből.
SzőkeSzikla 2010.06.21 15:30:01
@[nick]: Itt most az orákulum az OV.Értsd szószerint.
Az Ő szava DÖNTŐ.
SzőkeSzikla 2010.06.21 15:40:40
@Zoltchy: Eccerűen NEM ÉRDEKLI ŐKET!!!
Most itt a magaslabda a wimbledoni tenisztorna döntő brékjében.
Megsegítjük a Vidéket (nagy V-vel) és miénk az aratás,pedig semmi nem terem a földeken az idén...
Máris isteni magasságokba emelkedett OV.Mert odaadja még a kezét is akármilyen drága is ,ezzel a top topjára emelkedik.
A kétharmados többséggel rendelkező kormányoldalnak a győztes mindent visz jegyében tett lépései azért is annyira látványosak, mert az ellenzék gyenge és megosztott. A Fidesz feltehetően még egy darabig haszonélvezője lesz ennek a helyzetnek, amelyben az ellenzék három pártja…..
SzőkeSzikla 2010.06.16 16:04:45
@hoplita: Én nem azt mondtam, h' az ciki h' van diákhitele,hanem ahogy viselkedik az a gáz...
Elkésik? élete nagy szavazásáról,leveszi a zakóját,mer' úgy raj',megígérte?
Mindent monhacc',csak azt nem,h' OV az eltárs...
Én is vótam kisdobos...,de eltás assoha.
Belémnevelte Édesapám a cucilista ellenérzést,szegény ,nem érte meg a kizavarásukat...Tőle is mindenét elvettek, mikó' avvót a divat,sajna...
No félre ,elő a komollyal.
Annyira be fogják betonozni magukat,(szó sem érheti a ház elejét érte...),h' nem lehet kirobbantani őket sosem onnan-ésa ez érthető,mert akkora a lehetőség.
SzőkeSzikla 2010.06.16 16:06:27