Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kari

32 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Kellene még egy Alfa 2008.07.18 06:41:00
  Nem, nem hülyültem meg, egyszerűen csak hiányzik még egy a flottámból. Lassan két éve, hogy rendszeresen végignyálazom a külföldi használtautó honlapokat és eljátszom a gondolattal, hogy melyikért lenne érdemes órákig autózni az autópályán, aztán hazahozni és…..
 Eredetileg arról volt szó, hogy a 2012-ben induló gyárban csak A és B osztályokat fognak gyártani, de a DAG vezetői belátták lehet, hogy addigra nem is lesz már A és B. Lehet, hogy tök új modellek lesznek. Még az is elképzelhető, hogy a filmek mintájára beindítják a ZS…..
Egyre jobban bebizonyosodik, hogy Dopeman szövege az élet bármely területére igaz. Ha egyszer bekerül az ember a rendszerbe vagy nyilvántartásba, a mai számítógépes adatfeldolgozó világban az isten sem menti meg a büntetéstől. Akár vétkes, akár nem. Ráadásul ez nem is érdekel…..
Látom már, ebből sorozat lesz. A múltkor megtaláltam az autós újságíró ideális munkaeszközét, most pedig ismét egy kifejezetten nekik szánt fogyasztási cikket. Ez itt a fürdőszobai piperepolcom. Semmi extra, azok a cuccok, amiket az ember azért használ, hogy mások közelébe…..
Manapság már nem nagy szám a hordozható számítógép. Vannak, akiknek egyenesen nélkülözhetetlen a munkájukhoz, így nem csoda, ha úton-útfélen látunk embereket dolgozni étteremben, moziban, stb. Annyiféle van már, hogy mindenki megtalálja az ízlésének valót. Winkler például…..
Belsőség Subaru Impreza WRX STi 2008.04.18 10:56:00
Amikor először megláttuk képeken az új Imprezát egyszerre dobbant a szívünk: valami véget ért… valami fáj. Ferde háttal ez az autó már nem az, ami régen volt. Persze korábban is voltak botlások az Impreza dizájnjában, mint például a békaszemű változat, de aztán a…..
Múltkor a kis Mazdákat fotóztuk Gyulavitézzel az egyik madaras Tesco parkolójában, amikor felfigyeltem ezekre a különös táblákra. Láttam már ilyet csak nem így elfordítva, és nem is emlékeztem, hogy egyáltalán létezik-e ilyen beállításban. Megnéztem a hátulját, hátha…..
Belsőség Janika idén is IRC-zik 2008.04.10 01:07:00
A tavalyi év után nem szakad meg Ifj.Tóth János külföldi ralis fellépéssorozata, továbbra is nyomul az IRC versenyeken a Peugeot 207 Super2000-es versenyautóval. Janika hétszeres magyar bajnokként tavaly kezdte szereplését a külföldi szériában, és úgy tűnik, a támogatói…..
Belsőség Mega transzport 2008.03.27 19:39:00
Ha esteleg a kedves olvasónak lenne egy elszállítandó elefántja és a saját kocsijával nem tudja megoldani a transzportot, van egy ajálatom. Rutinos, nagy múltú cég, maximális szakértelemmel és persze tapasztalattal. Gépkocsiparkjuk különféle munkákra szakosodott, mindig az adott…..
Nem teljesen véletlenül de nemrég abban a műhelyben jártam ahol Kőváry Barna új Renault Clio R3-as versenyautóját összelegózzák. Igen ez a jó szó a műveletre, mivel ha valaki ilyen autót vesz újonnan – meg más tipusoknál is, de most erről lesz szó –, akkor azt…..
Nem gondoltam volna, hogy egy hét alatt két amcsiautós flessem lesz. De a hét eleji krokodil – amiről közben kiderült, hogy anakonda – után ma ismét utolértem valamit, csak most Újpesten a Váci úton. Elsőre feltűnt, mennyire fent hordja a farát, így mellégurultam, hogy…..
Egyik ismerősömet ez a kép fogadta mikor reggel lement a lakótelepen a parkolóba a Land Roverjéhez. A cetli simán az ablaktörlő alá volt tűzve. Nekem meg az jutott eszembe, hogy a papír, amin a szöveg van, no meg a festék, amivel rányomtatták a betűket, és persze az áram, ami…..
Belsőség Krokodil a körúton 2008.03.20 19:56:00
Tegnap szép nyugiban autóztunk Szözsivel a Könyves Kálmán körúton, a fapados Mazda2-t vittük vissza a Miraihoz. És egyszer csak belenéztem a visszapillantó tükörbe, majdnem besz... ööö megijedtem. Akkor még nem tudtam, hogy krokodil, az csak később derült ki, de a látvány…..
Belsőség Vér a 21-es úton 2008.03.18 13:20:00
Géza barátom rendszeresen autózik Salgótarján és Budapest között. Hol itt van dolga, hol ott. Az egyik útján megelőzte őt egy Suzuki Bátonyterenye végénél. Négyen ültek a kocsiban, meg egy fél disznó a csomagtartóban. A füléről csöpögött a vér az aszfaltra. Az ÁNTSZ…..
Belsőség RKK: Magyar Rallye 2008.03.13 22:19:00
A turbófeltöltős versenyautókra vonatkozó szabályokban többek között a turbószűkítő mérete is meghatározott. Ettől ugye elég sok minden függ az autónál, teljesítmény, nyomaték stb. A versenyeket megelőző gépátvételen az ATB (Autós Technikai Bizottság) leellenőrzi ezt a…..
Belsőség Zsákban a biztonság 2008.02.29 10:20:00
Nemrég Szabolcs barátoméknál jártam – hithű Alfás mellesleg – és alapjában véve nem is lepődtem meg a zsákon, amit mutatott. Persze már előre elárulta, mit fogok látni, de nem emiatt nem lepődtem meg. Hanem mert olyan felfogással, amilyen nekünk van, ez tulajdonképpen…..
Belsőség Megőrültek az Alfások 2008.02.27 22:35:00
Megint. Sokadszor rendezi meg az alfaamore.hu az esztergomi grósze alfás bulit, ahol több mint ötszáz Alfa Romeo, vagy más, de mindenképp olasz jármű tulajdonost gyűjtenek össze, természetesen a járműveikkel együtt. Gondolom egyértelmű, hogy ilyenkor mozdulni sem lehet a városban,…..
Belsőség A parkolás habos oldala 2008.02.25 17:00:00
Egy szép tavaszi napon Masert látni a Tesco parkolóban, egy másik szép nap pedig egy aranyosan parkoló területi képviselőt-merchandisert-üzletkötőt. Tudom én, rohanás a napja egy ilyen munkát végző droidnak, hordja a sok promóanyagot az ittasellátókba, na de kérem! Pont azért…..
Mondtam, hogy nem a C-Crosseres lesz az utolsó Dacia poszt. Itt van még néhány fotó, amint a tél beállta előtt elszállítottam a raktáramba az otthoni kerti cuccokat.A Daciába zsúfolt cuccok a következők: Mountain bike 1 db BMX első-hátsó kilépővel 1db gyermek bicikli…..
Azt hiszik, most, hogy elkelt a tartósteszt-Dacia, vége az őrületnek? Háhá, nincs vége, és külön öröm, hogy csak azért is én írom az utolsó tartós-Dacia posztot. Vagy lehet, hogy nem is ez lesz az utolsó?Még a nyár végén összevetettük a Citroën akkor újnak számító…..
Belsőség Názáreti a Tescóban 2008.02.19 23:00:00
Meghal az autóversenyző és a menyországba kerül. Itt megkapja a lehetőséget, hogy egy versenyautóval az ottani versenypályán töltse az időt. Egyik nap a sokadik köre alatt egyszercsak elhúz mellette egy Maserati, megismeri az emblémáját, és csak annyit lát még, hogy a sofőr…..
Legolcsóbb autótuning a már meglévő háztartási eszközökből készíthető. Például a vállfájdító - és már nem eléggé menő - kézi ablaktekergetés ideje lejárt, ha van otthon egy konyhai robotgép. Még szerelni sem kell. Műszaki analfabétáknak ideális megoldás. Csak…..
Nemrég volt nálunk egy Alfa 159 SW tesztautó. Aminek az elődje a 156 SW, ami köztudottan egy mumus a kombik között. Azt hiszem a Winkler mondta rá, hogy tipikus példája, ahogy a kombiság áldozatul esik a dizájnnak (ahogy a Honda Accord kombi esetében pedig a dizájn esik áldozatul…..
Még a nyáron kaptam egy remek kis játékot. Gyerekkoromban mindent megadtam volna, hogy távirányítós autót kapjak. Persze volt egy Wartburgom, kábeles távirányítóval. Villogtak a lámpái, lehetett kormányozni, de aztán hamar eltört a futóműve, és nem lehetett már használni…..
Belsőség Kikészít ez a fagy 2008.01.17 12:06:00
Azért jó, hogy több autóm van, mert így sorra tudom járni rajtuk a fagyhalál különböző módjait. Az Alfettámba a hűtővíz fagyott bele a napokban, de ez maximálisan az én hülyeségem miatt történt. Most viszont a 164-en volt a sor. Egész hétvégén állt a ház előtt, és…..