Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiskiváncsi

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Géza, aki jogász 2008.02.29 15:44:03
Egyfelől úgy tűnik, hogy a - magyar - Playboyban átvették az irányítást a rendőrök és ennek köszönhetően a hivatalos hatósági közlemények robothangneme végre megjelenhetett a lap fülledt hasábjain is. Másfelől, Géza, aki jogász, elvárja a nőtől, hogy lenyelje az…..
kiskiváncsi 2008.02.29 15:46:37
A Google végre felismerte, hogy a Google Reader fontosabb annál, hogy a Gmailben a more link alatt legyen. Alig néhány perce a Reader linkje felkerült a legfontosabbak közé, így most már egy kattintással is megnyithatjuk. Még egy változás történt, a YouTube-ot is behozták Gmail alá,…..
kiskiváncsi 2008.02.28 18:33:58
Appleblog Apple Store Down 2008.02.26 13:32:00
Mit mutatnak be? Elvileg jön az új MacBook Pro, új MacBook, de szerintem most már tényleg lesz Hello Kitty-s Mac Pro és mp3-lejátszós kombájn is...
Mindenki ott ügyeskedik ahol tud. A kaller zsebre árulja a jegyet, az ellenőr és a rendőr eltekint a büntetéstől ha tudsz más megoldást, az orvos elfogadja a borítékot, a titkárnő viszi haza a golyóstollat, na de mit csináljon a szerencsétlen pizzafutár? Mégsem eheti le a…..
kiskiváncsi 2008.02.25 23:33:49
www.theopapa.hu/index2.php?page=12
"Futáraink mobil pincérként mûködnek, igényes, egységes kinézettel, mely példaként szolgálhat más házhoz szállító cégeknek is."
:DDDDDDDDDD
Bigyóblog Szolgálati közlemény 2008.02.17 17:12:30
Egy hét szabi. Ritkábban posztolok...
kiskiváncsi 2008.02.20 23:13:18
Megfordult a fejünkben, hogy a héten se legyen válogatás, de aztán elvetettük. Aztán megint úgy gondoltuk, hogy jobb ha nem, de végül mégis. Ne rinyáljatok, hogy nincs elég szemét, nézzetek magatokba!!!- Subba kabalánk: Subi, új képekkel- Valami tartalmat azért szeretnék egy…..
kiskiváncsi 2008.02.15 21:33:49
kiskiváncsi 2008.02.16 11:07:22
Idézet:"van mobilod ? 5 perc megnézni merre jártál az elmult 1 hónapban ( 5 m -es pontossággal még akkor is ha kikapcsolod de magadnál tartod nem is beszélve hogy bárki bármikor aktiválhatja és mint lehellgató készüléket használhatja )van GPS készüléked ? nem csak veszi a…..
Eleget szidtuk már szegény IWIW-et, lassan Dunát lehetne rekeszteni azoknak a cikkeknek és postoknak a nyomtatott anyagából, ami az IWIW hibáiból született. Inkább egy másik témát vennék elő, ez pedig a fenti kérdés.Persze az adatlap megtekintése Subba nagymesteren kívül nem…..
A Zugügyvédnek amúgy is nagy kedvence a BSA, ezért örömmel teszi közzé az alábbi levelet. A Zugügyvéd álláspontja természetesen az, hogy csak hatóságoknak köteles bárki megadni a jelszavát, de kizárólag akkor, ha a jogszabályoknak megfelelően kérik. Kedves Zugügyvéd! Egy…..
Mivel Lackónak sajnos úgy látszik minden törlődött az agyából, hiába lenne ő az ügyeletes a héten, már megint nekem kell rendbe hoznom azt, amit ő eltolt. Cserében elmesélem, hogy a 39. Magyar Filmszemle ismét rádöbbentett arra, hogyan lehet fejleszteni a szakítósblogot: Tilla…..
Biztos meghaladja a magyar-mali export-import összértékét, ami a bamakói ex Kempinski és a Salam hotel parkoljában folyik. A magyarok Nyugat-Afrika motorizációjába kapcsolódtak be. Amikor már mindenkinek megvan az afrikai száguldásról a sztorija és a karitatív célokra hozott…..
kiskiváncsi 2008.01.29 15:23:52
Mivel a szakítósblog jobb bármelyik tehetségkutató műsornál és ügynökségnél, ezért örömmel jelenthetjük be, hogy egyik kedves szerzőnk, tudjátok, aki a 3 egymás mellé szóló mozijegyes sztorit írta, írt még egyet. Mert látta, hogy megszerették az olvasók. Meg mi. Meg ő…..
Minden férfinak van egy titkos álma: olyan barátnő, akivel a haverjai előtt is tud villogni+sportmeccset nézni+inni. Egyszerre legyen a legjobb haver és a legszexibb nő, na, ezt nehéz hozni. Főleg, ha közben a fiúban olyan régi mítoszok élnek, hogy a nő csak szép, de mindenféle…..
Folymatosan frissülő post. (Alapsztori: tegnap és ma összehangolt rendőrségi razzia volt hazai szolgáltatóknál. Főként torrent/ftp-szervereket kerestek. Az egyik legnagyobb hazai torrenszájt gépét is elvitték. De néhány ártatlan webszájt is pórul járt. Ha kronologikusan…..
A Homár még nem jött rá, mivel lehetne megfékezni a BSA fenyegetőző spamjeit, mert ugye az adatvédelmi biztos csak magánszemélyekkel foglalkozik (a cégek adatai nyilvánosan hozzáférhetők), másrészt a levelek nem elektronikusan érkeztek, így a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség sem…..
kiskiváncsi 2007.11.08 14:38:58
Mielőtt tovább burjánoznak az ilyen és hasonló levelek, szögezzük le, hogy a BSA Magyarország egy egyesület, ami semmilyen hatósági jogkörrel nem rendelkezik semmilyen adat kikérésére, feldolgozására vagy továbbadására. Arogáns Antika ennek ellenére úgy gondolta, tenger…..
Mit is mondhatnánk. Ismerjük a tanár-diák szerelmet, tudjuk, milyen egy kulturálisan érzékeny lánnyal járni, ezért megértjük a sztorit beküldőt. A Tágra zárt szemeket mi is nagyon szeretjük, de hogy ennyire beinduljon valaki tőle, az érthetetlen, hiszen Tom Cruise szerepel benne.…..
kiskiváncsi 2007.10.25 14:07:16
Messzemenően kellemetlen élmény ha végigböngésszük a postaládánkba érkezett leveleket és köztük találunk olyan pár/sok (ez a mennyiség igazából az igényektől, elvárásainktól, saját magunk kalibrációjától-értékelésétől, kialakított szubjektív ideálunktól,…..
Subba Balhé a budiban 2007.09.12 11:30:00
A hozzászólások között találtuk az alábbi videót. Mit gondoltok, megérdemli az agresszív pocokfej a hétre a faszkorbácsot? Ahogyan puffogtatja az ökleit a másik rágcsáló fején, az felértékelhetetlen. Arról nincs videó amikor a pasiját döngöli? (Kösz…..
kiskiváncsi 2007.09.12 16:26:14
Túl azon hogy mindegyiknek le kellene törni a kezét, rég röhögünk ilyen jót, mint ezen a videón illetve a kommenteken. Ahogy az angol és a magyar kis teggelő gecik oltják egymást, na az valami fantasztikus. HerkGraffiti:you bite my tag glock aswell you fuckin TOY!!…..
Subba Subba szív iWiW: Szexy 2007.08.17 15:24:00
Úgy kell nektek a Wiw-es válogatás, mint gyermeknek a pálinkás kenyér. Szuper vékony volt a hét, de nem vonjuk meg tőletek a WiW-es válogatás gyönyöreit. Lapozgassátok bátran!- Gyere vedd fel!- Vajon mennyire lehetett egyszerű a jelszava?- Szexistennő- Apu- Adult-…..
kiskiváncsi 2007.08.17 15:35:46
Subba Vegytestvérek reloaded 2007.08.14 17:26:00
Nem lehet eleget váladékozni a magyar írott és elektronikus média állapotáról, különös tekintettel az úgynevezett zenei újságírás mélységeiről, ezért most röviden emlékezzünk meg a Sziget egyik vidám mozzanatáról, a Chemical Brothers sajtótájékoztatójáról, amiről…..
kiskiváncsi 2007.08.14 23:12:03
:)
A zebrán parkoló rendőrös sztori kapcsán kaptuk blumitól ezt a vicces videót New Yorkból, ahol egy rendőr záróvonalon fordul vissza. Youtubera kattintva kiderül, hogy még egy sor hasonló, néha még kegyetlenebb videót pakolt fel egy Jimmy Justice nevű csávó, aki szabadidejében…..
kiskiváncsi 2007.08.10 14:18:04
Nincs szomorúbb annál, ha valaki nem mondja meg párjának, hogy mi a fasz van. Jelen esetben egy másik fasz volt, ami egy vizsgaidőszak miatt nem lett elmesélve. Ismerjük mi is a viszgaidőszakok vadromantikus könyvtárazásait, de ez nem indok. Az elhagyott fiút maximálisan megértem, én…..
 A parkolás tényleg lerágott csont, de még mindig okoz meglepetést egy-egy levél. Úgy tűnik, hogy ezek a parkolási ügyek jogtól, és minden mástól független, önálló életet kezdtek élni. Mintha nem is létezne a hivatkozott jogszabályi rész. Kedves Zugügyvéd! Tudom, hogy…..