Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemvicces név

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy: hogyan kerestem tavaly ötezer forinttal ötszázezret? „Jövő év tavaszával létrejöhet az egyéni számla – az erről szóló módosító javaslatot kedden tárgyalta meg és fogadta el a parlament gazdasági és informatikai bizottsága, mondta Rogán Antal. [...] Selmeczi…..
nemvicces név 2013.04.09 13:19:59
nemvicces név 2013.04.09 13:26:55
@Szevasztok: A Dimenzió beolvadt, de melyikbe?
Egyelőre nem jön az új Grand Mexican Warlock-lemez, de a rajongóknak öröm lehet az is, hogy a pszichedelikus rockzenekar kihozott két hangulatos koncertvideót, amiknek most itt a Lángoló Gitárokon tartjuk a premierjét. "Tavasszal elhatároztuk, hogy ideje lenne rögzíteni egy koncertet…..
A Mars Voltában szinte kivétel nélkül kiváló dobosok zenéltek eddig. Közülük az egyik leglátványosabb kétség kívül Thomas Pridgen volt, aki most a Memorials zenekarával látogat el Magyarországra, egész pontosan az Akváriumba, december 3-án, azaz ma este. A Memorials…..
Schobert Update kövérgyerekvoltamdelefogytam Norbert, a fittneszguruság élő szobra egy screenshot tanúsága szerint a Facebookon kutyázta a magyar olimpiai küldöttséget, hogyaszongya: Amúgy feltennék egy kérdést Nektek (sic): Szerintetek miért égünk ekkorát a Londoni Olimpián…..
nemvicces név 2012.08.02 14:31:30
@frontember876: ide jár egy lájk ;)
A Forbes ismét nyilvánosságra hozta a legjobban kereső hírességekről szóló listáit, melyek kötül az egyiket egy kolumbiai származású tévészínésznő, Sofia Vergara vezet. A nálunk is látható Modern család (ősszel az RTL II is bemutatja a jelenleg az HBO Comedy-n vetített…..
nemvicces név 2012.07.20 14:58:34
@Johnfive: Innen is megy a +1 Juliara.
A lingam masszázst misztikum lengi körül. Van, amit csak annak csúfolnak, van, ami az. Velem az történt.Rituális fürdés után indul a szeánsz, a keleti hangulatú szoba padlóján hatalmas matrac, szinte beteríti a padlót. A hölgy kimonó szerű köntösben, a sarkaira ülve vár és…..
nemvicces név 2012.07.03 12:33:03
A Mars Volta két tagja közül eddig csak Omar Rodriguez Lopez gitárosról volt köztudott, hogy munkamániás, most azonban Cedric Bixler Zavala is belekezdett egy mellékprojketbe, már ha jut ideje rá a Mars Volta illetve az ismét koncertező At The Drive-In mellett. Az énekes (és…..
Már csak 21-et kell hivatalosan aludni ahhoz, hogy kézbe véve is nézegethessük az Unsane új lemezének, a Wrecknek a vértől csöpögő borítóját. A kultikus noise rock trió hetedik nagylemezéről már bemutattunk egy dalt No Chance címmel, amit most követ egy másik, a Ghost. Mindez a…..
nemvicces név 2012.02.28 14:33:44
Egy nagyon hosszú interjút kaptok most mégpedig Bolival aki jelenleg a Vágtázó Életerő zenekarban üstdobol ami a VHK utódzenekara de játszott már őspunk zenekarokban is és mellesleg világutazó szóval tessék elolvasni az elejétől a végéig!!!Mikor ismerkedtél meg a…..
nemvicces név 2012.02.27 15:00:35
The Poster Boy – Things We Had Time For (Szerzői kiadás) Egyre erősödő tendencia, hogy már ismert zenészek side-projectekbe kezdenek, ami csak nagyon ritkán eredményez kimagasló teljesítményt. Itthon is sorra jönnek az ehhez hasonló próbálkozások, ilyen a budapesti The Poster…..
Jan. 10. (kedd) - Undorgrund Klub. Az Undorgrund-csapat új és régi, főleg gitáros indie/alter zenékkel segíti elő a fogyasztást, dumálgatást, kikapcsolódást. Mindez a hónap 2. keddjén, este 8-tól, ingyenesen. Szeged, Jazz Kocsma.Jan. 14. (szombat) - Szülinapi Undorgrund buli.…..
Thy Catafalque – Rengeteg(Season Of Mist)Aki a szikár információkra kíváncsi a Thy Catafalque új lemezével kapcsolatban, ebből a beszélgetésből nagyjából mindent megtudhat. A Rengeteg a Róka Hasa Rádió vonalát folytatja, csak még inkább dalközpontú. Nincs rajta Köd…..
nemvicces név 2011.11.14 10:38:51
Az egész ugye úgy kezdődött, hogy Roger Waters végre normálisan színpadra akarta vinni a The Wall című Pink Floyd-lemezt, először az USA-ban, majd Európában. A tavaly májusi sajtótájékoztatón még azt regélte, megcsinálja ezt a két turnét, aztán lényegében leteszi a lantot.…..
Zoób Katit kérte fel a Kézmű Nonprofit Kft., hogy közösen alkossanak valami újat, amiben nagy hangsúlyt kap a kézművesség. Így született meg az új hazai márka, az Attitude. A kollekciói leginkább azt a fajta nagyvárosi nőt célozza meg, aki nem akarja követni az éppen aktuális…..
Szorosabbra fűzi viszonyát a Dumaszínházzal Fábry Sándor. A humorista, író, műsorvezető, dramaturg, show-mester számtalan vendégszereplés után a társulat állandó tagja lesz. A kapcsolat persze nem új keletű, hiszen ezzel a lépéssel az alapító tagok egyike tér vissza. Fábry…..
hogyvolt Aranypart 1x21 2011.09.30 08:24:00
Előre le kell szögeznem, hogy nem tudom ki kivel van. Annyit tudok, hogy Glatz Ferenc nem lesz a szereplők között, és hogy a melegítő alsómért, amivel megtiszteltem a műsort, Király Gabi ölni tudna. A biztonság kedvéért némi Unicumot is fogyasztottam a műsor előtt, mondjuk nem az…..
A Bajnokok Ligája 1. fordulójában a Real Madrid finoman szólva sem látványos játékkal, de 1-0-ra győzött a Dinamo Zagreb otthonában. A meccs arról is emlékezetes marad, hogy a madridi ász, Cristiano Ronaldo lábát véresre rúgták. Ő profán magyarázatot adott a dolgokra: - Azt…..
hogyvolt Aranypart - 1x09 2011.09.06 06:46:00
A tévében két hét telt el a balatoni nyárból, a valóságban az isten tudja mennyi, mert egy rész nem egyenlő egy nappal, és ugye hétvégén nincs adás, szóval kábé nyolc-kilenc napja lehetnek összezárva az Aranypart lakói egymással, és ami sokkal súlyosabb, saját magukkal.…..
A hadihajó fanok biztosan tagadnák, hogy a szovjet haditengerészet kötelékében valaha is szolgált volna a japán városról elnevezett hajó, pedig a történetét megfilmesítették, és a Lemil lapjain is megemlékezett róla Papírzsepi, csak nem ezen a néven. Az első szovjet…..
2000. október 22-én játszotta először azt a Mother Love Bone-dalt a Pearl Jam, amit azóta már jó párszor előadtak, és ami most rákerült a Pearl Jam Twenty című soundtrackre. A Crown of Thorns azon a ritkaságokat, élő felvételeket tartalmazó 29 számos CD-n lesz, amit Cameron…..
nemvicces név 2011.08.16 12:44:11
@Kakadu: és mi az az egy?
Laci barátommal úgy döntöttünk, hogy ma zúzapörkölt készítése közben elvégzünk egy igen egyszerű tesztet. Már régóta terveztem, most végre megcsináljuk.A kaja alapanyag vásárlás közben vettünk 6 db olcsó sört, ezeket fogjuk letesztelni, hogy valóban rosszabb-e az ízük,…..
Sejthető volt, hogy ha Hamvai PG-nek sikerült, akkor nem kell feltétlenül Einsteinnek lenni ahhoz, hogy valaki kezelni tudja a lemezjátszókat, de hogy három kíváncsi macskakölyök si elboldogul velük, az azért mégiscsak meglepő. Persze az egész egy helyes véletlen (bár lehet, hogy a…..
Sok mindent nem szeretnénk ehhez hozzáfűzni. A lényeg, hogy elkészült az Uzipov első ep-je. Aki eddig nem hallott róluk, az most fog. Itt a kislemez: ..
Roger Waters @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.06.22. Egyszer minden sikeres zenész életében eljön az a pillanat, amikor ki kell szállni a bizniszből. Persze a legstílusosabb az, ha valaki fiatalon, a népszerűsége csúcsán valami klasszikus rockandroll halált hal, de ezt…..