Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rourke

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hoppá-hoppá, micsoda kis meglepő bulvárcím a sok savazás közt! Ez még tőlünk is meglepő, mi? Pedig nem akkora hülyeség, mint gondolnátok. Mindjárt el is mondjuk, miért.Vannak dolgok (kettő darab), amik miatt akár július tizenegyig köphetünk a szakállasra, (ugye Cambiasso,…..
Rourke 2010.06.21 19:11:15
@xboxer: A dal a Maradonarol készült dokumentumfilmben hallható amit Emir Kusturica rendezett. Ajánlom a figyelmedbe meg a többi Maradona fan figyelmébe is ha még nincs meg.

www.pezo-film.hu/
VAMOS ARGENTINA,VAMOS DIEGO !!!! :-))
Nem tudjuk, ez kinek a műve. Nem is számít, majd kiderítjük, ha abbahagytuk a röhögést. Addig is köszönjuk babarumnak és az ő tumblr-jének. ..
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Kilenc nap múlva, június 12-én kora délután elkezdődik a Sasok első vébé-csoportmeccse Argentína ellen. Nem mi vagyunk az esélyesek, ezt férfiasan be kell vallani, viszont két jó okot is tudunk arra mondani, hogy miért kell megverni az argentinokat, ami azt jelenti, hogy 2:1 arányban…..
Hivatalosan is futballháborút indítunk Nigéria ellen, emiatt a bejegyzés miatt. Aszondja: dagadt hülye, meg csaló, meg izé...balfék. Mivel Kanun kívül egyetlenegy nigériai játékos sem jut eszünkbe, intézzük el annyival, hogy legalább hármat fogtok kapni jövő szombaton, de csak…..