Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Szom Ki-Van

45 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjaink problémáinak jelentős részét - amelyet a magyar illegalitásban is kérlelhetetlenül megtapasztal az elvtársi kör - a kapitalista világ pénzügyi helyzete és annak totális, helyrehozhatatlan romlása okozza. Immár bizonyos: a marxi tétel, mely az iparilag legfejlettebb…..
ProgBlog A falnál 2012.04.23 19:03:00
„Nincs mit tenni. Kinyírjuk a Dezsőt.”Bacsó Péter: a Tanú - 1969 Mióta az eszem tudom, Magyarországon gazdasági reform van. Az első politikai fogalom, amelyet megtanultam, az „Új gazdasági mechanizmus” volt, még 1968-ban – a legújabb pedig a Széll…..
_Szom Ki-Van 2012.04.24 06:17:43
@nu pagagyí: Kérem, nincs megszüntetve az állam saját pénzén való jogász és közgazdászképzés. Az más kérdés, hogy van-e egyáltalán szükség bármilyen, ezekhez hasonló imperialista álságokra, de az utóbbi évek tapasztalatai pontosan mutatják: a piac a probléma. Tervezett módon ilyen eshetőségek fel sem merülhetnek.
Martonyi János külügyminiszter úrnak Tisztelt Külügyminiszter Úr! Engedje meg, hogy az alábbi, általam összegyűjtött anyaggal segítsem Orbán Viktor Miniszterelnök Úr felkészítését keddi találkozójára José Manuel Barroso Úrral. Mivel az elmúlt hónapokban különböző…..
_Szom Ki-Van 2012.04.24 06:15:06
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
Tudják, különösen nehéz ennyi idő után újra Önök elé állni, de ami kötelességünk, azt kérdés nélkül kell megtenni. Nem hanyag mulasztásból adódóan nem jelentkeztünk, avagy tiltás miatt. Nem volt lehetőségünk folytatni a kommunikációt, részint a kül-, részint a…..
immortalis Fogjanak vissza... 2012.04.23 18:11:00
"Fogjanak vissza az emberek a felesleges telefonálgatásból.", mondja a képviselő úr. És akkor ne durranjon el a proletár agya, ugye?Nem mellesleg, tessék már megnézni, hogy micsoda arcok nyomkodják a gombokat..."Technikai almafabalta vagyok...." Kis humoros. Az…..
_Szom Ki-Van 2012.04.24 05:44:07
Kávéscsésze a jobbján, számítógép a balján, papírhegyek előtte. Orbán Viktor a facebookon válaszol a kérdésekre. „Ami a nyugdíjrendszer átalakítását illeti, ennek egyetlen, de világos és érthető oka van: ez pedig az államadósság” – mondja. Tiszta beszéd.…..
_Szom Ki-Van 2010.12.13 21:45:28
 Akik szerint nincs baj a médiatörvénnyel azoknak küldeném sok szeretettel Belénnesy Csaba a kormányzati hírgyártás, az új MTI vezetőjének mondatait: Az MTI alapelveiről beszélve Belénessy a 168 órának azt nyilatkozta, hogy a közszolgálati újságíró nem lehet a kormány…..
Blogunk szerkesztősége ma sürgönyt kapott Phenjan-ból.  "Elvtaarsak! A Kedves Vezetoet oeroemmel toelti el magyar elvaarsainak szorgos munkaaja melyet a Dzsucse terjeszteese eerdekeeben tesznek STOP Ugyanakkor meerhetetlen szomoruusag oentoette el sziiveet a csekeely szaamuu komment…..
Thürmer Gyula phenjan-i látogatásáról az alábbi beszámolót adta ki az Észak Koreai Központi Hírügynökség:"A DPRK a Kim Jong Il elvtárs által irányított Koreai Munkáspárt vezetésével igazi szocialista hatalommá vált-mondta Thürmer Gyula,a Magyar Kommunista Munkáspárt…..
_Szom Ki-Van 2010.12.13 21:22:22
@Ardarik: Elvtárs. megosztana kérem az itteni érdeklődőkkel pár közérdekű információt a kongressszus lezajlásáról, személyes benyomásairól? Köszönöm!
A Harmadik Birodalomnak két hatalmi központja volt: Az egyik a közigazgatásért felelős Berlin/Germánia világ-főváros, a másik pedig az ősi pogány germán rítusokat felidéző szellemi központ-, a Világ Közepének tartott Wewelsburg. A wewelsburgi SS Vatikán rekonstrukciós rajza (Grafika:…..
Korea számára stratégiai fontosságú kérdés, hogy nyersanyagait a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban termelje ki. Szerencsére szénbányászaink remekül dolgoznak. A növekvő szénkitermelésről szól az Észak Koreai Központi Hírügynökség december 8-i  beszámolója is.…..
_Szom Ki-Van 2010.12.10 11:54:01
@áldottgyermek: Igazán sajnálom, azért én még bízom abban, hogy írásainkkal jobb belátásra sarkalhatjuk és hogy marad blogunk olvasója.
_Szom Ki-Van 2010.12.10 11:54:39
@áldottgyermek: Akkor Ön a népi Korea polgára ezerszeresen lenne!
_Szom Ki-Van 2010.12.11 02:13:42
@krampam: Azért a hazug történelemkönyveknek sem kell mindent elhinni, de igazat adok Önnek abban, hogy nem volt tökéletes a rendszer, sőt. Európában igen kevés helyen sikerült közel jutni a tökéleteshez, ez is igaz.

Úgy gondolja, hogy hónapok hosszas munkáját fordítanánk egy viccre? Ezt Ön sem gondolhatja komolyan. Célunk, hogy mindenkivel megismertessük a legjobb és legtökéletesebb szocialista eszmét, a Dzsucsét. Remélem, Ön is marad gyakori olvasónk.
Tegnap pont került a móri mészárlás ügyére . Ezúttal - talán - a tényleges elkövetőt ítélték a neki kijáró, megfelelően szigorú 40 év letöltendő szabadságvesztésre. De ezzel még nincs vége az elmúlt évtized minden szempontból "leg" ügyének. A Magyar…..
_Szom Ki-Van 2010.12.10 16:40:54
@Vitéz Kőbányai Világos: Nem vicc, tény. Csupán nem kell elhinni a nyugati, imperialista sajtó hazugságait, hanem a dolgok mélyére kell nézni.
_Szom Ki-Van 2010.12.10 16:46:07
@Vitéz Kőbányai Világos: Nevessen csak nyugodtan. A világ haladói Önön nevetnek.
_Szom Ki-Van 2010.12.10 17:06:22
@Iustizmord: Bár érzem szavaiban a kifigurázást, de úgy érzem, nem egy igaz dologra rátapint.
Mikor fogják kezdeményezni Gyurcsány előzetes letartóztatását?online surveys Kovács Tamás legfőbb ügyész mandátuma 70. életévének betöltésével december 13-án jár le, a helyét Polt Pétert veszi át.Gyurcsány kriminalizálása ellen egy csomó érv szól, tehát szinte biztos,…..
biztonságos? Nem a tiéd 2010.12.10 12:18:00
Kedves olvasó. Remélem nem hiszed azt, hogy neked Magyarországon bármilyen megtakarításod, vagy félretett pénzed lehet? Ha eddig így gondoltad, akkor jól figyelj, mert csak egyszer magyarázom el.Az a pénz nem a tiéd. Amikor jövedelemre teszel szert, például megkapod a havi fizetésed…..
Szom Ki-Van Elvtárs remek posztjában rávilágított, hogy a kínai elvtársak nem feltétlenül olyan megbízhatóak, mint azt mi gondolnánk. Reméljük, hogy a kínai -remélhetőleg valóban- elvtársak azért megejtettek egy bocsánatkérést. "Kim Jong Il  csütörtökön…..
Assange a kiszivárogtatásokkal egy jobb, transzparensebb és igazságosabb világot szeretne: egy világot titkok nélkül. A baj csak az, hogy ez egy rendkívül ostoba utópia. A világsajtó még mindig az amerikai diplomáciától származó dokumentumokon csámcsog, melyeket Julian…..
A harmadik negyedévben 125 milliárd forint hozamot produkáltak a magánnyugdíj-pénztárak, így az idén összesen 241 milliárd forintnál is több hozamot értek el a "nyugdíjtőzsdén" a tagok - írja a mai Világgazdaság a PSZÁF friss jelentésére hivatkozva. A legszebb az…..
Egy-két igen lehengerlő szám jutott a mai hírmazsolázásra, 100 százalék feletti napi hozamok, sok-sok millió felhasználó és sokmilliárdos jótékonykodás, íme:Bankot robbantottak a tegnap tőzsdére bocsátott kínai cégek, a Youku (NYSE: YOKU) és a Dangdang (Nasdaq: DANG), előbbi…..
Van a Red Bullnak egy kifejezetten minőségi, vastag, színes és ingyenes márkamagazinja, a számos nyelven kiadott Red Bulletin, amelynek most jelent meg először a magyar mutációja. Csaknem százoldalas, jó illatú, szép papírra nyomott, kiváló képekkel teletömött újság, jó kézbe…..
_Szom Ki-Van 2010.12.09 14:26:11
@ZF2: Ha más is tudatlan, az az én tudatlanságom nem menti fel. Az angol arrogancia és lenézés legendás, biztos nem tőlem hallja elsőként.
„Február végére elkészül a Magyar Növekedési és Stabilitási Program, amely Magyarország strukturális reformprogramja” – jelentette be ma Nagy Anna kormányszóvivő. Az úgynevezett „kétharmados reformokról” Orbán Viktor már korábban is beszélt, a…..
testmódosítás Fekete kézfej 2010.12.08 17:17:00
Egyszerűen imádom a kézfejen lévő tetoválásokat! A kézfej egy nagyon érdekes testrész, és mindig szem előtt van, így aki bevállal egy kézfej tetoválást, az valószínűleg számot vetett azzal, hogy egy kézfejtetoválás már a bemutatkozás előtt jellemzi az embert! Így tehát…..
Ehhez hasonló, a perspektívával játszó megoldásokat azért lehetett már látni, de ez az egyik leglátványosabb és legérdekesebb mind közül. Ezt a neonzöld arcot a Brothers and Sisters kreatív duó készítette a Mentalgassi nevű német street art csapattal. A Láthatóvá tesszük a…..
A Dzsucse harcosai Gratuláció 2010.12.08 13:43:00
Az imperialista bérsajtóban sokszor olvasható elfogult híradásokkal szemben dicső hazánk egyáltalán nem elszigetelt külpolitikailag, fontos kapcsolatokat ápolunk jelentős országokkal. Ezt fényesen bizonyítja az alábbi rövid hír is. Kattintsanak a tovább gombra,…..