Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter Bakonyi

17 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piacvezetővé vált a Duna Televízió A karácsony és szilveszter közötti időszakban az ünnepekkor szokásosan magas nézettségi mutatókat is túlszárnyalta a Duna Televízió. December 27-én a Sissi című sorozat befejező részét több mint 900 ezren látták, ezzel abban az…..
Péter Bakonyi 2014.01.09 09:14:14
@Péter Bakonyi: Kivéve a retekcsatornát, mert én nem nevezném így őket. A lényeg, hogy szép siker. :)
Péter Bakonyi 2014.01.09 14:09:43
@Warlock and Two Smoking Barrels: Kedves Warlock and Two Smoking Barrels!

A kép valóban így teljes, ezt elfogadom.
Péter Bakonyi 2014.01.09 09:12:46
@znori: Köszönöm znori! Meglátásod hibátlan! ;)
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
Sziasztok! Munkám miatt nemigen értem rá mostanában válogatni a milános cikkek között, de visszatértem! Igyekszem karban tartani a blogot, pláne, hogy most már komolyan fontolgatom a valódi honlap elindítását, nagy álmom megvalósítását. Csak idő és pénz kérdése...…..
sport365.hu: Győzött a Juventus és az AC Milan is a Serie A 10. fordulójában. A Zebrák a Cesena együttesét, míg a milánói alakulat a sereghajtó Bari gárdáját múlta felül. A Komannal a kezdőben felálló Sampdoria csupán döntetlenre volt képes a Catania…..
Változnak az idők. Gyorsan. Fricz Tamás elhíresült mondata a "Következmények nélküli ország"-ról lassan elavulttá válik. Az egyik jó példa erre annak a rendőrnek az esete, akinek megszüntették a szolgálati viszonyá, az alábbi videó nyilvánosságra kerülése…..
Ha a rendszerváltás óta eltelt két évtizedet végigtekintjük, akkor a legismertebb sportág, a labdarúgás területén alig néhány cigány származású focistát tart számon a lelátók szájhagyománya. Aki egyáltalán szóba jöhet, az a délvidéki Kerekes Zsombor, Pisont István,…..
Nemzeti Sport Online: Brazília: Ronaldinho hamarosan meghívót kap a válogatottba? Ukrajna 2–0-s angliai legyőzését követően Európában maradt Mano Menezes, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, hogy megfigyelje a két milánói sztárcsapatban, az AC…..
Egy magát liberálisnak (a szó nem lejáratott, SZDSZ-hez köthető értelmében!) tartó állampolgár érzékeny az emberi jogokat korlátozó intézkedésekre, különösen akkor, ha gyermekekről van szó. Így vagyok ezzel én is. A napokban egy magánszemély népszavazást…..
Bízom benne, hogy hamarosan be tudom indítani a www.mylan.hu oldalt. Ötletem már rengeteg van, már csak a megvalósítás várat magára. De álmaimban már nagyjából összeállt a kép! :)..
POLISZINFO A Sérthetetlen Jobb 2010.10.08 12:51:00
"A haza érdekeit szem előtt tartva, kénytelen vagyok megválni a jobb kezemtől!" Ez az idézet Orbán Viktor miniszterelnöktől származik: 2011. második feléből. Nem, ez nem elírás. Szándékosan szerepel itt a jövő év. Lebuktam; ilyesmit nem mondott Orbán.…..
Sportfórum:Az AC Milan érdeklődik a Benfica hátvédje, David Luiz iránt.   A hírek szerint a Milan Thiago Silva mellé szeretné megszerezni a 23 éves brazil játékost, akiért akár 20 millió eurót is adna. A Rossoneri mellett több más klub is szemet vetett…..
nemzetisport.hu: Top 10 Milan-igazolás: Milánó piros-fekete gyémántjai  Az AC Milan szurkolói idén is megkapták a maguk szupersztárját; kérdés, mennyire lesz sikeres Zlatan Ibrahimovic és Robinho a lombardoknál. Silvio Berlusconi 1986-ban lépett színre a…..
Stopli.hu:Boateng a MilannálOlasz labdarúgás   2010. augusztus 18. szerda, 16:58 Írta: Motyvai Márk Viktor Az AC Milan bejelentette, hogy…..
Az én Milánom: Mylan Milan-Juve 2010.08.10 19:48:00
Luigi Berlusconi Trophy - AC Milan vs Juventus FC ..
Az én Milánom: Mylan Kapcsolat 2010.08.05 16:10:00
Rövidesen fölveszem ezzel az oldallal a kapcsolatot, hátha sikerül az évek során majd jó viszonyt ápolni velük:http://www.acmilan.com..
Az én Milánom: Mylan Meccsek 2010.08.05 16:07:00
  Következik:   Panathinaikos-Milan 2010-08-07 2:00  DigiSport…..
Az én Milánom: Mylan www.mylan.hu 2010.07.28 21:13:00
Jó hír a Milán-szurkolóknak: Rövidesen indul a www.mylan.hu weboldal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Már csak egy jó szakembert kell találnom, aki meg tudja csinálni az oldalt, és némi pénzre lesz szükség!De ezt a nagy álmomat végre megvalósíthatom! Valamikor...Fotó:…..
A SamsungSport-ról egy újabb jó hír:Nagy pénzt zsebelhet be a Milan A hírek szerint az AC Milan összesen 60 millió euróra tehet szert a Fly Emirates légitársasággal kötött szponzori szerződésből. Silvio Berlusconi így talán könnyebb szívvel költ majd játékosokra.Az…..
A futballista.hu-ne jelent meg az alábbi rendkívül örömteli hír:Ronaldinho: 2014-ig a Milannál?Naponta hallani híreket arról, hogy Ronaldinho esetleg hátat fordít az AC Milannak. Nos, erről a legérdekeltebb, Roberto de Assis, a brazil futballista bátyja, egyszersmind menedzsere is…..