Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xkolbászx

2 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fideszt valószínűleg azért zavarja a természet, mert emlékezteti őket arra, hogy előttük is volt világ és majd utánuk is lesz. Nem kell mélylélektani magyarázatokba bocsátkozni, de annyi biztos: a kormányzat egyik pavolovi reflexe, hogy ha valahol természetvédelmi terület van, akkor…..
xkolbászx 2016.12.09 16:00:41
@Trackers: anyád a négyes út mellett az árokban szedi össze a román kamionosok apróit, te meg itt kommentelgetsz?
Amikor 74 évvel ezelőtt eldördültek a később halált okozó lövések, még senki sem sejtette, hogy Reinhard Heydrich meggyilkolását olyan bosszú követi, ami egy teljes települést töröl el a föld színéről. 1942. május 27-én két cseh ellenálló hajtotta végre azt a merényletet, melynek során az egyik…..
Elnézést kérek a cím miatt lázár úrtól (szigorúan kisbetűvel, nyelvtannáci törvényt sértve és tiszteletfaktort degradálva), hiszen természetesen eszemben sem volt Lázár heréiről szót emelni, pláne nem pubertáskori kiskamasz kontextusában összemosni. Szóval történt az…..
xkolbászx 2015.04.21 08:29:36
@Arcade Macho: te honnan tudod, hogy mi a szexista a normális emberek számára te nyomorék ? te aki azzal büszkélkedik más blogokon, hogy a kutyaszex hozza lázba, és direkt kutyakekszet zabál, hogy felkeltse az ebek figyelmét?
xkolbászx 2015.04.21 08:54:36
@Trackers: Trackergeci anyád is pont azzal jött tegnap, mint Bernike, de leráztam lazán egy viccel :DDDDDDDDDDDd fú milyen fancsali fejet vágott, főleg mikor közöltem, hogy most nem kap egy forintot se :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD de lelett alázva hallod, úderöhögtünk! voltak négerek is
xkolbászx 2015.04.21 09:02:17
@bölcsbagoly: édesanyádnak is pont ezt magyaráztam tegnap. nem kell annyit kényeskedni, tessék szépen tenni a dolgot, ha már fizettem érte, nem?
Lizsé Zoboki, a partizán 2015.04.10 08:13:23
Nem tudom, hogy ki miként van vele, de ha engem meghívnak egy partyra és én azt elfogadom, akkor oda megyek és nem pedig egy általam kitalált helyre, lobogtatva a máshova szóló meghívómat, hogy rendezzenek ott is egy partyt, de csak én legyek az egyetlen résztvevő. Zoboki Müpa…..
Lajkó Félixről, az öntörvényű muzsikus tehetségről még a figyelmesebb érdeklődőben is az a kép élhet, hogy valamiféle tékozló fiúval van dolgunk. Lám én is az öntörvényű jelzővel kezdtem, ami igaz is, ám valójában nagyon is tudatos és kemény munka áll az életmű…..
xkolbászx 2012.04.28 17:54:21
@Commandante Jayasuriya: szopd az amerikaiak faszát, hátha egyszer megszánnak egy kis alamizsnával
Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is. A halálhír bejelentését követően számos összeesküvés elmélet látott napvilágot,…..
  Ma újabb felvonásához érkezik a 2008 áprilisa óta tartó közös történetünk Tomcattel, délelőtt 10 órától folytatódik az ősszel megkezdődött polgári pörös tárgyalás a Fővárosi Bíróságon. Az egész a Tomcaték nem szolgálják ki a MAGYART című poszttal…..
xkolbászx 2012.02.01 15:21:17
@Csigafattyú:

Szóval még büszkélkedsz is a cenzorkodással? Te, aki pedig olyan lelkesen védte a szólásszabadságot? :DDDDD

Te perkirály :DD Írhatnál egy blogot a magyar bíróságok berendezéséről. A tapasztalatod megvan, és biztos több embert érdekelne, mint a gyerekes fantáziálásaid, hogy hány cigányt ütöttél le álmaidban.
xkolbászx 2012.02.01 15:31:05
@leleplező péter: Istenem, előfordul :DDDDDDDDDDDD
Székesfehérváron nagy felzúdulást keltett egy roma kulturális központ alakítása a belvárosban. A polgármester előbb maga indítványozta az átalakítást, majd a Jobbik tüntetése után, közleményben határolódott el és a közgyűlésen szavazta le saját javaslatát. A…..
Óriási meglepetés, ahogy Magyarországon sok helyen hirdetik, milyen jó Érpatakon lakni.Ez a blog azért született, hogy mindenki megismerhesse a valódi körülményeket, milyenigazából Érpatakon esetleg csak túlélni a mindennapok gyötrelmeit. Milyen érzés teljesen kiszolgáltatva,…..
              Eszünkbe sem jutott elmenni erre a tárgyalásra. Blogunk elsősorban polgári és gazdasági perekkel foglalkozik, a büntetőügyek közül csak a gazdaságiak érdekelnek minket. A kíváncsiságunkat az keltette föl, hogy miközben kétségkívül nagy…..
xkolbászx 2011.11.26 15:55:00
@Kis ember: faszt nem. érdekes módon egy cigány se volt z áldozatok között. az ügyész helyében rá is kérdeznék arra, hogy cigányt egyáltalán megtámadtak volna-e és ha igen, akkor is iylen brutálisan jártak volna-e el.
Lucas di Grassival tehetünk meg egy próbakört a barcelonai pályán. A video érdekessége, hogy a kamera pont a pilóta szemmagasságában van, így pontosan azt a képet adja vissza, amelyet a pilóta is lát vezetés közben.Di Grassi egyébként elmondta, hogy elég vicces volt fél szemmel…..
Na, az az, ami hiányzott az életemből, norvég sátánmetálosnak maszkírozott vega séf a konyhában. Csodálatos az internet. <..
Ha talán nem is mindenki, e blog olvasói biztosan tudják, hogy az új médiatörvény július 1-től már alkalmazható az internetes és nyomtatott sajtótermékekre is. A reakciókat látva, most megpróbálunk tisztába tenni néhány dolgot az új szabályozással kapcsolatban.Abban…..
xkolbászx 2011.07.01 16:44:23
xkolbászx 2011.07.01 16:46:37
xkolbászx 2011.07.01 16:56:38
Az alábbi ügyben a Zugügyvéd sem érti, milyen üzletpolitikai érdek áll a mögött, hogy ha egy nyilvánvalóan hibás bevásárlókocsi miatt valakit baleset ér egy áruházban, és a felelősök próbálják időhúzással és mellébeszéléssel  elkenni az ügyet.Tisztelt…..
  Talán észrevették már: nekünk is vannak celebjeink. Onnan lehet felismerni őket, hogy lázasan pakoljuk őket véleményszemlénkbe, hiszen azt szeretnénk, ha az Üzenet nem rekedne meg a mi szintünkön. Olyan közszereplőkről van szó, akik megszólalásaikkal különösen…..
  Nem is olyan régen még azt írtuk az LMP-ről: a párt olyan, mint a hajnali húgymerevség – tulajdonképpen egész kellemes, de túl sok értelme nincs. Kénytelenek vagyunk revideálni nézetünket, mert most már kifejezetten kurva kellemetlen jelenségnek tartjuk a magyar…..
xkolbászx 2011.04.12 10:15:31
@egerészölyv: fenyegetőzöl csiga?

adod?

hol, mikor?
xkolbászx 2011.04.12 10:16:05
@TuRuL_2k2: betippelem: a lázár pártbeli ellenfelei?
xkolbászx 2011.04.12 10:17:22
@egerészölyv: magyarul befostál. akkor ne ugass!
  Ezernyi helyen elsütötték (a Hírszerző, a hvg.hu és a Vastagbőr jut így hirtelen az eszembe) Lázár János beszéde kapcsán a kocsmai politizálás talán legfőbb alapigazságát: a politikus nem dolgozik, politikusnak lenni nem munka. Ha a politikai…..
xkolbászx 2011.04.11 17:35:34
@betyár: akkor te olvasgass pártos sajtót. itt van neked a seggnyaló mandíner rögtön. legyél boldog ezzel a szarral.
xkolbászx 2011.04.11 17:44:07
@cukorrépa: dehát nem az. egyszerűen a rendszer csicskája, aki ebből él.
  Hosszú vajúdás után készült el ez a poszt, s mire megszületett, többé-kevésbé aktualitását is vesztette: az új alkotmány nem ad szavazati jogot (sem egyet, sem többet) a szülőknek a gyermekeik után. Sajnos. A legfiatalabbak/legidősebbek képviseleti…..
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
A Magyar Rádió tegnap délutáni Jelenlét és a Roma közélet műsorában, című műsorában hangzott el egy 10 perces riport Gyöngyöspatáról, ebből szemezgetünk mondatokat. A helyi cigány vezetők felajánlották, hogy együtt vonulnának a Gárdával, de ezt a Gárdisták…..
xkolbászx 2011.03.13 18:55:36
@ver@s kan-tár: most mire gondolsz? a lemészárolt öregasszonyokra? vagy olaszliszkára?
xkolbászx 2011.03.13 18:57:56
@kamuszutra: egyetértek! itt mindenki náci, mindenkinek kurva az anyja! gödörbe kéne lőni az összeset!
xkolbászx 2011.03.13 19:03:09
@ver@s kan-tár: szerintem meg nincsenek "felek" csak emberek vannak, akik szeretnének békében élni. sajnos ha valaki egy fehér bőrü öregasszony, akkor őt nem védi meg senki, amikor beugrálnak az udvarába, elviszik a fáját meg a tyúkjait, őt meg leköpdösik. ha valaki kicsit füstösebb bőrű és megáll ajvékolni, ha meglát egy fekete terepjárót, akkor ott a fél rendőrség meg a politikai elit.
Minden különösebb kommentár nélkül szúrnám be nektek Magpet három perces filmjét. ..
xkolbászx 2011.02.11 16:25:20
@SÜN: meg neked is a böriben :DDD
xkolbászx 2011.02.11 16:29:11
@xaba99: hát olvasom a blogodat csabikám. óriási ahoyg egy dagadt kocka óberkedik :DDDD
 Az io9 készített egy összeállítást a valaha volt tíz legmenőbb űrhajóról, ami scifikben szrepelt. Nézzük a listát, a kommentekben meg lehet vitatkozni, hogy melyik maradt ki és melyik került érdemtelenül előkelő helyre. A másik kérdés, hányat ismertek a felsorolt…..
Ufo rosszkor parkolt rossz helyen az autójával (nem, semmi repülő csészalj nincs a sztoriban), egy ráérő járókelő pedig sok másik kocsival együtt az övét is alaposan dokumentálta és bejelentést is tett a rendőrségen. Ti mit gondoltok az ilyesmiről? Vesszen, aki…..
xkolbászx 2011.02.02 23:17:01
@GSX-R: ötödmagaddal mi? mer egyedül nem mered adni a matekot? és még büszkélkedsz is vele, hogy mekkora csicskovics vagy?

szégyen!
xkolbászx 2011.02.02 23:18:58
@Sixday: pedig buzikám, pont a tilosban parkolás a probléma. az, hogy a hozzád hasonló nyomorultak azt ihszik, hogy a törvények fölött állnak. ugyanolyanok vagytok, mint a cigányok, akik szerint a lopás, az szerzés, a nemi erőszak meg "őis akarta".

méghogy rátok nem vonatkoznak a törvények. phh. köpni kell!
  Ma lehet utoljára jelezni a magánnyugdíj-pénztárakban, ha valaki nem kíván visszalépni az állami rendszerbe és apanázsát továbbra is magánkezekben akarja fialtatni. Számos elemzés látott napvilágot az elmúlt hetekben arról, hogy kinek, milyen körülmények között…..
Rájöttem! Orbán Viktor 2010.12.17 09:00:00
Az ember, aki végre hosszú idő óta biztos kézzel fogja az ország már-már gazdátlanná vált gyeplőjét. De nem csak a magyar emberek tisztelik, karizmáját a keleti és nyugati vezetők egyaránt elismerik.Tökéletes angol tudását Oxfordban szerezte, mégis kisvárosi gyerekként…..