Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robinsoncrusoe

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk, Sándor küldte nekünk az alábbi felvételt, amiben az egyik legnépszerűbb amerikai talk-show-ban került elő Orbán Viktor és Jean-Claude Juncker múlt heti kézfogása. Kimmel nagyjából annyit tudott hozzáfűzni, hogy fogalma sincs, ez mit jelent, de talán azt, hogy akkor most…..
robinsoncrusoe 2015.01.30 12:02:46
@jobbdemokrata: komolyan érdekel, hogy mit lehetne tenni... legyen az egy Habony-ügy vagy, hogy már meg se próbálja a Fidesz a látszatát fenntartani annak, hogy nem lop (letelepedési kötvény-ügy)... az ellenzék ugatása láthatóan nem igazán használ, egy idő után minden elül (lásd Vida még mindig NAV elnök), szóval ha erre van javaslat (azon túl, hogy el_lehet_innen_menni), welcome ;)
robinsoncrusoe 2015.01.30 12:50:33
@jobbdemokrata: igen, persze, nem egy álomvilágban élek, ahol nincs semmi ilyesmi, de felháborító, hogy ennyire nyíltan lopnak és, hogy nem lehet semmit tenni... Habony gondolom az adónkból veszi a guccsi táskát, hiszen nincs bevétele a cégeinek... és igen, én szeretnék választ kapni erre, hogy mit csinál, miből él pontosan... nem kormánybuktatást várok (mert atz várhatom rezsicsökkentés-országban) hanem válaszokat bizonyos kérdésekre illetve KÖVETKEZMÉNYT ha valamiről mondjuk kiderül, hogy törvénytelen. Meg ne vegzálják itt a hallókészülékes nyugdíjasokat, amíg van egy korruptnak mondott nav elnök, akit szerintem legalábbis fel kellett volna függesztenie a miniszterelnöknek, amíg nem tisztázódik az egész (azt le sem merem írni, hogy Vida mondjuk magától is megtehetné, hogy lemond, mert ez nyilván hülyeség)... én csak átlagemberként nézem, nem vagyok szakértő, de egyszerűen nem hiszem el, hogy ezek mindent megtehetnek mindenféle következmények nélkül... és az "ezek" alatt az összeset értem, persze a mostani vezetéssel az élen...
robinsoncrusoe 2015.01.30 12:52:02
@smogger: miért? mert ő a NAV elnöke és éppen azzal gyanúsítják, hogy korrupt? komolyan nem értem, hogy miért kellene maradnia? de ha tudsz belső infót (hogy kamu volt minden és mégsem tiltották ki), ne habozz megírni
György Bence, a TV2 hír- és programigazgatója egy közös versenyre hívta ki az RTL Klubot tegnap, egy közös tévéműsort szeretne indítani, amiben a két nagy csatorna arcai mérkőznének meg mindenféle vicces ügyességi feladatban, amiket a nézők adnának nekik. A Till Attilát…..
robinsoncrusoe 2014.05.14 12:27:29
@A megvalósult amerikai ólom..: nem, nekem a független média hiányzik, a heti hetes is idegesít, de az legalább a retek 2-n van... főműsoridőben bármilyen párt seggét nyalni gáz, legyen az bal- vagy jobboldal...
robinsoncrusoe 2014.05.14 12:47:57
@A megvalósult amerikai ólom..: lehet... persze mondhatnám, hogy nincs tévém és amúgy is csak discoveryt nézek :) amőgy meg főműsoridőben nekem ne nyomja senki a politikai agymosást, ha ilyet akarok akkor nézek ATV/M1/HírTV kombót, egy kereskedelmi TV ne erről szóljon szerintem
robinsoncrusoe 2014.05.14 12:56:43
@stamp7: azért ez túlzás... mondjuk az rtl-es nyilatkozóknak 2 foggal több van mint a tv2-eseknek, de az iq-juk ugyanannyi, vagyis közelít a nullához... az összes híradó szánalom, amikor 5 percig mutatják, hogy EKKORA jég esett meg amikor a lottó 5ös nyereménye átlépi az 1mrd-ot akkor amíg el nem viszik, minden nap azt kell hallgatni, hogy mit vehetnék az egyre több pénzből...
Miért nem teszi fel újra Lázár János a parlamentben a 2010 novemberében már feltett kérdését? A Fidesz utóbbi egy év alatt törvénymódosításokkal és a nemrégiben megjelent végrehajtási rendeletekkel gyökeresen átrendezte a magyar szerencsejáték piacot – az új…..
„Elveszíti jogosultságát az állami nyugdíjra az, aki úgy dönt, hogy magánnyugdíj-pénztári tag marad" - ezzel a mondattal zsarolt meg 96.8 százaléknyi manyup tagot még 2010 novemberében Matolcsy György.  Zsarolás volt ez a javából, még akkor is, ha az úgynevezett…..
robinsoncrusoe 2012.01.11 15:15:49
@s: nem is rád gondoltam a fröcsögést :)
robinsoncrusoe 2012.01.11 15:27:45
@ati27: "Másrészt a pár megmaradó aki most büszke magára ne feledje, hogy ezektől lazán kitelik olyan törvénykezés, ami lehetetlen helyzetbe hozza a pénztárakat!"

tisztázzuk! nem vagyok büszke magamra, így döntöttem, ez nem büszkeség kérdése... miért kell most minket támadni? komolyan nem értem, nem verem a mellem, hogy ejj de faszagyerek vagyok, hogy szembementem a rendszerrel és nem mondom azt, hogy ti most jól beszoptátok bibííí...

te így döntöttél, én úgy... valószínűleg mindketten bekaptuk a f@szt, csak valamelyikünk kicsit mélyebben...
robinsoncrusoe 2012.01.11 16:16:41
@TrueY: muhaha... persze, meg kapsz egy oklevelet is orbántól aranykeretben, meg egy alkotmány asztalát...
Iszonyú szar lehet most az Összeesküvők mellett dolgozó kreatív szakembernek lenni, nem elég, hogy a műsor már régen nem hozza a kezdeti, dettó bukásnak számító 20 százalékos közönségarányt sem (a mélypont 13 százalék volt ezen a héten), a fináléhoz közeledve azon vették…..
robinsoncrusoe 2011.12.15 11:47:50
@innovation: pl amikor VV Kinga azt kérdezi, hogy "hol van az a Fecó akinek a poénjain annyit nevettem, hogy napokig fájt a hasam?" én meg azt kérdezem, hogy ezeket pl. miért nem adták le soha az összefoglalókban? csak az a jó ha valaki hisztizik, sír, bánatos vagyis tök negatív? a jókedv nem érdekli az embereket?
Edu egy újabb végtörlesztéses anomáliát fedezett fel. Az OTP olyannyira nem szeretné, hogy ügyfelei forinthitelre váltsák frankhitelüket, hogy egy nyilatkozatot is aláírat velük: Gondoltam érdekelhet titeket ez a téma: A minap a mellékelt nyilatkozatot kellett kitöltenem a…..
robinsoncrusoe 2011.10.14 11:48:55
Azt mondja a vörös rébék a tévében, hogy pénzbevonzó tűzvarázslatot tud mondani CSAK ma, de végül is kurvára mindegy mit mond, mit kínál, rontáslevevést, vagy jövendőmondást, esetleg egy bibircsók kvázi levarázsolását tévén keresztül, és felőlem lehet a Világ Legjobb…..
hogyvolt VV5 - 1X03 2011.09.15 13:00:00
Hát Szűzmáriám, na. Be kell vallanom, úgy vagyok, mint az ősrégi viccben a parasztbácsi a repülőgépen: arra ugyan számítottam, hogy összefosom magam, de hogy mindez a nyakamba is szakad, arra nem. Azt se tudom, hol kezdjem, tényleg. Ha már a kommentelők is Szalay Annamáriáért…..
Tibor szombaton utazott a Wizzairrel, de csak ő, a csomagjait valahogy Budapesten felejtette a légitársaság. Azóta hiába próbálja visszaszerezni a poggyászt, senki nem tud semmit - segíteni meg nem igazán akarnak.Augusztus 27-én szombaton a 18:20 perces járattal utaztam Ferihegyről a…..
robinsoncrusoe 2011.09.01 14:21:33
@Csigorin: ez a fölösleges kötekedés... rengetegen mennek ki ismerőshöz, aki csak annyit mond, hogy szállj le a vonatról a King's Crosson és a 3-as peron elején várlak... jó, nyilván hülyeség, hogy nem adja meg a címet előre, de sok a hülye... de ebbe pont faszság belekötni mikor annyi mindenbe lehetett volna ebben a postban
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
robinsoncrusoe 2011.08.26 15:48:35
@Antifogyaszto: csak azokat húzzák le akiket lehet...

volt nem oly' rég egy sörfeszt valahol az Astoria (ezt még nem nevezték át?) környékén, ott ingyenes volt ugyan a belépés de olyan sorok álltak a pultokhoz, hogy a kedvem elment az egésztől és inkább beültünk egy közeli kocsmába.
A sörrel az a baj, hogy idő amíg csapolják (nyilván egy bornál ez az idő jóval kevesebb), csak úgy látszik ezt a szervezők nem számolják bele...

az meg tényleg vicc, hogy több mint 3000 forintot elkérnek és akkor még vegyél korsót meg külön fizess is a sörökért... amennyi pénz ott elvernek a zemberek... bele se gondolok... válság, mi?
Ami az MTV-nek és kilencmillió amerikainak a Jersey Shore, az nekünk az Aranypart, a Viasat3 legújabb reality műsora, amiben kilenc csaj meg pasi költözik be a siófoki villába, és iszik, bulizik, dug, veszekszik, melózik és csinál magából (vélhetően) tiszta hülyét egy hónapon…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
robinsoncrusoe 2011.05.26 22:25:33
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
robinsoncrusoe 2011.04.05 12:03:17
@Egri Marika: aztakurva... te hogy találtál rá erre a blogra? jaaaa, ott volt mellette pirossal, hogy 18+? :)))
robinsoncrusoe 2011.04.05 12:03:55
@Szederinda: :DDD vagy a nap már leégette :)
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Ma reggel 7:10-kor indul a gépem Londonon át Dublinba, a korábbi állapotokból és az Indexen is olvasható cikkekből kiindulva úgy döntöttem, legalább két órával az indulás előtt kiérek annak ellenére, hogy csak kézipoggyászom van. Normál körülmények közt egy óra is elég…..
robinsoncrusoe 2010.10.11 09:22:38
Borzasztó mennyiségű adatlapot küldtetek be kedves olvasók. Mindenki köszöni nektek! Gyerőnk!Heti MILFMunkahelyi alkotásomPopó Szex, Seggbe baszásGyerekkoromban nagyon kis szerencsétlen voltam: SEFTAlaposan dokumentált repülés Londonba!DJ Fikidi mulatottKomoly Fotosop…..
Zseniális megfogalmazást kaptunk a MILF-re:A MILF az a jobban kinéző nő, akit a kilencvenes években fiatalként a helyi diszkóban felcsináltak, de ma már boldog családanya.  Saját alkotásaimNagylány a nagy kádbanSaját készítésű etetőFotosop artista IICicávalEgy jó…..
Paranoid Android A pálesz 2010.06.14 11:17:00
   Az közismert tény, hogy minden becsületes magyar embernek elemi szükséglete, hogy legyen valami függősége. Az átlag mucsaiak nagy része a hagyományos magyar agysejtszivacsosítóra is rá van kattanva, persze a kávé, a cigi, a kertévé, a netes pornó és egyéb…..
Subba Subba szív iWiW: Picsa 2010.06.04 09:15:00
Az iWiW felhasználói így fogalmazzák meg magukat az interneten.A világ legjobb fotója és A világ leggyorsabb alakformálása számítógépes program felhasználásával! KényelmesenPicsaMILFAlaposan dokumentált hétvége Ópusztaszeren!Kéz a kézbenCsóválja a farkátFotosop…..
robinsoncrusoe 2010.06.04 13:17:03
Sziasztok!   2009. október óta keresek munkát. Folyamatos kereséssel. 2010. januárjáig 223 db elküldött pályázat!!!…nem sarkítom ki a számot…minden jelentkezést dokumentálok. Rengeteg helyre hívnak, csak a kedves bájos csevegés, beszélgetés, tesztírások után…..
robinsoncrusoe 2010.06.03 12:37:47
@Kono: persze, részben igazad van, nyilván nem mennék el én sem sokkal "rosszabb" munkát elvállalni mint amit mondjuk végeztem/eddig csináltam... DE! vannak ismerőseim akik otthon ülnek és várják, hogy a sültgalamb a szájukba repüljön és sírnak, hogy sehova sem veszik fel őket már tényleg vagy évek óta... ennél még tényleg az is jobb ha kicsit alább adod az igényeidet (akár fizetésben, hisz 10 Ft több mint 0 Ft) akár magában az állás mivoltában és elmész dolgozni, max majd közben keresel munkát, de legalább van valamennyi fix jövedelmed és nem otthon ülsz és sírsz. Maximum a CV-be nem írod bele...
robinsoncrusoe 2010.06.03 13:30:34
@Silkent: de miért kell egyből a szélsőséget nézni? ha pl van egy jogi diplomád akkor vagy a mekiben dolgozol vagy te vagy a legfelsőbb bíróság elnöke? lejjebb kell adni, de nyilván nem a legaljára... vagy éhen halsz, ez a másik megoldás