Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Верховина

0 bejegyzést írt és 330 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Például az alant látható Golf: Ami nem is Golf: Hanem egy E Kadett. Becsapós, ám nem feltétlen rossz. Jó, részleteibe menően ne elemezzük, mert úgy tényleg gáz. A 80-as évek, az 80-as évek...
Jól tudjuk, hogy az Év Autója Díj valójában nem nyom annyit a latban, nincs akkora jelentősége, mint amennyit a körötte lévő hype sugall. Na és ha ez ennyire fontos, akkor mennyire befolyásoló tényező egy bármilyen lap/egyesület vagy akárki által kiosztott díj? Kapcsolódó…..
Nem, nem a kamera volt vacak, de tudják: ki kell takarni a rendszámokat. Természetesen ismét a Bodega - Vágóhíd felé mentünk, számunkra még mindig ott terem a legjobb burger (dupla Borzasztó rulez!). És persze semmiféle felelősséget nem vállalunk az elhangzottak miatt. Dávid…..
A harmadik, egyben utolsó kanna-bőröndért lehet most versenybe szállni. Aki gázolajat szeretne vele eljuttatni repülőn, kézipoggyászként, az készüljön fel némi vegzálásra, meg arra, hogy a felnyíló fedélnél kifolyik. De pár gatyának, cserepólónak, notebooknak és fogkrémnek…..
El se hiszem, de már a 67 ezredik kilométerén van túl csúnya kis Honda Spacy-m. Az a motorom aminél jobban semmilyen járművemet nem becsültem még a világon. Ebből a 67 ezerből hatezret együtt töltöttünk, lényegében csuklás nélkül. Ami még jobb, eddig érezhetően nem került…..
Belsőség Ez a pornó, gyerekek 2013.01.30 17:57:06
Zakowski magának való ember, de kétségkívül az autósport egyik ikonikus figurája Már nem is tudom, melyik olvasónk küldte nekem privátban de arra jól emlékszem, hogy mit válaszoltam neki: ó, ez a kedvenc autóm! Aztán megnéztem a videót, sekélyes német tudásom morzsái…..
Kézifék? Nem szoktam használni. Visszahúzom eggyel, lelépek a kuplungról és már megy is keresztbe - mutatja be Balázs a gépet. A száz százalékos sperr, a.k.a. hegesztett diffi nem túl kezdőbarát, de annál látványosabban lehet vele autózni, ha ráérzel. Gyomromban háború dúl a…..
Верховина 2012.06.11 22:20:34
@Schütii:
"A géptetőből ki voltak vágva a merevítők, könnyítés gyanánt, így a menetszél így felpúpozta"
;)
De tényleg bután néz ki.. Én már inkább levettem volna a géptetőt.
Kicsit bűntudatunk is van azért, mert mindig csak az érdekes, valamilyen szempontból kiemelkedő dolgokkal foglalkozunk mindig. Gyarlók vagyunk, számunkra is vonzóbb egy Ferrari mint egy Skoda. Pedig a hétköznapi autók mögött legalább akkora tudomány - ha nem több - áll, mint a…..
Belsőség Run the wall! 2012.06.01 08:00:00
Run the wall: Egy olyan autóvezetési technika, melynek lényege a gépjármű hosszanti tengelyével minél nagyobb szöget bezáró erőcsúsztatás során az adott jármű hátsó lökhárítójával a lehető legközelebb kerülni tetszőleges, szilárd falhoz. Nos, a Fukusimán található,…..
Ilyen még biztosan nem történt velünk, amióta létezik a TCTV. A természet és az élővilág furcsa anomáliája lehet, vagy csak a mezei nyulak tudják a titkát, de az biztos, hogy amikor Karotta egy diszkrét burnout-al (kiégetéssel, ahogy kedvenc fordítóinktól tudjuk) elindult a…..
Ez az az árszint, ami valószínűleg tömegeket érdekel majd. Autók kezdőknek, mindenféle igényhez, mindenféle spektrumban. Nagy tanácsadónk második része. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Верховина 2012.03.26 16:50:10
@Wolfram:

Köszi a választ! De inkább ez, mint egy VW.. És ki tudja... a pálinkának is jót tesz az idő.. :D
Jajj,de csúnya! Ultimate G1 2012.03.02 10:46:00
Robi talált egy olyan egyes Golfot, amire már jó ideje nem volt példa. Minden megvan rajta, ami az alacsony költségvetésű és az ehhez egyenesen arányos színvonallal megáldott autókon megtalálható. Hajjajjajj! Teljes kavalkád! Hátul annyira nem zavaros a helyzet, ellenben a fekete…..
Ádám találta az Aréna pláza parkolójában. A hátuljáról képünk még mindig nincsen. Ellenben lezúzták picit az orrát, reméljük, visszaállításra kerül az enyhén komikus orrkiképzés.  Egyébként a sziluett az változatlan.Update: Andrásnak köszönhetően…..
Верховина 2012.01.03 20:40:09
A hollandoknak különös érzékük van a jó és szép tuningokhoz. Ennek ellenére pár honfitársuk (hacsak nem valamelyik balkáni lakos vándorolt oda) képes szinte bohócszekeret varázsolni autójából. Íme:Ajjaj, nagy a baj.Ez már kóros.Gyalogosvédelem 10 csillag.Edit: valóban,…..
Szemezgetünk ma reggelre innen-onnan, fészbuk oldalunkról, na meg persze egyéb szépségek is jönnek.Elsőként íme két szép hármas Golf, Ákosnak és Tamásnak köszönjük:Szingülfrém, ledsor, errájd.Helyére reszelt fél ötös Golf lámpa. Elég érdekes.Paks.FK ülések,…..
Верховина 2011.12.10 11:40:44
@biker_kolee:

Jaa értem. Már jónéhányszor láttam a városban mászkálni, meg parkolni a BLD Polot. Monnyuk a tiéd szebb állapotban van:)
Ezt a Porsche 944-est egy román használtautó oldalon találtam, és ami nagyon szemet szúrt, az az ára volt, ami nem kevés, mindössze 30.000 euró. Vagy ha esetleg a diszkó előtt szeretnétek villantani, vagy lagziban, bérelhető: 80 euró/óra (kíváncsi vagyok hányan bérelték eddig…..
A boon.hu nevű regionális portál hirdetett autószépségversenyt a közelgő miskolci tuningfesztivál alkalmából. A benevezett autók a fészbuk oldalukon megtalálhatóak, közülük pedig jó pár ideillik, amelyeket több olvasónk is ajánlott. Köszönet értük!Haladjunk típus szerinti…..
...annyira sokkolóan ronda ez a Corvette, amit angelslayer küldött be.Köszönet a hirdetésért!..
Верховина 2011.06.09 14:24:40
@bardocz:

A krómfelni csak neki van támasztva a keréknek, mögötte látszik a másik. Amúgy szerintem se tudna elfordulni az a kerék:D

Viszont annyira nem vészes, láttunk már rosszabbat is...
Csoporttársamnak, Ákosnak köszönet a fotóért!..
Верховина 2011.06.07 22:05:26
@jürgen baromartz:

Dettó:D Papám megtanított még mielőtt elkezdtem volna a jogsit... Első rutin órán le lettem cseszve, miszerint "Bazmeg, előre néz, és hátra megy!" De a vizsgák óta én se néztem hátra, nem is igen tudok úgy:D