Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egycsapatvan

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Foci VB lázban ég az ország. De talán nem haszontalan figyelni más sportágakat is. Pláne, ha a focival ellentétben igazi bravúrt vagyunk képesek elérni, hihetetlen körülmények között. A magyar férfi kézilabda válogatott 2 gólos hátrányban várta Szlovénia legjobbjait ma a…..
Egycsapatvan 2010.06.21 00:38:11
@Hefe: Igen ennyire szerencsétlenek vagyunk! Szerencsétlenek, mert mikor sikereket érünk el, és okunk lenne az ünneplésre, akkor is az jár a többség fejében, hogy "igen-igen, nyertünk, de közben azért szarok is voltunk, és csak ez a fontos, szóval még véletlenül se merjen örülni senki!"

Magyarországon a legnagyobb népbetegség a pesszimizmus!

Most pedig tessék mosolyogni! :)
                                          A két legfontosabb…..
Egycsapatvan 2010.06.21 00:00:13
Beckham rövidnadrágban és papucsban:

4.bp.blogspot.com/_ENbitNsm7RI/RpuvstmQb5I/AAAAAAAAB0I/1zw7_sdlIjo/s320/DavidBeckham35704%28justjared%29.jpg

Egyébként azt elmagyarázhatná valaki, hogy tulajdonképpen miért zavar egy nőt, ha a pasi rövidnadrágban van, és papucsot húz egy meleg nyári napon? Taszító számotokra egy ápolt, tiszta férfi láb?
Taegeuk Jeonsa A 23 tigris 2010.06.03 03:27:00
Milyen a mi focink? Brazilos? Nem mondhatni. Roberto Carlos féle atombomba? Ááááá dehogy. Ázsiai foci a miénk. Más. Dél-Korea _nem_ tud olyan focit játszani, mint amit a spanyoloktól vagy a braziloktól elvársz. Idő kell ahhoz, hogy a foci szeretete annyira beleivódjon egy népbe,…..
Csodálatos MTI-hírre hívta fel figyelmünket Nagy Zoltán kolléga, meg is osztjuk menten a nagyérdeművel. Az angol futballsztárnak és a válogatottnak tisztelegve a minap Wayne Rooney-ra változtatta egy angol koncsma mindegyik alkalmazottja a nevét. A dolog hivatalos, az ötletgazda a…..
Káromkodnom kell, ha eszembe jut az 1978-as labdarúgó világbajnokság. Hosszasan és cifrán muszáj káromkodnom, akárhányszor csak szóba kerül az argentínai foci-vb. Tudom, tudom, tudom, hogy nem az argentín labdarúgók hibáztathatók azért, hogy ajándékba kapták a világbajnoki…..
Volt egyszer egy csodavédelem, melyet a világ akármelyik válogatottja elfogadott volna (kapussal együtt): Arce, C. Ayala, Gamarra, Sarabia. Tudja mindenki fejből, kötelező tananyag volt 1998-ban. 61, 85, 110, 47, ennyi meccset játszottak a válogatottban. Ezzel szemben a mostani várható…..
Jól gondoljátok meg, mielőtt társadalmi munkában informatív(?) és szórakoztató(?) - "Igen, igen az!" - szurkolói blogot kezdtek írni egy olyan országról, amely 40-50 évig az emberi jogok páros lábbal tiprásának köszönhetően közutálatnak örvendett (aminek egyenes…..
Team America De hogyan kezdünk? 2010.06.02 22:00:00
Még van hátra egy felkészülési találkozó, de az angol keret ismeretében mindenki arra kíváncsi már, hogyan fog felállni a csapat az első csoportmeccsen. Theo Walcott kimaradásával az ő sebessége jelentette komoly fegyvertől menekül meg az amerikai védelem, de a kimondottan lassú…..
Lássunk neki a keret bemutatásának, és kezdjük a hátsóbb fertállyal. Kapusok: 1. Lounès Gauaui (a továbbiakban akkor kövessük a magyaros átírást) a legtapasztaltabb, már 32 éves. Egyike az Algériában született és ott is játszó játékosoknak. A kapusokban általában nem…..