Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deák Attila

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
Deák Attila 2010.07.12 00:14:15
@rajaram: Az lehetséges. Én Real Madrid drukker vagyok, ergo a spanyol válogatottért "kell" hogy szorítsak, de valahogy nem tudtam tiszta szívből drukkolni nekik. Mindent elmond szerint az is, hogy a Német - Spanyol elődöntőnél, Puyol fejes gólja szomorúan érintett. (Nem azért, mert Puyol Barcás, leszarom) Sajnáltam a Németeket. Azt akartam, hogy nyerjék meg a meccset. Ha valaki azt mondja nekem a VB előtt, hogy én Németországnak fogok szurkolni, azt körberöhögöm. Mennyivel szebb lett volna, ha ez lett volna a bronzmeccs, a bronzmeccs pedig ez. Ha így lett volna, nyugodt lettem volna, ha Uruguay nyeri, ha Németország.
Deák Attila 2010.07.12 00:29:14
@értelmetlen_nevű: Az én szememben már most több ez a kis Müller gyerek, mint egy-két túlhype-olt akárkicsoda. (Neveket nem mondok, senkit nem akarok megsérteni)
Uma cerveja por favor vs. Une biére, s'il vous plait..
Deák Attila 2010.06.21 00:45:57
@mavo: Nem értem. Őszintébben? Mit?
Deák Attila 2010.06.21 00:57:34
@vadkutya: Hey - mondtam, hogy nekem tetszik! Pedig Brazilíáért szorítok! Ki is átkozhattalak volna a gatyádból!:D Szóval mégegyszer: Fantasztikus humor volt! Kéretik megköszönni!:D
Deák Attila 2010.06.21 01:16:54
@rizla: jó a blogod! most nézegettem
Felesküdtünk Maradona kisnadrágján, hogy rendesen felkészítjük a társaságot a vébére, ezt egy igen patent sorozattal alapoztuk meg, aztán csoportanalízisekkel súlyosbítottuk, most pedig rátesszük a marcipáncsillagot a tortára. Nem halogatjuk tovább, közléskényszerünkből…..
Deák Attila 2010.06.10 21:34:26
@Rico1: Oké, nem néztem az Angol válogatott meccseket, sem Arsenalt (kivéve BL)! Hát, nagy kár! Akkor modosítanom kell a VB felfedezettje pontomat! Legyen akkor... Di Maria!
Deák Attila 2010.06.10 21:54:32
@zsakfos : És ez sajnos még így is marad, mindaddig, amíg ebben a szép országban a pénzről szól a foci...
Már csak néhány nap, és azokkal a kollégáiddal, osztálytársaiddal, szomszédjaiddal is a futballról fogsz beszélgetni, akik korábban olyan kijelentésekkel mértek súlyos csapást a nyúltagyadra, hogy „én mondjuk annyira nem követem a focit, de Del Piero miatt az olaszoknak…..
Van, aki beéri harminc ezüsttallérral, és van, akinek a világ minden kincse is kevés. Fiatal felnőttként mindenesetre harmincadszor keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi, sporttárs,…..
Mivel az NST történetében páratlan módon voltunk trógerek angolposztilag, úgy gondoltuk, hogy ezután minimum páratlan módon kell tisztelegnünk a Chelsea csapata és szurkolói előtt is. Megmerítkeztünk a múltban, hogy jobban megérthessük a jelent, majd több szempontból nézve…..
Deák Attila 2010.06.03 09:29:24
@imici77: :D Oké megbeszéltük!:D Amúgy nem az a jó kifejezés, hogy végre egy normális madridista, hanem, hogy végre egy normális blog/fórum, ahol következésképpen normálisak is az emberek! Azt hittem, a foci blog/fórum az őrültek melegágya, de ez nem, mégegyszer hype a készítőknek!
Deák Attila 2010.06.03 09:48:04
@Lebowski Őtökisége: Jó, akkor nem egyedül estem áldozatul a focistafeleségnek!:D Mondtam magamban: Ez gyors karrier volt Attila fiam!:D
Deák Attila 2010.06.03 10:12:47
@imici77: Elképzelem Arsene Wengert szmokingban, kárpitos székben ülve, kezében macskát cirogatva, ahogy azt mondja Fabregasnak: - Vagy az aláírásod kerül a papírra, vagy az agyvelőd! - Csak ilyen lazán, Don Corleone után szabadon!:D
Elérkeztünk az idei világbajnokság utolsó előtti csoportjához, a „G” jelű kvartetthez, ami az egyik legerősebb és legérdekesebb négyesnek ígérkezik. Az egyik legnagyobb favorit Brazília mellett, Portugália, Elefántcsontpart és Észak-Korea található ebben a…..